Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 367
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Ехо,какво става тук,бе...такова пусто не е било откак се помня във тоя форум... ThinkingВсички ли сте на купон ?
Честит студентски празник на всички бивши,настоящи и бъдещи студенти!
Аз студентския празник  понеже вече не го празнувам/че ми изтече давността-ако запиша ново може и си възстановя правото на честване/-та ще почерпя с две пресни предколедни снимки/макар,че едното еленче нещо се беше нацупило/

# 196
newsm59Честито на патерици на Лони. В почерпака тортата ми заприлича на тирамису и ще си взема Wink Animal Pig, Къв апетити ми се е отворил напоследък, бая похапвам, май качих 2-3 кила за два месеца  261uu
 Честити 8-ми декември на всички студенти! Весел празник!
  Спецялно за Ирка, ето така изглежда комплекта за McDonald's:
http://www.target.com/Kool-Toyz-McDonalds-Cash-Register/dp/B000T … 20toyz&page=1
  Като заговорихте за играчките за почистване, съм хвърлила око на една мини прахосмокачка, много ще и се кефи Йони, е сигурно за кратко. Ето като тази, направи 1:1 копие като нашата , с която си чистим(аз лично никога не съм де Mr. Green, само Дидо че бая тежи).
http://www.target.com/Kool-Toyz-Dirt-Devil-Vacuum/dp/B000TYPMP0/ … 20toyz&page=1
 Но достатъчно играчки накупувах и спирам вече Blush Само може да купим батута най-накрая, че сеха няма къде да го крия Party

# 197
Честит празник на всички настоящи,бивши и бъдещи студенти.Мноооооого купони ви пожелавам!    bouquet  bouquet
Люба-честито супер е подаръка,дай повече подробности дее,а ботушките ги купувай-нали знаеш :Като ти дават-вземай,като те гонят -бягай!  Laughing
Виф и Ани веднага пълен отчет откъде и за колко е комплекта за почистване!!

Смайли направо ми се прииска и на мен тази прахосмукачка  Heart Eyes
Дени-душа-страшнаааа си,трябва да станеш писател .Напомняш ми четивата на Софи Кинсела  Grinning

Благодаря на всички за страхотните пожелания,естествено ще има снимки и разкази щом е интересно и ме търпите  Laughing а преди да тръгнем ще дам подробна програма.

# 198
Добър вечер и от мен,

Честит рожден ден на Лони с малко закъснение. Пожелавам и да прекарва повече време с любимите си мъже, да я обичат и глезят много.
Честит празник на всички студенти! Много незабравими преживявания. (някои празнуват, а ние бършем наа..... д...................  ех, какво беше преди години. за следващия 8-ми декември трябва да вземем мерки и да се включим отново в купона  Simple Smile )
Люба, честит ти лаптоп. Супер ти е подаръка, но никога не е късно за още един. Да нацелуваш сладките еленчета.  Heart Eyes
Мимозка, приятно пътешествие. И аз все още помня страхотния разказ за почивката в Турция и още по-хубавите снимки.
Цитат
Дени-душа-страшнаааа си,трябва да станеш писател .Напомняш ми четивата на Софи Кинсела 
а на мен Тери Пратчет  Wink .
Хайде, отивам да лягам, че мъжо каза "ти уж тръгна за леглото", а ....
Лека и спокойна нощ на всички. Hug

# 199
  • Велико Търново

Добро утро,дами GrinningХайде на кафето Heart Eyes

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АННА И АНИ,КАКТО И НА МАЛКИТЕ НИ ИМЕННИЧКИ!ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОТ СЪРЦЕ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!  bouquet

Теди,Божидара си ползва гърнето по предназначение и си казва кога ще ходи,когато спи на обед и слагам памперс,но тя не пикае в него,а само в нощния.Ивет много е пораснала,а ти се разписвай по-често Grinning

Ники,много кратко бе Mr. GreenЯ ни покажи Сисито Naughty

Люба,то хубой лаптоп,ама аз,ли не видях или ти не почерпи newsm78
Пожелавам ти с много здраве да си го ползваш и като седнеш да се отчиташ да се забравяш PeaceТъй като се замисля ми се иска и на мен един мосю Кабрански,ако имаш идеи и предложения на кю съм Mr. GreenТози Самуил много артистичен ,а Ивко как се е нахилил Grinningда са ти много здрави и скоро да ги направиш батковци Heart Eyes

Иночка и Бетка  много пораснала и както винаги фотогенична Heart Eyes

Смайли,хубави подаръци!Не съвсем благородно ти завидях,че не си имала пряк достъп с прахосмукачката Crazy

Деницо,хубаво се оплакваш от Виктор,ама днес ще чакам хубаво да си опишеш вчерашния ден Hug

Страйпърче,на теб ти желая от сърце една голяма заплата и да накупиш всичките играчки,които ти харесат HugКато те знам с какъв кеф ги избираш/форумско впечатление/

На фона на всичката простотия,която ми излиза от клавиатурата да взема да си споделя нещо и за милото ми детенце CrazyС голяма мъка установявам,че тя порасва/чак сега/.Първо отказва Нестлето Джуниър да го яде легнала както винаги до сега,иска да се храни на нашата маса и на наш стол,боравенето с наши прибори по не ме развълнува,но ме развълнува,че вчера след като се наспа от обедния сън седна на стола и е гледала 1 час телевизия без да мръдне,вчера сутринта седнала на стола да закусва с баща си,егати милата картинка бяха/туй чак ме е срам да го напиша,като се знам какъв дзвер темерут съм,ама явно ми става нещо Blush/.Ей тъй де споделих се Embarassed

Мимозке,чакаме с нетърпение маршрута и после снимки и разкази Hug

Айде,туй от мен за сега Hug

# 200
  • Варна
Взимам си 2-3 кайфета от Сискините, че Макс снощи що рев на сън му удари, че и рано стана  Tired

Мимозка, мисля че комплекта е от Вега, ама не знам колко пари е - няма 10 лева май, а иначе аз там харесах и мини прахосмукачка която си смуче, и тя за около 10тина лева. Peace

Люба, честита ти придобивка  Peace Със здраве и много дар слово във форума да си го ползваш  Peace И за ботушките има време, действай  Mr. Green

Искам да си сменя цвета на "косми'те" по главата както казва мъжо на косата ми, ама освен да се прежаля той да ме боядиса, няма друг наличен вариант  Mr. Green пък и той нещо се натиска, та се чудя защо ли, и какво ми е намислил?  newsm78

# 201
Добрютро и от мен....да се възползвам отвъзможността да почерпя сега/докато има хора/,че то снощи хубаво бях решила да ог направя...ама трябваше сама да си консумирам Mr. Green
Да честитя и на именничките-Анна,Ани,Анита и Анелия и на всички които имат повод за празнуване-и да им пожелая много здраве и късмет,да бъдат много обичани и обичащи!
Мимозка-специално за теб/а и за всички които си имат чистници вкъщи/-намерих това/доставка над 10лв е базплатна/http://www.vegatoys.com/?area=toys&task=view&id=1676
Смайли,много са идейни и двата подаръка,ама всеки път като видя цените при вас и ги сравня с тези при нас и ми идва да се гръмна/е,като знам как се работи по вашия край -бързо ми минава,ама не е честно да има такива разлики Naughty/
Виф-че,тоя номер с боядисването аз отдавна го правя сама-дори когато косата ми беше до кръста,та само да ти кажа-най-важното е да вземеш мерки за опазването на имуществото от напръскване/че много трудно се чисти после/...иначе става лесно/аз лично понамазвам корените и после директно  се доомазвам с ръкавиците/...а ти като приключиш-да пуснеш резултата за одобрение тук!
Сиске,радвай и се на Божа и хич не се притеснявай да го показваш......тия моменти са до време...после ще има да съжеляваш ...../макар,че и аз съм от темерутестите мами,но явно от възпитанието  ни е/...а и явно си случила на природно възпитано дете Peace.....то не бяха книги,то не беше културно ядене/че то и Иво се нарежда на масата,но основно гледа да обърне някоя чиния.....пред ТВ-то се заседява кратко и с дитанционно в ръка за да го  го пуска и спира и да сменя каналите ,единственото дето може да му задържи вниманието е рекламата на Сони-с зайчетата-даже оня ден в един каталог имаше същите,макар и много дребни...е-цял ден ми ги е показвал/
FY,то хубаво дда се включим пак в купона...ама стига да не вземем да разказваме  пак за д....та,че тогава лошо WinkА,ти на Сиси нещо като снимка да имаш? Laughing
И да не заравя да питам мамите с преносими компютри-какъв интернет ползвате/че засега взехме рутер за вкъщи,но ме интересува като не сме си у нас как мога да си ползвам придобивката/....и още нещо-има ли доволни ползващи Виста/може и на ЛС/?
Хайде,че пак се увлякох....сега е рад и някой друг да се разпише........от мен-лек и спокоен почивен ден/е,може и с повече емоции/!

