Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 360
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
ЧЕСТИТО на всички АНИ-та и от мен   bouquet Мноооого хубави моменти!!!!!

Да кажа и аз, че снимката на Олчето и Вели заедно + тия големи хубави усмивки, мммм  Heart Eyes страхотни сте  Peace

А еленчетата Кабрански, сладури от класа  Mr. Green Heart Eyes

Аз да ви се оплача.... моето Мъж ме боядиса чудесно, даже почти професионално, да си го похваля малко де... обаче  Tired вместо да стана с цвят патладжанено лилаво - каквото очаквах, тоест тъмно-тъмно-тъмно, станах розово-виолетова  Embarassed и добре, че на изкуствена светлина не си личи много, само отдолу под лампата.... ясна е тя, че щ се крия 2-3 седмици от света, докато поопада, пък после ще му дръпна друг цвят, тъкмо мъжлето да задобрее в боядисването....  Embarassed Иначе за протокола и аз съм се боядисвала сама, ама той моя мъж прояви неколкократно желание да я свърши той тая работа, пък и той ми избира боята, от което май трябваше всъщност да съм притеснена  Blush

Люба, за вистата  - аз не съм доволна... първо, че повечето програмки, които искам да си инсталирам не тръгват, щото иска последни версии... второ, че много бави компютъра... трето, заема повече памет... четвърто - като отворя два експлоръра и забиват, та непрекъснато внимавам как и къде щтракам по линкове и пр. ... това всичкото е мое непрофесионално мнение, от личен опит, може всичко да се дължи на моето невежество  Blush Mr. Green Но мен лично ме е яд, че не си преинсталиах ХР като го купих, а сега вече не ми се ще да го разбутвам. И по тоя повод, сега си търся нелегално Офис пакет 2007, че моя трайъл свърши и само сменям служебния/моя/служебния/моя лаптоп  Mr. Green

# 211
  • Велико Търново
Добър вечер,дами!Бях се нагласила да ви показвам Божидара на снимки,но повторното гледане на филма на BBC ми подейства отрезвяващо един вид и снимките  и простеенето ми ще почакат.
Ани,радвам се,че сме те зарадвали,а за подобни коментари като дидовите имам една простошка приказка "да го д....а" рядко съм прибягвала до нея,ама съм я казвала Crazy
Олче,Велизар е чаровник  и много прилича на тебе Mr. Greenсъщо като Божа на мене Blush

Един поздрав от мен за вас,това е песента,която ме вади извън релси!Заповядайтеhttp://www.youtube.com/watch?v=9yDqsFFA2lU

# 212
Здравейте на всички!
Честит празник на  Анита-та, да са живи, здрави, много щастливи и все така красиви!

На партито вчера си изкарахме много готино. Някой студенти ме взеха за малка студентка и един направи опит да ми се натисне, а група игриви студентки от съседната маса ме харесаха и ме въвлякоха със тях в танците, та се отзовахме накрая и по столовете качени.

Ами ти изглеждаш толкова младичка как да не те сбърка човек. По забавно е мен като ме бъркат горките студенти, защото аз им преподавам.

Люба за Вистата трябва да повторя това, което е написала Vif. Мой мъж постоянно преинсталира нещо по компютрите та преди месец я беше сложил ама това чудо иска абсолютно на всичко най-новите драйвери и други подобни, включително и за видео картата и за звуковата, а за видео няма такъв. Та я махнахме, иначе дизайна ме кефеше.
И на мен много ми харесаха снимките на Велито, голям сладур и нахилен и като е сериозен.

# 213
Честит имен ден на двете Ани-та!!  bouquet  bouquet  Много здраве и веселие!
Ани-разсмя ме с мнението на Дидо,за веселбата ти  Joy

Люба,Виф,Ани-мерси за инфото,ще посетя и Вега и Хиполенд тия дни..

Еленчетата са много сладки,офицерката-Бети  също и сериозния Вели с подстриган бретон.  Peace

Моя мъж се прави ,че гледа "Лоши момчета" и спи.. LaughingСмених 5 програми и не се усеща,вдигам го да мие Жули  Sunglasses

# 214
Хе-хе, радвам се момичета че ви поразсмях! Той Дидо си е консервативен в това отношение и вече не ми прави впечатление! Важното е че стана купона.

А да си довърша , че не ми беше удобно да пиша преди няколко часа. То остана само да си кажа как Ивко ми се видя променен, като не съм го виждала само едно денонощие! Знае поне 3 нови думи и му е излязла бенка на крачето - първата му бенка!!!

А сега да си разгледам и снимките дето сте постнали!

П.П. Бубката, с мъжа ми гадахме що за професия имаш и стигнахме до извода че работиш в пекарна.  Crazy А виж ти, изненада! Не ни мина и през ум за учител. Ами така е новите да мами да дават повече инфо, да не се налага да гадаем!

# 215
  • Varna
 Честит имен ден на Аничките. Да са живи и здрави.  bouquet  bouquet  bouquet
  Олче, много е сладък Вели, особено на предпоследната снимка, сериозен и замислен.
 Ани, важното ,че си се забавлявала, а ........ Mr. Green
   Мимоз в Мола са отворили вече Хополенда, но нещо не го харасахнещо/за разлика от Бети, която си седна в плюшените играчки и се заигра с тях можеха да я ползват за рекламно лице Mr. Green/  може би защото беше пълен с народ, предпочитам  другия в пикадили който е.

# 216
Ей,ги на и снимките/дотук толкова имам-като ми пратят още-ще пусна и тях/...само някой да се оплаче,че не сме се показали.....
Олче-на теб персонално инфо-знаеш къде WinkОт мен лека и спокойна!

# 217
Честит имен ден на Анитата!
Ани, купона явно е бил супер. На съпруга ти сигурно му е било малко скучно, след като не е участвал в забавлението.

Сисе, тази песен ми напомни за това: http://www.youtube.com/watch?v=-rD6sra0-vE
Като музика. Не като думи.
Много е хубава.
Гледа ми се хубав романтичен филм. Преди малко гледах един по Fox Life. Изобщо не ми хареса. Хората реагираха все едно бяха някакви невротици.

Танче, виж края на тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=198801.0
Детски хипермаркет с играчки. Имало много интересни играчки на много приемливи цени. Fisher Price, Chicco. Собствениците са гърци и цените им са значително по-ниски от тези в България. Работи до 22. Точно за такива като нас, които се сещат да пазаруват в 20-21.
Много по-голям е от Хиполенд.

Смайли, играчките на Йони са супер Simple Smile И аз искам такава прахосмукачка. Ще я поискам от съпруга след Коледа.

Бетинка е чудесна в ролята на агент под прикритие Simple Smile А момиченцето, което показваше държавите на картата направо ме изуми. Макси сега научава смисъла на град, държава. Досега всичко беше България. Криси знае да показва само коли.

Мимозке, приятно изкарване на ексурзията. Ще чакам снимки и разкази. Дано си изкарате добре и да има много за писане после.

Ние днес украсявахме. Само елхата не сме слагали. Криси се впечатли от лампичките. А майка му се разтопи, когато намери коледните играчки на Кока кола от миналата година и коледните дрешки за Криси. Бях забравила за дрешките, тъй като ги купих август. Сега са в пералнята и от утре му ги слагам.

Люба, колко много си се променила! Много сте сладки с калинка. А Ивчо е сериозен и много сладък Simple Smile

# 218
  Честит имен ден на Анитата, малко на патерици, но да са живи и здрави!

Ох, днес Ради е за пръв път на ясла. Грабнаха го изведнъж и не се усети. Но се върнах, защото му бях забравила шишето с вода и го чух как плаче. Така жално и самотно. навръщане и аз си поплаках. Дано всикне детенце! Приключвам, че не мога да си събера мислите!

# 219
  Честит имен ден на Анитата, малко на патерици, но да са живи и здрави!

Ох, днес Ради е за пръв път на ясла. Грабнаха го изведнъж и не се усети. Но се върнах, защото му бях забравила шишето с вода и го чух как плаче. Така жално и самотно и навръщане и аз си поплаках. Дано всикне детенце! Приключвам, че не мога да си събера мислите!
Верче, ти работа ли започваш (сигурно си казвала, ама аз нещо не съм разбрала). Пожелавам ви с Ради бързо да свикнете с промяната и скоро с радост да ходи на ясла!!!  bouquet

# 220
Аз приключих с подаръците за Мариса - още не съм й дала къщичката на Чико с ключовете, но и на баби и роднини казах да й купуват предимно играчки така че чакам да почваме да получаваме (дано някой се е сетил и за мене  Sad).
Майка ми има рожден ден на 8 декември и бяхме при нея - ей това моето дете много послушно бе...помагаше да наредиме приборите и салфетките по масата, опита ордьовъра първа и го удобри (подразбирай посягаше за още снежанка и луканка), нямаше поражения от чаши които ми подаваше да нареждам на масата, после си игра с конструктора до краката ми, опита пържолите на баба но наблегна на пържените картофки и пак си седна на земята да си реди кули...абе казвам вииии...влюбвам се все повечеееее  Two Hearts пу пу да кажа сега че  Mr. Green не се знае.
И аз да похваля Дени за стила й на писане и да си кажа че много живо си представих как нарязваш новата му риза и вратовръзка и правиш конфети за Марто еъ това ме уби просто - но по важното е че подаръка е оцелял и няма да обикаляш за нов  Laughing а за тебе какво си купи не може така да пропуснеш да споделиш тук.
По този повод честит страхотен подарък на Люба - със здраве и смях да си го ползваш.
Страхотно чаровни деца видях и много хубави подаръци сте им избрали браво.....аз ще приключвам че имам още около стотина марки да залепя и съм готова ето една снимка дано не съм я пускала че нещо напоследък не се сещам да я снимам.

Ето Люба да видиш че все още иска да целува Иваила. Много целувки и прегръдки и на вас....
П.П. Сега видях че Ради е на ясла днес - дано свикне бързо и без да плаче много - Верче не се натъжавай ще мине и това всяко ново нещо е трудно бъд силна.

# 221
  • Пловдив

на мен ми липсва змейко пък  Crossing Arms къде сте с калинка?

Оооо, Ванилка, трогната съм, че си се сетила за нас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние сме добре, снощи бяхме на пловдивски форумски купон и още не мога да се съвзема  Crazy Някой ми беше сменил детето  ooooh! през две трети от времето рева, а иначе толкова обича да е сред деца  newsm78 Направо ми идеше да си тръгна още след първите 15 минути... И от дядо Коледа рева... абеееее повече никакви такива мероприятия  Naughty прекалено много й дойдоха явно хората, пък и топличко беше. Довечера ще ви пусна няколко снимки  Flutter
Не съм ви чела цяла седмица и сега наваксвам, пропуснала съм именници и рожденници   bouquet Да са живи и здрави всички  Heart Eyes

# 222
Люба-благодаря за снимките,а ти си с много хубава прическа и мнооого ти отива  Peace Само така вече ,те искам  Grinning
Пейзи-стискам ви палци да свикне Ради бързо и да се забавлява! Praynig
А Недка къде е ?

Мариса и Ивайла са много сладки..

Аз на Жули съм взела комплекта Грако,а на бабите казах играчки,но те дават аз да ги избера и купя.Едното ще е комплект за чистене,другото прахосмукачка.Мислех и конструктор от прабаба и,обаче и донесоха вече та се чудя какво още,което да го няма и да е интересно..  newsm78
Страйпър -направо ви завиждам на софиянки за Джъмбо,а цените са супер,Хиполенд-пасти да яде  Whistling

Сиске-много ти е кротко детето,моето не е чак такова..Много обича да къса и драска по вестници и списания и да ги пръска.  ooooh!

# 223
  • Бургас
Здравейте, аз да си призная още не съм чела нищо, но бързам да се похваля каква рокля купих на Жасмина за Коледа:

# 224
  • София
Благодаря за коплиментите за Вели!  Heart Eyes
Не мога да не върна ОТНОВО такива за Ивчо и Сами Кабрански, а и мама Люба е много готина с тази прическа язък, че беше толкоз време в нелегалност... Да е имала защо поне! Mr. Green И мама Миленка и Калинка са много готини, както винагиHeart Eyes
А приятелките Мариса и Ивайла са големи кукли.
Желая на Ради бърза и неревлива адаптация, а на мама Верче много сили и по - оптимистично настроение (Коледно!) Peace
Аз бях с нагласата, повече да пиша, ама ако ми остане отворен тоя прозорец още няколко часа, вече хептен няма да го публикувам тоя пост.  Crazy Много работа имам...
Страйпърче, и аз четох за този магазин на бул. България и мисля да го атакувам!  Flutter

На всички желая лек ден и успешна нова седмица! Hug

Общи условия

Активация на акаунт