"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 466
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Честит първи рожден ден на Дивна на Пешеходката, на Вики на Тини-Мини, , на Теодора на Цонка и на Жулиен на Мерил и на Ния на Еуи! newsm59
Да са здрави, щастливи и гомели късметлии!!!

pontes, стягай се че голям празник ви чака
Аз да попитам, мъжете ви уважиха ли ви с нещо (вас лично) по повод първия рожден ден на отрочето? Моят от много работа освен, че не можа да дойде на партито, но май забрави и мен newsm78

# 166
Привет момичета!
hri2672  welcome
Зори е с 5 зъбчета и 6-то на път. От ходенето сме далече, е придържайки се за кревати и шкафове ходи сама, но хваната за ръка направо си сяда. Та хич не я и насилвам. ДА СЕ ОПРАВЯ! Не е малка вече  hahaha

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на сладките ни мъници от 4-ти и 5-ти декември! Те мъници-мъници, ама вече са големи момичета и момчета  Laughing Да са живи и здрави, да растат много щастливи!  nbirthday

Оххх, може ли да ви се оплача? Това щурото не знам какво да го правя. Ама ГОЛЯМА кифла се извъди. Онзи ден в МОЛ-а докато свикне с обстановката такъв рев му удари. Обикалям аз тук няколко дни за украси...балони...нали големият ден идва. Сумати пари потроших... и какво?! Показвам й аз вчера горда-горда една пищялка...а това като ревнаааааааа!!! Ужас  smile3511 Не мога да я успокоя. Днес й оставих две пищялки да си ги разгледа, да си играе. Никакъв проблем...докато не й показах как функционира туй чудо...егати му се у рева... smile3515 Май в събота пищялки няма да има. Че иначе ще е "страшен" рожден ден. Да му се невиди! Дано по-бързо го израсте този страхлив период щото не знам какво ще правя... Sick

# 167
  • Vaudreuil Canada
Честит Първи Рожден Ден на Вики на tini-mini, Дивна на Пешеходката, Теодора на цонка, Жулиен на мерил и Ния на eui!

# 168
  • Бургас
Момичета-изостанахте с разказите за раждането и първите трепети. Naughty

Какво се е разисквало, че аз пак не съм в час?

Магесто да ти имам (зад)НИКА  hahaha ей, знайте как да ме разсмеете.

моля кажете ми как да виждам веднага вашите писанки във форума,без да ми се налага всеки път да си актуализирам страницата и да презареждам темата
Еми няма друг начин, седиш си на страницата и от време на време натискай F5 така тя ще се рефрешва и ще ти излизат всички публикувани постове след твоя...... И добре дошла   bouquet
Пеш има 5 показали се зъба  Laughing и още 15 непоказали се, ама имам чувството, че растат всичките едновременно. Mr. Green Той проходи, когато беше на 10 месеца и 8 дни, сега търчи навън като луд, пада, става, търкаля се, абе ужас е. Обаче равно ли е ела виж ко стаа не мойш го фана. Най обича като седнем на кафе да тръгне по масите да се закача с хората.

аз да питам нещо сега в началото на форума където пише рожденниците за днес под тях са изброени и децата които имат рд но защо само Вики на тини-мини е там и как може да добавим останалите

Трябва да се добавят в календара. Аз веднъж се мъчих да турна и Пеш там, ама не стана, това май само модераторите могат  newsm78  Горе при бутоните профил, начало ....имаш и календар, но там само се виждат, а също на заглавната страница на форума също в категория важно има подфорум календар, но как става добавянето тъй и не разбрах  newsm78 Тини-мини да каже къде е разковничето на проблема Praynig

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 15:37 от Никки

# 169
hri2672-както е казала Betty.L- ние вървим отдавана. А също и като НикиПешовия-бягаме, падаме, търкаляме се, закача се с хората, незнайно защо като го смъкна из центъра малко да върви и отива да протяга ръчички на съвсем непознати хора #Crazy, че взе и да ми се "тръшка" това дете, като не иска нещо брей пада вдигам го и той си сгъва киоленете и не ще да става. Имаме си 8 зъбенца те си ни стоят от давна и няма наченки на други!
Аз съм една фурия тука тези дни, че утре ни предстои кръщене а в други ден тържество и искам всичко да е перфектно ама имам странното усещане че нещо ще се обърка newsm78!
Честито на Всички рожденници и рожденнички да са живи, здрави и най вече щастливи! Joy
Много съм радостна да ви споделя нещо Влади си намести един режим на спане- става в 8ч, после чак към 13ч спи до към 15ч и после пак в 20ч вечерта, това е супер удобно за мене, а надявам се и за него!
Това е засега!

# 170
  • sofia
Честит празник на всички прекрасни дечица родени днес и на техните майчета!!!! Two Hearts
   А на мен по това време вече ми изтекоха водите и си събирах багажа за родилното....

# 171
Ихааааааааа,аз цял ден готвя,а вие само пишете newsm12 Вие не я ли вършите тая работа?

# 172
Ихааааааааа,аз цял ден готвя,а вие само пишете newsm12 Вие не я ли вършите тая работа?
Митачето е на кухня и само сутрин се вихря за закуската му, а в нашето семейство таткото е основен готвач, пък и готвенето не ми е силна черта и гледам да се скътавам като мога Embarassed

# 173
Благодаря за поздравленията Hug
И честит рожден ден на останалите деца !

# 174
аз правилно ли виждам, че meril има лентичка за бременност newsm78 newsm78

# 175
 Laughing Да! Не съм се объркала.

# 176
  • София
Честит празник на всички днешни рожденици и техните майки!

tini-mini пиши после тортата изглеждаше ли така, както е в каталога или направо дай да видим снимки! Grinning С какъв пълнеж я поръча, вкусна ли беше? Ние на баткото бяхме взели торта-калинка, но на втория му рожден ден и той не даваше на никой да я пипа - едва успяхме да я нарежем!

Хайде, разказвайте как минават веселбите, какви подаръци получиха малките рожденици?!

meril лека бременност ти желая! 

# 177
Ехаааа, много е хубаво да има дечица  Grinning
meril
лека и безпроблемна бременност!

# 178
  • Vaudreuil Canada
аз правилно ли виждам, че meril има лентичка за бременност newsm78 newsm78
Ето кой е проспал предната тема ... ние колко време я нищихме бременността на meril .....
Ама пак да и е честита де Simple Smile

# 179
Честито на meril!Дано всичко мине леко и безпроблемно! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт