"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 457
  • 295
  •   1
Отговори
# 45
Ето една снимчица от вчерашния празник - http://rdjvl.multiply.com/photos/photo/3/33
Не съм ви казала, но вчера  Пълна къща - Клуб на многодетните родители, стана на 1 година. Запознахме се тук - във форума и това е вече втория празник , който организираме...

Ники, страхотна си! Пеш е много сладък... пу-пу да ти е жив и здрав!
Вержи стискаме палци - не съм забравила!

# 46
Позакъсняло предложение за Варненско веселие http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=245809.new#new

# 47
  • Русе
Честит 1-ви Рожден ден на Димитър,Елена и Николай!

Браво,Никки за празничната тема!Пеши е голям сладур.Ще покажа на Елия клипчето,да види какво правят наборите,че тя само пълзи и за прохождане изобщо  не й идва наум.

Дани,елхата ти е много хубава и е в модерния лилав цвят.

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 08:27 от maiche

# 48
Ние днес още по-рано станахме - в 6.20 цялата агитка беше на крак! Шру, гоним вашите постижения! Wink
 newsm59Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi! Да растат много здрави и щастливи! newsm59

# 49
Честит 1-ви рожден ден на Елена,Николай и Димитър!
да са живи и здрави и много да радват мама и тати!

# 50
  • София
Пешеходке голяма красавица е Дивнето Heart EyesА вие сте направо майки героини  bouquetАз като си представя че постоянно майка ми помага за Алекс,не правя нещо кой знае какво и все съм скапана и все имам куп неща за вършене,вие как се оправяте незнам ooooh!maiche мерси Laughingвчера още украси взех,ходих до един магазин на три етажа за коледни украшения и просто не се стърпях,то такива красоти имаше сумати неща взех та чак ме таксуваха на цени на едро-сигурно си мислят че магазинче имам  madnoelzizzu аз няма да успея днес за мола,а за рд още се чудя,че не знам дали ще бъдем тук Thinking newsm59Честит рожден ден на  Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi! newsm38 bdbaloni

# 51
  • СОФИЯ
Честит рожден ден на  Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и
         Николай на mamma didi!
Нека рождениците бъдат най-щастливите деца - здрави, усмихнати и с много късмет
!

danielad  къде е този магазин на три етажа за коледни украшения ?

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 09:14 от STASII

# 52
Ние днес още по-рано станахме - в 6.20 цялата агитка беше на крак! Шру, гоним вашите постижения! Wink

Не можеш се класира, днес станахме в 5  Laughing

Честит рожден ден на  Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!   nbirthday newsm67

# 53
Честит първи рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!  newsm38

# 54
Честит първи рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!

# 55
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Митко на Палечка_Малечка, Елена на Дидето и Николай на мама Диди

Шемет ритуала с бягането ние го прескочихме, тъй като Пеш още като направи първите си самостоятелни крачки, свекървата купила една медена торта и почерпила в нейната служба и там всички са бягали. Това се прави за да му е гладък пътя на детето, та ние решихме, че вече е правено и го пропуснахме....
И кво друго направихме трапеза, ама вечерта със свекъра и свекървата. По принцип и кръстницата трябва да присъства, но нашата е в София..... и не успя...., това е май... гости не сме канили....., абе не беше нищо кой знае какво, просто да се отрази събитието, че той Пеш вече и без това направо си тича.... окъсняхме....

Моля всички желаещи да запишат час за фризьор да се обадят на телефон 0888 88 88 88 /такъв гъзарски номер мой само некой известен да има.... като Пеш например/. Свободни има за след 20 години.... Joy

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 10:28 от Никки

# 56
Честит първи рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi И на всички, които съм пропуснала до сега!

Аз елхата още не съм я окрасила. Обикновено го правехме на 24 декември.Ще взема тази година и аз по-рано да я окраса, че да и се радвам по-дълго  Wink

# 57
  • София
Честит първи рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!  ura  ura  ura  ura
аз пък кво се жаля, че ния става в  6. 30 newsm50 то имало и по - лоши случаи от нашите.
да ви се оплаквам, вчера взех от била едни кисели млекца на нестле по 100 грама едното. едни сини такива. пише от 8 месец. дадох и на нийка половин като за начало, а само да спомена, че дуетите на хип с йогурт ги облизва целите. след половин час повърна малко, после в 4 следобед на закуска повърна яко обедната си храна. за първи път ми замириса на повръщано. в смисъл, че досега като е връщала, е било след храна и си мирише на храната. а сега си беше направо като на голям човек. предполагам, че е от млекцето,щото друго ново няма.  33uu
мисля да й празнувам имен ден на никулден newsm78 ния - николай - става, кво пък? то май е по - подходящо на евгения, ама повод за парти нека има.
вече сме с коледна украса. елхичката ми е микроскопична направо, но е много сладурска Nature Snowman аз поне си я харесвам много. ми то в нашата микроскопична къща, ако вземем истинска голяма елха, ще трябва да изнесем я дивана, я гардероб smile3506

# 58
  • София
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!

Ние елха нямаме още, но това се дължи най-вече на моето настроение. Божеее, една година след раждането май ще ме хване следродилна депресия ooooh! Но да не се оплаквам.

Ники, браво на Пеш!
Дивна е много сладко хлапе!

алексатор - чибуратор, ужас, ега ти, трябва да се внимава още, аз си мислех, че вече са големички и такива неща не стават вече. Целувки на Ния!

Забравих да пиша за новата страст на мой син ooooh! - понеже купухме навсякъде килими да не ходи по плочките и те са едни вълнени и пускат власинки - е, по цял ден ги обикаля и където срещне власинка моментално я изяжда Shocked Аз ги чистя, но те пак се образуват и материал си има... Grinning И с такава радост ги търси и ги лапа, все едно е на лов!

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 10:59 от pontes

# 59
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  на Микто, Елена и Ники!  newsm67
Да са живи и здрави и да пораснат щастливи за радост на всички, които ги обичат!

Никки, ама много сте сладки на прощъпулника. Зори бая му се огледа на Пеш  Laughing

ina_nk много ти благодаря.   bouquet Не че паролата Никки не я е качила още на първа страница, ама кой да чете  smile3538

Ето малко снимкии на Зори от последния месец. На последната е и въпросната изчекната поза за спане. Как не й умаляват краката?!!! Да не говорим, че е заспивала и в още по-изкилиферчени пози, но тази е най-честата  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197680&photo=1

Общи условия

Активация на акаунт