"Подаръци, балони, веселба - мойто ДЕКЕМВРИйче става на ЕДНА!"

• 16 476
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
  • Vaudreuil Canada
Ихаааа, Шемет, имате сняг! Ние още не, но май не за дълго.
Бети вие се оборудвахте първи със сняг ама нашия държи по-дълго - най-вероятно повече няма да се стопи за тази зима - цяла нощ вали  и сега продължава - вече има 10 см сняг натрупал .. ако не и повече ...

# 76
разрешете да поспамя малко
анимация?!

# 77
  • СОФИЯ
     Ние с Йони сме много доволни от днешната среща.Много се радвам ,че се запознахме с някои от мамите.  Много чаровни мами и бебенца.Замислям се и за петък newsm78,но много далеч ми се вижда. 

# 78
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и на Николай на mama didi  - пожелавам от сърце всички да сте здрави, много щастливи и късметлийска да е втората годинка на дечицата ви!!!
Аз вече почнах за украсявам по малко - засега - само прозорците, скоро - ще продължа.
Коледа идвааа!
Приятна вечер на всички мами, и още веднъж - всичко да е ок утре, Вержи! Hug

# 79
Куку Wink
Гледам сега снимчиците и ме е яд,че толкова късно дойдохме днес,то имало и кафета и сокчета Sad В петъка ще дойда първа и ще си тръгна последна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Имаше и две мами с които аз така и не се запознах Tired Мислих,че по снимките ще разбера кои са,ама....уви-те не са надписани Sad Мили майчета следващият път надявам се че ще се видим пак и ще се запозная с вас.

Такааааааааа,сега имам един въпрос-Кой е сложил тая снимка в албума?! #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197826&view=1&photo=33
Само гащите ми се виждат на нея ooooh!

А ето и снимки на Алекс при 11 месечните
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189134&photo=75
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189134&photo=76
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=189134&photo=77

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 20:00 от liletka

# 80
Здравейте  Grinning На мен ми беше много приятно на срещата. Само дето Зори нещо е влязла в един период дето се плаши и реве при непозната обстановка. Като свикне вече няма проблем, но в началото...надявам се по-ъброз да го надрасне, че ако го дава така... #Crazy

liletka признавам си без бой снимката аз съм я качила. Уж ги гледах (че имаше няколко размазани или само с гърбове) обаче тази НЕ ЗНАМ защо съм я пропуснала. Тя и Зори си хленчеше за млякото та два пъти се кърмихме докато ги кача...явно някъде там ми е убягнала. Надявам се, че ще ми простиш недоглеждането  Praynig Praynig Praynig Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet Веднага я махам!
Ето снимките от моя апарат:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197826&view=1&photo=1

Казвам ви хубава вечер от нас защото с таткото ще пооправяме къщата за предстоящия празник.  Hug

# 81
  • София
страхотна среща Mr. Green
в петък сме първи писти в мола на хемус. ще кача снимки утре вечер, щото моят апарат не зацепва на компа ни и мъжо ми ги носи на мозък ( оная джаджа usb) от неговата работа. имам и клипчета на веселбата. ама утре Peace

# 82
страхотна среща Mr. Green
в петък сме първи писти в мола на хемус. ще кача снимки утре вечер, щото моят апарат не зацепва на компа ни и мъжо ми ги носи на мозък ( оная джаджа usb) от неговата работа. имам и клипчета на веселбата. ама утре Peace

Ти като ТАТЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО,АМА ДРУГ ПЪТ,а? Joy

# 83
  • София
абе то тате ми купи колело преди два месеца Joy, ама си избрах настоящото дърво ( апарат ) Blush
а днес като си тръгнах въодушевена от срещата и ния захърка, се поразвихрих из мола, ама тъпата ми карта взе че се блокира. ползвам я от 5 години с един и същи пин и днес - йок не ви е това пина. веднъж, дваж, и на третия път блокира.  newsm45 ужас
добре че си имам една тайна карта smile3508, щото голям резил иначе smile3506
сега трябва да ходя да ми я разблокирват спешноооооооооооооооо smile3516

# 84
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО, НИКИ И ЕЛЕНА!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Да са живи и здрави, палави и щастливи за радост на мама и татко!!!!!
При нас нищо ново
Ния продължава да се муси на яденето и вече не зная какво да я правя  ooooh! Иска само филии и туй то  Crossing Arms
Дано да е някъв пореден период и да мине скоро  Praynig
алексатор - чибуратор ние ще празнуваме ИД на Никулден  Laughing
Тя Ния се роди 10минути преди 6ти австрийско време, ама нали си е българче родно и понеже в БГ вече беше Никулден решихме с татко и, че си е дошла с името или поне ние така си я нарочихме, дет се вика  Laughing
Та ние от 5ти като се почнем та до........  Joy

# 85
Честит рожден ден на Елена на dideto, Димитър на Палечка Малечка и Николай на mamma didi!                         
ШамЕнет много яка анимацийка Wink))
shemet аз може и да съм те питала, но ако не е тайна в кой град си в Канада ?

# 86
  • Vaudreuil Canada
shemet аз може и да съм те питала, но ако не е тайна в кой град си в Канада ?
В Монреал съм.

# 87
 bdbaloni на Ели,Митко и Ники-да растат здрави и весели дечица.

Днес ми почна много кофти седмицата,но се надявам да завърши добре.В бързината Лори се захрани с кашкавал,а една майка ми услужи със супичка за Лори и познайте вътре застройка.Така като не питам и не се интересувам,но най важното е че на детето му хареса.Признавам че и у нас
Лорка чисти,а за Дивнето на Пешеходката-направо съм пленена.Пешеходке,не крий това дете искаме и ние да му се порадваме/одрала ти е фейса Joy/ Wink

# 88
  • Бургас
Честит Първи Рожден Ден на Ива на Силвърстар, Таня на Ради72, Стефан на мшик и Антон на димоша

Вержи моля се всичко да е наред  Praynig

# 89
  • Варна
операцията е в 8:00 , трае около 40 мин. и не е нищо сложно,по принцип(поне така ме увещава докторицата), но мен сън не ме хваща  Rolling Eyes
пфууу туй да си майка не било работа  Laughing днес ни правиха скенер и ни провериха кръвната група. сутринта ще питам за резултатите  Thinking . сложиха й абокат на ръчичката и няма да ви кажа с какъв зор съм го опазила  ooooh! купихме ръкавици по тоя повод  Rolling Eyes
спим си вкъщи щото сме на 200 метра от болницата  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт