"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 466
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • СОФИЯ
      Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходката, на Вики на Тини-Мини, , на Теодора на Цонка и на Жулиен на Мерил и на Ния на Еуи!
      Бъдете живи и здрави,щастливи и много усмихнати
!

# 181
аз правилно ли виждам, че meril има лентичка за бременност newsm78 newsm78
Ето кой е проспал предната тема ... ние колко време я нищихме бременността на meril .....
Ама пак да и е честита де Simple Smile

уффф аз само бях разбрала че една от наще мами чака бебе, но коя незнаех Blush
и че проспах темата-проспах я Blush Blush, последно време ме отвя Дунавския вятър

# 182
честит рожден ден и от нас с Габи, да са живи и здрави всички рожденници, много целувки и прегръдки от нас, растете здрави и много щастливи.

# 183
  • София
Лека бременност на meril и от мен!  Heart Eyes

# 184
Meril  Hug! Браво за куража и лека бременност!
Катя, и Венета така ми се тръшка. Оставям я на земята, а тя подгъва колена и се извива назад.
Хайде де, разказвайте за изживяванията ви преди година! Всеки ден имаме толкова рожденници. Хайде поне утрешните днес да почнат, че са толкова много!

# 185
meril,късмет и от мен! И , както е казала Бети, браво за куража! Hug
Момичета, някой от София да е поръчвал балони за рожденните дни- от типа- "честит рожден ден", мечо пух- тези, които са с хелий? newsm78 И въобще, каква ви е украсата за рожденния ден?

# 186
  • Варна
тука сме!
операцията беше 2 часа Shocked доста повече от предвидените 40мин. но Контрова каза че е имало много разсейки и бая са се озорили да ги изрежат всичките. останали са 3-4 по-дълбоки капиляра, които са в мускула на клепача и да ги пипат е опасно. Контрова каза че след като ядрото го няма би трябвало да завехнат сами , но ако няма резултат ще бием инжекция. имаме бод зад игла под веждата, около 3см Confused но него ще го мислим по-нататък. има и следоперативен оток, но да ви кажа по-малък е от хемангиома  Laughing сутринта окото й беше затворено , а сега гледам че има малък процеп вече. сега сме с мораво око smile3557 но се чувстваме добре! докторката каза че до 10тина дена ще се оправи Peace

# 187
Верджи, Hug за теб и Лора.
Радвам се, че всичко е минало успешно  bouquet
Бързо възстановяване Peace

# 188
  • София
вержи, дано се оправи малката лорка бързо  bouquet

# 189
  • София
Браво на Лорка, да се оправя бързо и никакви следи да няма!  Hug

# 190
Вержи,бързо възстановяване.Радвам се ,че всичко мина добре Hug

Meril,браво за куража и лека бременност! Hug HugЕхх,чак и аз се замислих Flutter Crazy

# 191
Митачето е на кухня и само сутрин се вихря за закуската му, а в нашето семейство таткото е основен готвач, пък и готвенето не ми е силна черта и гледам да се скътавам като мога Embarassed

Иве, аз нали ти поисках един път мъжа назаем, ама ти си затрая, айде стига дразни тука множеството и в частност мене, че и аз не излизам от кухнята. Вече ми е като втора професия и първа миризма- нали ги знаете готвачките като правят това по цял ден как ми е професионална деформация миризмата около тях. Е, и аз така станах ;-((((

Вержи, чудесни вести- цункай Лорка от мен и Дани ! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 20:54 от poli.jekova

# 192
  • Варна
ето така изглеждаме 12 часа след операцията. даже моравото е намаляло вече Shocked направо се учудвам! както казват - ще й мине кат' на куче  Mr. Green не се шашкайте - изобщо не я боли и е палава даже повече от обичайното  Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=37
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=193826&photo=38

# 193
Момичета, много благодаря за пожеланията и ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИИИИИИИ  newsm59 nbirthday newsm38 newsm67  Gift
Ето и почерпка, макар и малко късничко

Бързо оздравяване на Лорка и лека бременост на Мерил  Hug

# 194
Поли,Поли,ако знаеш,че моят мъж е главен готвач в ресторант  Joy Joy Честичко ме отменя,ама на мен ми харесва да готвя,стига да имам настроение Laughing

Eui ,тая торта изглежда страхотноооо.Мммммм,искам и аз такава.

Общи условия

Активация на акаунт