Отговори
# 615
Господи, колко ми липсва... А дори не я видях.

Рени аз също те разбирам знам как се чувстваш мила Heart Eyes Hug

шерче на твоята малка веселушка всички зъбки заедно се юрнаха да излизат дано другите да не са проблем и да не ги осети даже Wink

Желая ви на всички весело посрещане на новата година.

Аз изкарах кофти Коледа беше ми малко тъжно спомените от миналата Коледа с всички хубави моменти ,нахлуваха постоянно в главата ми колкото и да оптвах да не си мисля за това.Не стига всичко друго , ами и бойлера в къщи замалко да гръмне така се изплаших .Както и да е вярвам ,че новата година ще я посрещна добре защото ще се радвам че тази година свърши/ беше
кошмарна за мен/

Благодаря ви че бяхте до мен и да знаете че ви ОБИЧАМ Heart Eyes

# 616
Ренче, много навреме се е появило първото мамамам.  Hug

Шерче, да никнат бързо зъбите, за да не се страшувате за Вики.
Светле, надявам се вече да си нагушата и нацелувана.  Само да Фнимаваш с мойто приятелче Зари.  Heart Eyes Grinning
Аз ще пожелая приятно посрещане на Новата година за тези, които запрашват нанякъде днес Hug.
Утре пак за всички останали.
 Hug 

# 617
  • морето и сините вълни :)
Весел празник момичета.....цилуфф от мен

Рени-и а збях така като теб на 1-ви декември Tired CryПрегръщам  те миличка..
А относно казването на МАМА..Моя е още мноооого малък з атов анещо ама докато реве и казва Маааа...ммммаааа..едно дъъълго такова ама аз много се кефя Joy Joy
То нали знайте ,койт каквото му  се иска да чуе такова чува hahaha hahaha
обичкам ви  bouquet

тука ше ми взривят квартала ощше от таз вечер..луди дечурлига #Cussing out #Cussing out

# 618
Минавам да ви пожелая весело посрещане на Новата година  bouquet!
Нека тя да е спорна за вас,да ви донесе много радости,здраве и щастие.И нека да ви сбъднат всички желания Hug.

Аз нещо нямам много настроение за празнуване,но да видим до утре може да ми попремине депресията дето ме е хванала... Sad

Ники, как си?Оздравяваш ли?Яж много лимони, казват,че помагали.Аз ги мразя,така че не мога да кажа дали е вярно...

# 619
  • Стара Загора
Минавам само да ви пожелая весело посрещане на Новата 2008г.  Heart Eyes
Живи и най-вече здрави...много бебета и много любов Heart Eyes
Свеки идва вчера и носи питка с късмети...на Слави му се падна бебе Mr. Green на мен нова къща /дано вилата на Старозагорските бани успеем да я напрами за другата година/ а на сержи учение  Rolling Eyes тук се хвърлих в джаза вече Mr. Green
Тази вечер сме с приятели у нас.

# 620
  • София
Хери,страхотни късмети. Hug
 Ники,надявам се си по-добре!

Весело изкарване на всички!

Ние ще се събираме с други българи тук -общо 33 човека,та се надявам да е весело. Grinning

# 621
Весело посрещане на Новата година ви желая! Нека всичко лошо и всички тревоги останат в старата, а Новата да ни донесе само радост и щастливи усмивки!

И да споделя - сънувах Ясна с бременна лентичка. Вярвам в коледното чудо, сега ми се иска до повярвам и в новогодишното. Дано!  Hug

С Макс в сряда бяхме на консултация, за 11 дни е наддал 400 гр и аз съм много доволна от него, а и от себе си  Mr. Green От вчера обаче горкото е с колики и постоянно се гушкаме.

