Шерче, честито ви зъбче от леля ви Зъбарката
Между другото все се каня да те питам. Дали наистина е вярно, че колкото по късно излезе толкова по здрави били зъбките? Аз мисля, че е генетично... Ама постоянно ме питаха дали имаме зъбки и затова тъй се радвам че най накрая излезе. И като кажа, че нямаме... още... и ми всички ми викаха че по здрави щели да бъдат тогава...
Аничка, и аз по подобен начин разбрах. Понеже не пие вода и днес след като закуси се опитах да и дам вода с чашка, белким пийне малко. Но тя не знае какво да прави с тая чаша и взе да я дъвче и се чу потропване

Бебка най накрая заспа
Аз днес ще го давам айляк... Няма да готвя. Целият под е с играчки, обаче да подреждам вече разбрах, че няма никакъв смисъл
Пия кафе с бисквитки
Ама много стрелци, беее... Телци няма ли?
Което не ми пречи да съм в коледно настроение -от денс нататък три дена съм по банкети. 
.
.
.След Нова Година почваме да пием антибиотиците които ни изписаха за хламидиената инфекция и след това вече може да се мисли за бебеправене.Има още някои излесдвания да се правят, но да се надяваме че ще са отрицателни.Докито каза че всичко ми е на 6 с матка, яйчници и т.н. и че може и да не чакаме 6 месеца за да почнем опитите.А и да ви се похваля онзи ден припървото посещение съм била в овулация (не сме бебеправили- първо лекарствата и после) 
Пожелавам на всички ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ и много хубави и здрави бебчета.