Последна редакция: нд, 09 дек 2007, 14:54 от Анонимен

# 202
Честит имен ден на всички именници!

И специални поздравления на патерица на Лони! Пожелавам й да е много щастлива и обичана. И сърденията бързо да минават.

Страйпърче, благодаря. Благодаря и на всички, които са ми честитили на патерици. А за сърденето аз и без това не мога много да се сърдя, но пък съм му наела чалъма - сърдя се, докато не получа извинение. Разбирайте нещо материално, за което са ме отрязали при обикновени обстоятелства.  Mr. Green

Ние и двамата с Гоги сме тръшнати от някакъв вирус, а той вдига и Т. Лекуваме се по бабешки, та дано ни се размине. И по закона за всеобщата гадост колата ми е на ремонт, а татито ни тръгна на път и цяла седмица няма да го има. Май ще си поръчам от Сискините младежи един, поне масаж да ми направи.  Wink

Люба, честита ти придобивка! Да си я ползваш със здраве и да ни радваш с постингите си!

Виф, да покажеш снимка като се преоформиш. Пък и аз като Люба ще ти кажа, че няма нищо трудно да се боядисаш сама. Е, на мен ми е по-лесно, че нали се изрусявам и няма такива поражения. Но и с други цветове като се правех, пак сама се боядисвах. А от скоро да ви се оплача - се подстригвам и сама. При кой ли не фризьор ходих и все не могат да ме направят както аз искам. Накрая си мислех вече, че или съм дефектна, или не обяснявам както трябва. Та, прибрах се след поредното незадоволително подстригване и хванах ножицата /да уточня, че съм нереализирал се фризьор/ и успях. И реших , че няма достоен професионалист за моите два косъма и ще се подстригвам вече сама.  Grinning

Хайде, отивам да се щавя с подаръка си за РД: http://www.best.bg/pics/000/000/000/038/38989.file

# 203
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ АНИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И щАСТЛИВИ!

На мен настроенеито ми е толкова метра под земното равнище, че по-добре хич да не пиша днес!

Само не мога да не почерпя /не за професионалния празник  afwitch /, а по случай това, че днес почти 19 месеца след като се роди, моето Щурче изяде за първи път едно цяло бурканче храна! Наздраве!

# 204
  • Плевен
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АННА И АНИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ МАЛКИ АНИ-ТА!ДА СТЕ МНОГО УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЛОНИ (на патерица, но ще ме прощаваш), ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ЛЪЧЕЗАРНА ДА СИ И МНОГО ДА ТЕ ГЛЕЗЯТ!

Люба, честита придобивка, със здраве да си я ползваш и мноооого да се разписваш! Аз съм с преносим компютър и засега ползвам кабелен интернет, но скоро време ми се иска безжичен. Доста по-удобно ще е, а и Тери няма все да ми дърпа кабелите и да докопва компа. който по настоящем стои върху масата.

Руми, браво на Косьо!

# 205
Що така,бе Руми.....такъв позитивен човек си пък Thinking...иначе се радвам,че Косето е проял.....дано да продължава в същия дух...и да почнеш и ти като мен да се оплакваш,че неможеш да му насмогнеш Praynig
А Praynigаз само да си допълня-,че одеве изтървах основната тънкост при боядисването сама-цвета набоята трябвада съответства на цвета на банята/плочки,фуги т.н./...че иначе ако стане фал-си е голям мор....то и затова вече съм във виолетовата гама/че плочките са в нея Mr. Green/
Сиске,ти като правиш оферти-пък появи се на линия......че аз тъкмо бях склонна да преговаряме/то и без туй мойто мъж е в Търново почти всяка седмица/....но да си кажа условията:подаръците си ги запазвам за мен...и предупреждавам,чее ако си паснат с Чемширов/на маса/-ти се оправяш нататъка....
Люси,аз тоя проблем го реших,но понеже ми се ще да имам връзка с вас и света и като идем на вилата например,затова питах/а за Вистата-`щото мои познати казаха,че не са доволни и си инсталирах ХР,но се оказа,че камерата можела да работи само с Виста....та newsm78/
Айде,отивам да се оправям-че след малко ще тръгваме на купона на Пловдивските мами и дечковци....ако има снимащи-ще помоля да хвърлят после насам някоя снимка`щото аз установих,че той нашия апарат и така снима,ама е нещо като стрелба на тъмно-нали дисплея е счупен,визьор-няма и щракам напосоки,пък ако излезе нещо-се радвам Laughing

# 206
  • София
Честит имен ден на всички, които носят хубавото име Анна, Ани и вс. му производни!   bouquet

Голяма пустош тука... Айде, бе мацки - да изпишем тая тема, че ми се пише в Коледна вече!  Party

Моя милост, въпреки забраната, която забележете самА  Mr. Green си беше наложила (да не сяда пред комп през почивните дни, че през работните ми идва в повечко туй заниманийце...  Sick), успя, естествено да устиска туй вето само за единия ден Embarassed, т.е. вчерашния ...  Laughing Ама се радвам днес, че седнах и ви изчетох - искрено се посмях със "семейните войни" на Дени Heart Eyes, ако мога и аз да се присъединя към фен клуба ти, и да ти "натЕкна", че трябва да пишеш - такъв талант, не се хаби, булка, на халост!!! Flutter

Честит да е лаптопа на Кабранска! Ей, А много добре се е отсрамил, браво на него! Пък после само да кажеш нещо с / у човека, лично ще ти натрия сол...  Mr. Green Със здраве да си ползваш придобивката и по предназначение (разбирай, само ТИ  Mr. Green и по форумски въпроси, ако е възможно ... Blush) А  каква марка е, че ние нали внасяме всякакви лаптопи и живо ме заинтригува???  Flutter Един вид, професионална деформация, не мога да не се обадя, просто...  ooooh!
Приятно ти изкарване (и Вкарване  Mr. Green!) довечера, пък ако е възможно  да приложиш какъвто и да било снимков материал няма много да задиряме за качеството...  Mr. Green, че направо ти забравихме очите вече...  Crossing Arms Егаси и нелегалността, в която мина.  Crossing Arms
Много са ти сладки еленчетата, и нахиленото и нацупеното! Да ги намачкаш от мен и двамата Рудолф-ци! Heart Eyes

Бетка и тя голяма красота! Heart Eyes И Антон на елфчето! Heart Eyes

Да ви кажа, не без особена почуда в тона ми, че Велизар не обръща НИКАКВО внимание ни на елха, ни на гирлянди, ни на нищо, що майка му с толкоз труд и мераци спретна за украса...  Shocked Ама все едно ги няма, казвам ви. Аз това и в най - смелите си представи не съм го виждала. Даже едната елха, по - голямата е до самия тв, на една ръка разстояние, ама и с поглед не я удостоява.  Laughing

Накрая по традиция (неделна) прилагам снимков материал, с надеждата да е заразно, че нещо редовните по документацията мами бият отбой... Naughty
Леле, тоя пост докато го пиша, Велизар не спря да мрънка, направо ми спря тока. 100 пакости направи...  ooooh! То борбата за внимание става вече безмилостно жестока у наШта къща...

Та ето ни и нас в цялата ни прелест (и великолепие) Mr. Green:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668109
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668183
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668626
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668630
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668644
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4668648

# 207
Добър ден, мили дами Simple Smile

Честит имен ден на всички именички! Да сте живи и здрави и много щастливи   bouquet.
Голяма пустош тука... Айде, бе мацки - да изпишем тая тема, че ми се пише в Коледна вече!  Party
И на мен ми се пише в Коледна тема, ама вече ме е срам да пиша... то на страница има поне 5 мои поста!
Олче, Велизар ми се вижда мноооого пораснал. Направо си е едно малко момченце  Heart Eyes.

Ние днес се опитахме да купим малко Коледни подаръци на дребния, но за съжаление купихме само 3. То играчките, които харесвам са се продали и ме беше много яд!
Купихме подарък и за Коледното ни парти и вече го очаквам с голямо нетърпение!!!
Иска ми се да видя Никола как ще реагира при вида на дядо Коледа, защото днес се заливаше от смях на този в "Хиполенд"  Mr. Green. Ама на жив белобрад старец не знам как ще да е...

Лека и приятна вечер на всички  Hug

# 208
Добра ви вечер дами,

Честит имен ден на Анитата ни!

Олче, много ви е хубава снимката, където сте с Вели, двамата усмихнати. Направо е страхотна, много ме впечатли  Simple Smile  А, и Олче, като ти се пише в Коледната тема дай повече усилие в тази де! Кви са тия заръки ден, два, пет без компютър  Naughty

Искам да допълня поста на Таня_Арк. Тя се прави, че не ме познава, ама бяхме заедно на пазар, барабар мъже, деца и друго оборудване. Та тя се бе юрнала с голяма кошница и със закана, че няма да щади средства и усилия, докато не преполови пространството в къщата си с различни развиващи интелекта и отвличащи вниманието на Никола играчки. Обаче тц. Люлинския Хиполенд не задаволи и 1/10 от нашите нужди и се класирахме и в другия, в Скай Сити. Успехът пак не бе на ниво, та Таня се прибра в къщи с пари, само с две торби и перспективата другия уикенд пак да търси "плячка". Mr. Green

Сиска нещо се опитва да ме злепостави, че само се оплаквам, пък видиш ли всъщност кефа си карам на поразия.. Та вчера ще ви кажа къде бях. Прекарах 10 часа по магазини и имах доста по-голям успех, отколкото Танчето днес.  Mr. Green И все вещи за лична употреба. Е, купих и на мъжо риза и вратовръзка, ама малко съжалявам, щото днес по едно време ми се щеше същите тия риза и вратовръзка да ги нарежа на ситни парченца и да покажа що е то заря на Марто...

Благодаря ви отново, че ми показвате, че малко или много ви е приятно да ми четете излиянията. FY, за протокола съм голям фен на Тери Пратчет и на стила му. Софи Кинсела беше авторката на Беки Б., нъл тъй Мимоз? Също ми допада, леко и неангажиращо четиво, само че наруи 6 романа горе - долу по една тема.. /Брейй, вижте ме колко съм важна, как критикувам наляво - надясно../

И накрая ще изклюкам, че с мойто орлово зрение видях, че Шуши Дубайска чете, пък хич не ни е разказала кво правят арабите.

# 209
мНОГО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ.  Много малко хора се сещат за мен на този празник и винаги се радвам, когато ми се обади някой приятел. Даже повече и от на рождения ми ден.
Ето и аз да ви почерпя по случая:

Мимоз, аз комплекта за почистване го купих от Кауфланд и струва 30лв. А днес го видях в Практикер за 38лв. Люба тоя сайт на Вега,не се отваря при мен. И друг път съм се пробвала, но не става? Някой има ли подобен проблем?

На партито вчера си изкарахме много готино. Някой студенти ме взеха за малка студентка и един направи опит да ми се натисне, а група игриви студентки от съседната маса ме харесаха и ме въвлякоха със тях в танците, та се отзовахме накрая и по столовете качени. Дидо определи поведението ми като груба селска проява. Но пък аз му отвърнах кой ме познава, важното е че се позабавлявах!  Wink

ООО, Ивко си легнал да спи на земята, я да отивам да го приготвям за баня аз!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт