"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 472
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Браво Верджи или по-скоро на малката Лорка  Hug дано вече всичко е зад гърба ви   bouquet
Ей момичета по погрешка нахлух в декемврийската темичка на момичетата от 2007  Laughing каква треска ги тресе  Party  и си припомних мили спомени  Joy

А влезнах за да пусна това
Продават опасна бебешка каша
05 декември 2007 / News.dir.bg
Бактерии са били открити в детска храна за пеленачета.
Това съобщи д-р Владимира Стефанова, началник отдел "Хранителни обекти и храни" в РИОКОЗ-Пловдив, цитирана от Радио Пловдив.
Тя уточни, че става дума за "Детска млечна каша-БЕБИ - ябълка" (BEBI). Продуктът е внос от Словения и е с партиден номер 14 98 05 62 92. Вносител на кашата е благоевградска фирма, която е уведомена да изтегли продуктите от търговската мрежа на страната.
В Пловдив при проверката е установено, че дистрибуторът - "ТИМ-2001" ООД е заредил с 36 броя единични опаковки магазините от веригата САНИ, Мега Марина и Вис Виталис. При излиизане на резултатите на пробите обаче е установено, че кашата вече е изкупена.
Според д-р Стефанова при консумацията на замърсената каша, пеленачетата могат да получат чревни разстройства, обезводняване и други проблеми. Тя уточни, че до момента няма информация за такива инциденти, но ако родителите са купили кашата да не я използват.

Знам, че нашите вече не са пеленачета, но за всеки случай  Rolling Eyes

Честити рожденни дни на всички празнуващи днес !!! Да са живи и здрави и да носят много радост и весели усмивки в къщи!!!

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 21:29 от Tani@

# 196
Благодаря на Таня за инфото. Един път съм вземала от тази каша- явно не трябва да повтарям!

Лилетка, ама и ти не ми помагаш в мъката .. и моя готви като главен готвач- вкусно и предимно специални неща, но ако се прибере преди 20ч. А след този час обикновено след "Добър вечер" се пита "Какво има за хапване, че не съм ял цял ден". Женска мъкааа ....

Ей, ама нали идва Коледа и толкова рд-та има, чуден месец ! Wink

Покрай толкова рождени дни все забравям да се похваля- ДАНИ ПРОХОДИ в неделя ! 10 дни преди рождения си ден Wink.

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 08:48 от poli.jekova

# 197
Вержи стискам палци и се моля бързо и безболезнено да отшуми всичко!  Praynig Hug

# 198
  • София
Вержи, много целувки на малкото смело Лорче Hug Hug Hug

# 199
  • София
И ние гушкаме палавото Лори Hug

# 200
  • Варна
Здравейте и от мен . Не съм влизала тук от рожденният ни ден ! Партито беше много хубаво ! всички се забавляваха , а Анди най-много . Не спираше да обикаля заведението с всеки , който я хванеше за ръчичка ! Накрая и тя се позабавлява при  батковците и каките в детския кът като яхаше един надуваем Мечо Пух , подскачаше с него и писукаше от удоволствие ! Получихме много и все хубави подаръци ! Преобладаваха играчките /което ме зарадва / и дрешки ни подариха , абе все хубави неща . много съм доволна !Ще пусна снимки !

В неделя пък правихме Прощъпулник ! Анди първо хвана писалката / наречена за писател / , а после списанието / журналист / , та мойто чедо ще става ПИСАТЕЛ - ЖУРНАЛИСТ ! Да ми е жива и здрава и да порастне щастлива  Praynig !
Ама таткото от вълнение забравил да натисне копчето за запис на камерата и сега го нямаме документиран този важе момент и... умирам от яд  #Cussing out
А днес най-накрая успяхме да направим задължителните изследвания на кръв и урина ! Ама да си призная беше голям зор докато напълним контейнерчето . Костваше ми цели 3 дни опитите да накарам Анди да пишка когато аз искам . Но днес реших да измия хубаво гърнето , после го напълних с вряла вода да постои така , а накрая сложих бебка да седне , наместих и контейнерчето точно отдоло където се очаква че ще пишне и... зачаках , и точно когато реших, че пак не съм успяла да се справя и какво да видя , то пълно та чак преляло ! Нахлузих набързо гащеризона на бебока и газ в лабораторията да го оставим и да ни вземат кръв . А там един рев , една драма какво да ви разправям ooooh! ама всичко вече е зад гърба ни ! Сега вече можем да се похвалим с перфектни резултати ! Laughing

Искам да поздравя всички рожденнеци и техните родители , които вече станаха на 1 годинка - Нека децата ви да растат здрави , усмихнати , щастливи и палави !!!

Вержи , Лорка  Hug и целувки от нас иии....  да оздравявате , че Рожден Ден ви чака !

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 02:39 от troia

# 201
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ И ИМЕНЯЦИ ДНЕС!!!!!!!

# 202
 newsm59Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!    newsm59
Честит имен ден, Ники! Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui и Ния на Алексатор, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Ния на Адена, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес!
Вержи, добри новини! Бързо оправяне на малката кукла! Има прекрасни очи и с тая коса... ще бъде невероятна госпожица!

# 203
  • Бургас
Честит имен ден на всички,които носят името на св. Николай!!!Честит рожден ден на малките палавници,ставащи днес на 1 годинка!!! newsm38 newsm59 Tada

# 204

хайде милички,почерпете се!днес моя мъж има РД и ИД.Също така баща ми има ИД-да са ми живи и здрави!Както и всички празнуващи на този ден.

на всички дечици,родени на днешния красив ден!Растете весели и здрави,много щастливи и игриви!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:22 от ina_nk

# 205
  • София
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!   
Честит имен ден, Ники! Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес!

ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ ЗА НАШИЯ ИМЕН ДЕН! от тея почеркпи ще надебелеем ooooh!

Последна редакция: чт, 06 дек 2007, 09:24 от алексатор - чибуратор

# 206
Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола!   
Честит имен ден, Ники! Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес!

По повод праЗник..Децата ви ядат ли риба? Sunglasses

# 207
Още не съм давала риба.Днес може да му дам малко,ама пастърва.

# 208
  • СОФИЯ
              Честит рожден ден на Стефан, Христиан, Ева, Георги, Никол, Радина, Мартин, Павел, Никола, Лора, Дария и Никола! Много здраве,щастие,късмет,безгрижно детство и много приятели ви пожелаваме с Йони ! Hug 
          Честит имен ден, Ники!
        Честит имен ден на Николай на mama didi, Ния на Eui и Ния на алексатор-чибуратор, Никол на Jenito, Никола на Ger4e, Никола на Тани 1979, Никола на Jabuci, Никола на Iv4ok, Никола на Аспасия, Нина на Sesa, Никола на Didda, Никол на Клеми и всички празнуващи днес
!
                                              Нека само обич топли вашите очи,
                                                нека слънцето огрява дните ви с лъчи,
                                                здравето да ви е спътник всеки божи ден
                                            и 100 години да празнувате този имен ден!!! 

Честит рожден и имен ден на мъжа на  ina_nk! Честит имен ден и на татко й!!! Нека са живи и здрави!!!

Vessito аз  давам риба и си я хапва с апетит.

Искаме снимки и подробни разкази за миналите рожденни дни! Какво подарихте на децата си и какви подаръци получиха?

Това е специално за Лорка на Вержи! Много целувки  Hug

# 209
А ние днес праЗуваме в Германия Никулаус.
Това е неЩо като дядо Коледа,който на тоЗи ден рано сутринта е напълнил на послушните деца в ботушките лакомства.А предната вечер всяко едно от децата си е лъснало ботушките и чака сутринта,в която обувките Ще са пълни с шоколади. LaughingИ въЗрастните лъскат. Mr. GreenКато моя милост,как тей беz шоколад.
Ето нагледно. Wink

Общи условия

Активация на акаунт