Гушкам ви и вас.  Hug

# 622
Весело посрещане на ЧНГ и от мен, ПРИЯТЕЛКИ!
Дано през следващата година всяка една от нас има по един ден щастие повече
-
така или иначе ще бъде високосна.  Wink

Бори, браво на Макси  Heart Eyes
Херка, много хубави късмети си имате -  Heart Eyes Ставаш любим мод с тоз късмет.  Mr. GreenПръв сред равни Wink

# 623
   Здравейте момичета. Пише ви мъжа на Весела, по нейна заповед (молба), не знам какво и как да го кажа, но ще опитам да не ви развалям празника и същевременно да бъдете информирани. Няколко дневните й притеснения, днес (31.12.2007г.), достигнаха своя пик и отидохме на преглед в спешния кабинет на Тина Киркова, където почакахме достатъчно за да ни се опънат нервите до степен скъсване, (отвън ни чакаха приятели за новогодишното пазаруване), дойде редът ни тя влезе, времето взе да тече още по-бавно и след като прехвърли продължителността на средностатистическия преглед - не пожелавам на никой да бъде на моето място за тези 10-15 минути. Неинформиран, притеснен и почти отчаян и след като тя излезе със сълзи на очи от кабинета направо полудял.
   Докато ми обясни, че не всичко е изгубено бях почти мъртъв. Имаше силни, болезнени контракции, корема и бе спаднал и бяхме на ръба на отчаянието. Оказа се, че ако я задържат и роди няма да могат да овладеят ситуацията, защото нямали нужните средства и трябваше да отидем в (злополучния за нас) Майчин дом - само там могли да се справят със ситуацията.
   Както и да е върнахме се вкъщи, предвидливата ми женица си била приготвила нещата, но не ми споделила (за да ме притеснява и за да не я обява за луда). И директно в Майчин дом, там бяха учудващо любезни за новогодишната нощ като се започне от портиера та се стигне до лекаря. Отново прегледи, изследвания, нагоре-надолу по етажите, полумъртви от притеснение и глад, нещата взеха да се изясняват и влизат горе долу в норма. Бебето е малко по-голямо за възрастта си, околоплодните води са малко повече, съмнение за диабет на майката, силните контракции и с 50% скъсената шийка на матката я приеха в Майчин дом на 10 етаж стая 1066 и я включиха на системи веднага.
   За сега ситуацията е овладяна, Весела се поуспокои и да се надяваме, че всичко ще протече нормално и благополучно и новата 2008 година ще е по-щастлива за всички ни!!! И само си викам ДАНО!!! Каза да й стискате всичките си палци, че ви обича и прегръща много.
   Силно афектиран от днешния ден, станах доста многословен за МЪЖ. Извинявам се ако съм ви притеснил на днешния ден, не е такава целта ми.
   Извинявам се отново, пожелавам на всички ви океан от щастие, море от любов, планини от здраве и мъничко островче с грижи за да бъде реално, през новата 2008 година!!!
   Поздрави, Емо!!!

# 624
  • Пловдив
Стискам палци за Весела и за бебо! Peace Praynig Praynig Praynig

# 625
Късмет и от мен!

Весело посрещане на новата година на всички!!!

# 626
Весенце,дано Господ е с теб и бебчето ти. PraynigСтискам палци и се моля всичко да е наред.Ще бъде,сигурна съм.Прегръщам те.Бъди много силна,миличка. Hug Praynig

Момичета,весело посрещане на НГ.Дано за всички ни бъде по-хубава от предишната.Бъдете здрави и си пожелайте най-хубавия подарък  Hug

# 627
ЧЕСТИТА НОВА 2008 ГОДИНИ

ДАНО ДА НИ ДОНЕСИ НА ВСИЧКИ ТОВА КОЕТО ИСКАМЕ !!!

# 628
Честита Нова 2008 Година

С пожелания за много здраве, любов, щастие и късмет  Hug

Веси, стискам силно палците и се моля да устискате заедно с бебчо още малко преди срещата ви.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 629
Стискаме палци Емо. Предай й поздрави. С нея сме.
 Hug Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт