Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 339
  • 285
  •   1
Отговори
# 15
Привет, драги МАЙчета  Laughing

Олче, много бързо действаш! Благодаря за новата тема, заглавието е страхотно!
Ани, аз отдавна украсих за Коледа, но всичко е на такава височина, недостъпна за Никола!

Днес беше един прекрасен слънчев ден!
Но пък мъжът ми се тръшна на легло с болки в корема и от прекрасния ден не остана нищо....

Хайде, приятна вечер от мен  Hug

# 16
Стоянчо се справя отлично с храненето. Тото само го гледаше и повтаряше бе-бе, бе-бе. А като го видя как налапа една препълнена лъжица, почна да вика Аууууууууууууу /той много се тъпчи докато яде и аз все му обеснявам, че трябва по-малко и очевидно е запомнил нещо/.
А пък Иван с тази коса, нямам думи, сигурно още от сега му налитат разни девойки и едвам го опазвате.
Олче, Велито много кротък в тази количка и червено страшно му отива.

# 17
ОООО Стоянчо много ме впечатли с това хранене. Неде, много хубаво се храни сам бе и то с лъжица. Ивко засега само с вилицата умее, а лъжицата я държим винаги двамата.
Малкият принц много сладък с татко си пред компа!  Wink

# 18
  • София
и аз да се включа :косата на иван е страхотна!!!!!!!!

и миа повтаряше за ядящия стоянчо: бебе, бебе  Crazy

# 19
  • София
Здравейте мами, аз отгоре отгоре попрочетох, но реших да драсна някой ред, преди да се върна да изчета старата тема. А и да пусна малко снимки, че се каня от една седмица - http://meribal.multiply.com/photos/photo/10/7.JPG започват от тук. Гледам, че съм пропуснала интересни снимчици от албума на Уна, който сега е заключен Sad, както и среднощно парти, но задължително ще го изчета. Няма друг начин, напоследък всяка събота и неделя пътуваме за провинцията, защото Румчо е там. Решихме да постои още две седмици при баба си, да ходим през уикенда и преди коледа да го вземем, а от догодина може би (не бързам да казвам голяма дума, че нашите планове често се променят...  Rolling Eyes) сначале с яслите, ама здраве да е. Точно по тази причина, колкото и да не обичам да се получава по този начин, може да се получи така, че да не дойдем на коледното парти. Разбира се, ще направим всичко възможно да дойдем, обмислям вариант майка ми да го доведе тук, но не знам дали ще стане. Confused
Детето иначе е доволно и спокойно с баба си и дядо си и за момента и аз се успокоявам, че е най-добре за него, въпреки че не е с мен. За второто ще знам по-нататъка, че няма да се съгласявам на по-малко от две години майчинство, ама сега е късно.
Ани, браво за редовното посещение на културни мероприятия. Браво и на Стоянчо за храненето, Румката има желание, но още не се е усъвършенствал толкова.
Засега толкова, че четене ме чака. Лека!

# 20
  • Велико Търново
Добър вечер,дами Heart Eyes
Да няма недоволни дзаповядайте

Сега ва почвам под ред Mr. Green
Bubble,сигурно го пиша най-малко за 10 път,ама си невероятно красива,всеки път като те видя ахвам :crazy:/не съм обърнала резбата/.Румчо много зъби има ,бе и е много пораснал.Ако,за второто не се поправиш,нали знаеш,че и трети път има Heart Eyes

Велизаркин и той голям мъж стана и снимките от зоологическта градина са супер GrinningОлче,мислех снощи да ти се обадя на мобилния,че работата отива на изуй гащи,ама ей на свещ трябва да паля,кой знае как щях да го отнеса Mr. Green

Имар,тези снимки на Иван ме извадиха извън равновесие CrazyТуй момче хубаво като пет моми взети заедно/пу-пу/!Аз,друго мисля то малко греховно,ама нали в рода на Свилен женско няма та да се възползвам Crazy
Ама,сватлъка си остава де Naughty

Недче,Стоянчо много напред с материала,бе!Много хубаво се храни Grinning

Аз,явно съм единствената,където не посещава Хиполенд.Виф,аз,чух,че ще има много хубави  други магазини -абе акто го посетиш ще кажеш Grinning

Алоу,Дени и Таня нищо не чух за срещата Thinking

Румя,дано настинката на Косьо да се маха вече,че знам колко е отвартително ooooh!

Люска,как е Тери?Надявам се вече АБ да действа и да има подобрение Praynig

На Божана хремата се надявам да я пресека с Макситрола и вит.С,но утре ще видя дали педиатърката ще ни приеме.

Айде,толкова от мен за сега GrinningХубава вечер на всички Hug

# 21
Добър вечер... пак съм аз....
Алоу,Дени и Таня нищо не чух за срещата Thinking
Моята среща мина доста приятно, не знам как е минала срещата на Дени...
Айде,толкова от мен за сега GrinningХубава вечер на всички Hug
Какво е това "толкова от мен"?? Да ги нямаме такива!
Сложила пура и бренди и си "обра крушите".... Naughty

# 22
  • София
мерси Сисе, изчервих се направо бе. Ама нали съм си и скромна, ша си призная, че само хубавите снимки съм избирала, а и като се погледна от близо и на светло, хуквам да пускам търсачката в Красива мама за околоочни кремчета... Wink

# 23
  • Велико Търново
мерси Сисе, изчервих се направо бе. Ама нали съм си и скромна, ша си призная, че само хубавите снимки съм избирала, а и като се погледна от близо и на светло, хуквам да пускам търсачката в Красива мама за околоочни кремчета... Wink

Люминето,върши чудна работа Mr. Green

# 24
Много слаба активност тази вечер! Хем Сисето пусна почерпката отрано.
Мами помагайте с идеи, много сме затруднени с избора на подарък на Тото за Коледа. Батутът си ми хареса ама нямаме място за него (обитаваме една стая и отчасти кухня), а нищо друго не ми грабва сърцето, все ми се струват обикновени подаръци.

# 25
Много слаба активност тази вечер! Хем Сисето пусна почерпката отрано.
Ми черпим се де, пури пушим, едно друго.  Rolling Eyes

# 26
Здравейте.

Темата се е оживила много. Не съм чела от известно време. Моля ви, ако има някакви съобщения - например за Коледното тържество - пр атете ми ЛС. Ще пробвам да почета, но едва ли ще успея.

Подаръци ли чух... От 2 дена избирам в интернет, за да ги поръчаме и да дойдат до Коледа.
Вече ми писна. За Криси залагам на музикалните играчки, както и коли.

Трябва да лягам. Лека нощ на всички.

Сетих се за един подарък. Този влак е супер. А цената му в България е към 70-80 лв. Във Франция е 40. Доставят до нас.

http://www.laredoute.fr/vente-cub-train-musical-fisher-price.asp … e&pagesize=12

# 27
Да се запиша и аз,че току виж и тая тема сте изписали....то дне рвеме не остана,че правихме  туристическа обиколка по мебелните/и не само магазини/,но явно нашия тати планира да вземем да довършим ремонта и декорацията на апартамента...а вечерта имахме мероприятие с гости от типа"женени с деца"..и допреди малко заличавах следите.....
Неде,мерси за инфото,но да ти кажа факта че купона не е бил кой знае какво не ме сгрява много-ходи ми се бе...на такива сборища ми сеходи...че и на дискотека/дето никога не съмобичала/.....ама както се казваше в един стар български път"друг път"....иначе Стоянчо направо ме смая...ако Иво се научи така да се храни сам,направо банкет ще дам....
Олче,Вели както винаги е невероятен чаровник и е много фотогеничен........ти също/мерси и за фоторазходката в зоопарка,че ние нашия редовно го обикаляме,ама е семпъл/...сега остава да пуснеш снимчици с новите придобивики с новия фасон/красотен/
Имарче,тоя къдравелко е толкова сладък с,че незнам как ти идват идеи за подстригване/всъщност знам-преди малко подкастрих бретона на Сами,че вече мязаше на френска булонка...а и Иво си отнесе ежемесечното подстригване/
Руми,незнам дали ще има организирано отпразнуване на Колед/аз засега ще ходя на форумското Пловдивско съберане-на 9-ти/но като дойдете насам-обади се-ще измислим нещо....или поне ще се видим/Коледно/
Люси,как е Тери?Оправи ли се?Дано вече е по-добре..а и ти да си по-спокойна.
Стайпърче,мерси за линка за влакчето-тъкмо нещо такова търсех....
Сисе,хремата с инхалация пробва ли да спреш....з прлъскам и един спрей-Нисита-върши ми добра работа при начални сополи...
А,Бъбълчето на живо е още по-хубава...не я слушай  ти какво разправя/и излъчване има...и на Румката го е предала/
Ани-за театъра нищо не каза.....

Хайде,лека и спокойна от мен...и да не забравя:Олче,благодаря ти за бързата и както винаги качествена работа  bouquet Hug
.а и да почерпя,че Иво стана на година и половина вчера

# 28
Добро утро!

За театъра тоя път няма да го хваля Ивко. Интересно му беше само до средата на приказката, и после реши да милва децата пред него и не ме остави да си гледам на спокойствие. И на мен ми се гледат детски приказки, като не са ме водили на театър като малка сега си наваксвам.  Wink

# 29
  • Плевен
Какво става тази сутрин тук, бомба ли е паднала?

Да сервирам едно късно кафе, чай и мляко за Галя и май още за някой беше  newsm78

Благодаря ви за загрижеността   bouquet, вече май преборихме пустата му температура (пу,пу). Три дни се борихме с около 39гр. температура, но тази сутрин вече не е висока и дано вече се оправя, че се измъчи миличката.

Подаръка на Тери за Коледа от мен и баща й ще е този:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2753, а на този етап с тази играчка се занимава много http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 9/products_id/660 Разпознава с кой цвят ключ се отваря съответната портичка и ми го подава да й отключвам. С фигурките, които се пускат през покрива също се справя добре.

Благодаря на Олчето за страхотните снимки от зоопарка, Вели е голям сладур (като майка си), а с този червен костюм е просто приказен  Hug

Ели, влакчето е страхотно и е на супер цена в момента.

Сигурно всички вече сте на разходка, тук времето  е страхотно и мисля и ние да излезем за малко. Желая ви хубав ден!  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 дек 2007, 10:42 от Люсил

Общи условия

Активация на акаунт