Отговори
# 450
Аги, честит празник и от мен! Желая ти много здраве и щастие с любимите хора.

Аз само наминавам, че снощи беше първата безсънна нощ. Но пък вече съм нов човек - нямам си конци, всичко заздравява по план и т.н. - всички доволни.

Нещо нямам много силици тези дни да пиша и главно чета, но няма да ми се сърдите много.

# 451
  • Виена
Берни, таман Рита ще спре да се терзае на тема "мърда ли - не мърда ли прекалено" и току-виж сме подкарали народа тук с нашите нови психясвания  Mr. Green . Макар че малко раничко ми идва де  Thinking  Ма знае ли човек  Thinking А и ти снощи беше толкова категорична, че подозрението нямаше как да не се промъкне  Whistling
Аничка, сами ли сте? Няма ли помощ отнякъде? То не че основното натоварване не е върху тебе, но все пак...

# 452
Аги, Честит Рожден Ден, безценна моя!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet С цялата си душа желая да бъдеш щастлива, да намериш онова спокойствие, което така ти е нужно... Така силно те обичам! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Момичета, нямам време да ви чета... затова простете ако изпускам нещо важно. Утре ще ви прочета и ще пиша!  Hug

# 453
От вчера сме си у дома, но още не сме влезли в час, затова нямам време да ви изчета. Благодаря ви за поздравите и пожеланията. Максим е невероятен - спи и папка. Скоро ще ви го представя. Много ви обичам всички. Сигурно се досещате, че съм много, много щастлива!

Аги, Честит Рожден Ден!   bouquet

# 454
Ауууу, днес никой си няма рожден ден.  Laughing
Борианче, добре дошли с Максим!   bouquet
Аничка, на теб ти честитя разтрапосването.  Wink
Берни, какво това?
Ритче, щом усетиш че писанията не те устройват, не ги чети. Права е Берни, че "любезният" доктор е за бой. Могат да не казват на глас всяка теория, преминала през главата.  Close Понеже видях, че планираш посещение на Вита, часовете и при тях са с месец напред. Май трябва да си помислиш и за добрият форумски любимец, който е адаш на Ламчешкия чичо доктор.  Wink

# 455
Ники, и на мен ми харесва идеята  Peace Praynig. Това май е най-доброто, което можем да направим в момента. Вчера и без друго JPто ми каза, че няма направления   #Cussing out и ще трябва да чакам за началото на Януари. Тя ме посъветва същото като вас. Сега ще се наслаждаваме на празниците и екскурзията пък после ще му мислим.

Bori-Ana, добре сте се завърнали с малкия Максим   bouquet. Желая ви щастливо изкарване на празниците.

Ритка, тя Берни ти го е казала

Не че много разбирам,де.Но пък честно казано вече мноо ми писна от д-ри,които изстрелват нещо и   след това не казват от какво се е получило и до колко може да е проблем. Twisted Evil Успокой се и отиди при някой друг лекар,да не се окаже,че и твоя сак е неуформен,колкото и мойто бебе беше със голяма глава и къси крака.Стискам ти палци и много силно вярвам,че този път ще е различен. Praynig

# 456
  • София
Понеже видях, че планираш посещение на Вита, часовете и при тях са с месец напред.

Във Вита в четвъртък сутринта, ще ме вземат между пациентките, че наистина са запазени часовете до нова година, ама нали съм с връзки на обущата Mr. Green ще ме видят.
Ренка сигурно ми е рано да психясвам , но при мен до към 14 седмица ще е пълен ужаса.

# 457
Рита , палците ми са постоянно стиснати  Hug

Вие всички ме научихте да съм по-силна от всякога и ми е болно ,когато някоя от вас е притеснена и аз не мога да помогна с нищо. Гуша ви всички много ,много  Hug Hug Hug

# 458
  • Варна
Здравейте милички!
Вчера най-после взех изпита по кормуване и вече и аз съм шофьорка Simple Smile
Радвам се, че виждам само хубави новини във форума. Вече загубих бройката на стрелците, май наистина тук преобладаваме от тази хубава зодийка Simple Smile
Аги и Grett честитя ви рождените и ви желая от сърце много здраве и семейно щастие!
Аничка бебе Борис има много сладка муцунка, много прилича на теб, да те слуша и много да те радва Simple Smile
Ники и за твоята бебка много се радвам, много ми е хубаво да гледам такива снимки на едно мъничко човече, което си расте в коремчето на мама. Въобще на всичките бебета много се радвам Simple Smile
Ритка честито сърчице, ще стискам палци и ще се моля всичко да се развива добре, недей да четеш разни неща, които допълнително да те притесняват. Мисли позитивно, това ще ти донесе повече спокойствие  Hug Hug Hug
Ани-бани ако се заформя някаква срещичка във Варна искам и аз да дойда, ще чакам включване.
Приятен ден ви желая, аз отивам да правя каско на колата.
Гушки на всички  Hug Hug Hug

# 459
  • София
fever , честита ти книжка миличка. Сега да си я пазиш, че гадовете много лесно ти я взимат, трудно дават. Сега почва драмата с шофирането, като трябва да тръгнеш сама, при мен поне беше така.  Mr. Green  Hug

# 460
 fever, безаварийно да си я ползваш.  Hug Да получиш и подходящ подарък за упражнения.  Grinning

Дари, можеш да помогнеш, даже и да не го усещаш.   Hug

# 461
Фивър, честита ти книжка. Да си я ползваш със здраве и безинцидентно.
Гуш на всички - отивам да спя. И да стискам палци насън. (пак върши работа да знаете).

# 462
Късметчета?
Зори, как вървят стойностите на кръвното ти?  Hug

# 463
Фивърче, честита ти книжка! Пожелавам ти бързо да се отпуснеш зад волана и около вас винаги да има само примерни шофьори:)
 Много съм изнервена, искам тая седмица да свърши и вече да идват празниците. Имам крещяща нужда от почивка.
 Като гледам на Аничка тикерчето- че бебчо е на 6 дни...боже колко е мъничко това същество:)) На Дари пък е на 2 седмици. Толкова отдавна живея с мисълта за тия бебета, че имам чувство,че са се появили много отдавна...
 Бори, добре дошли! Ще чакаме и от вас разказ в картинки!
 Ритке, стига си чела, ще откачиш като мен преди около 2 месеца. Всичко си му е наред на бебето, кой знае от какъв ъгъл е погледнал с ехографа,че е видял сакчето с ненормална форма. Всеки д-р си вижда разни неща. И днес бях дълбоко впечатлена, че на една от мартенките, с която сме с един термин, доки й казал,че бебето й тежи 1400 грама. А пък на мен ми казаха,че е само 878 грама:)  На кого да вярваш,а:) При кой д-р ще ходиш във Вита? Там има много, към една от тях с Рони имаме особени симпатии...

Лека вечер на всички и много гуш!!!

# 464
А, Ники, тя вече не там.  Mr. Green Споко, Ритче. Гледай да попаднеш на Кълвачева.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт