Нощем МАЙче сладко спи, мама в "чат"- а бисери реди!

• 11 351
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
Здравейте и от мен!Божа е пословична с това как хубаво си хапва и ето ви я в действие Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=161634&view=1&photo=81
Като заспи ще чета подробно Heart Eyes

Само да кажа,че в Джъмбо до днес цените са супер ниски/8,9,10/

# 226
  • София
Тук, тук съм  Blush от сутринта чета, но имам и много работа и ......... сега започвам с отчета.
Но първа моля тази седмица да подкрепите един чаровен младеж http://www.pampers.bg/gallery_view.php?page=1&id=913&from=top
Така пак да продължа:
Отчет от миналата седмица - във вторник оставих Стоянчо да спи в яслата - плакал човекът до 2.30, но накрая заспал, в сряда пак го оставих и според думите на сестрата - Не спал и не плакал  newsm78 много ми е интересно как е станало, но щом казват.... В четвъртък и петък не е ходил - че кашляше и трябваше да го водя на док. Но нищо му няма и днес пак е ученик.
Сега за мен:
От утре пак ще пробвам на трудовият фронт! В сряда изпратих СВ, в четвъртък ме поканиха на интервю и утре ще атакувам.
А сега съм се захванала с едни меса, че вече и душата ми се умирисала на мазно.
 Sick Петък, събота и неделя бяхме на П-ще и докарах ме 1/2 прасе.
Завиждам на всички приложили шопинг терапията тези дни /нищо, че снимково потвърждение не видях  Crossing Arms/ От много канене да се впусна и аз в таз дейност в четвъртък, ми се размина. Стоян у дома, интервю за работа, Деян свободен само 2 часа през деня - ужас - е ходих ме до Хиполенд, но го обиколих точно за 30 мин и успях да взема само подаръкът на племенника, който майка му беше поръчала. Ще трябва да се ходи пак - че и мойто дете трябва да се зарадва.
Любче, много готина прическа - що лъжеш, че изглеждаш зле  Thinking
А децата - Вели, Иво, Сами, Мариса, Ивайла, Жасмина, Калина, Божа /само да не съм изпуснала някой/ Въх, че много и все хубави, послушни  Heart Eyes
Извинявам се за дългият пост и че не е по минути  Joy, но толкоз мога  hahaha
Сега да продължавам с работата.
Лек ден   bouquet

# 227
Ха добър понеделнишки ден и от мен Simple Smile
Моето зверче чак сега благоволи да заспи и аз да си отдъхна малко Simple Smile
Радвам се на всички,които се хвалят с добри,послушни,любвеобилни(особено това) хлапета.А аз нали съм си по цял ден у дома с моето зверче и само се изнервяме взаимно.Миналата седмица баща му го взе цял ден,а аз поработих на негово място,пазарувах и се прибрах да правя никулденския шаран-резултатът бе,че Алекс много ми се радваше,когато ме видя и много ме търсеше и о,чудо Shocked-ме гушкаше LaughingВ други дни радостта и вниманието му е да направи това което съм забранила,да ме щипе,бие или да ми стъпва на корема и други нежни части....Така,че работещите майчета да знаят,че това само им е от полза за отношението с децата им!
И аз като Сиска наблюдавах Алекс тези дни и установих,че вече си нямам бебе,а голямо ,пораснало дете и това малко ме натъжава (а трябва да се радвам сигурно newsm78) и ми е едно такова носталгично за малкото ми мишле Heart Eyes
Вече мога да се похваля(да не чуе Twisted Evil),че от 1.12.07 окончателно сме без памперс-и дневен и нощен.Това е положителното нещо след забелването на пишока му и двата дни на мъка и болка(за двама ни).Тогава започна да си казва за пишкането-макар,че и на двете казва "ака",после походихме малко със сухи памперси и се престраших да го махна.За сега фалове не сме имали,само неудобно е ,че ставам нощем да го изпишквам веднъж,два пъти.И нощем си казва,а понякога успява да стиска и цяла нощ.С махането на памперса,махнахме и гърнето-иска си човека на тоалетната.За сега аз го държа,но ще му купя тези дни седалка.
Коледни шопинги не съм правила,но този евтин магазин и аз ще го посетя,че и без това не мога да му избера играчка за подарък-поне избора да е по-голям,а и да ги видя на живо Simple SmileТо моето дете много чупи играчки-два,три дни им е живота и мен много ме е яд(не успявам и аз да си поиграя с тях и да им се нарадвам).А коледната ни украса я правя всеки ден като вадя по нещо и слагам  в къщата.До Коледа ще стане кич и шарения Mr. Green
Люба да кажа и аз,че това е твоята прическа-страшно си готина така(и да не съм чула,че се криеш вече) Simple Smile
Хайде и аз да покажа младежа,а после мога и да дописвам...
Направете се ,че не виждате бардака около него Mr. Green

# 228
  • Велико Търново
Направете се ,че не виждате бардака около него Mr. Green
Вилисо,твойто син още по-убаво станало HugПоздравления за памперса Peace
бардака,от пушене на цигари ли не мош гу упрай ма Mr. Greenзнам,че носиш на майтап

# 229
Ееее така е-на някой му се падат пури и кротко дете,а на други само цигарки и диво дете Mr. Green

# 230
  • Велико Търново
Покрай пурите има и много бира,ама туй дан съ чува,че нали все съм на диета,а пък все съм гладна и дебела Mr. Green
Аз,не пуша,ама у нас пак бърдак Crazyкой ли ми е виновен newsm78

# 231
  • София
Аз не пуша и не пия, пък и у нас все е бардак, пък и забелязах, че снимките все на такъв фон ги правя, щото вече не ми прави впечатление. Simple Smile

# 232
Интернет Сиске е виновен за всичко шъ знаеш Laughing
Дай да слагам следобедното кафе,че да се събудят и другите-няма да си пишем само ние я!

# 233
  • Велико Търново
То на мен няма да ми е за първи път Mr. Greenами мия няма най-верната дружка гуспуджата Аркова Crazy
Вели,мерси за кафето и по-често ни го сервирвай,демек пиши Hug

# 234
Айде и аз да се обадя,че за кафето съм тук..... Laughing
Покрай пурите има и много бира,ама туй дан съ чува,че нали все съм на диета,а пък все съм гладна и дебела Mr. Green
А ти като ни разправяш само,колко си дебела,да беше дала нещо снимка да видим....че видяхме страхотната ти щерка,и съпружеството ти видяхме/и как хубаво си се гледат двамата/..ама теб май последно на Априлци сме те виждали Thinking.......
Е и аз се показах-въпреки,че тука виждам кака ме успокоявате,ама аз си се харесвах и със съвсем късата коса/`щото тя порастна вече/,но Асен ми беше отправил сериозна забележка и гледах да не го дразня излишно/преди да съм си получила подаръците,но вече мога Mr. Green...сега замислям каква да е следващата изненада/
За Калинка,вчера изобщо не беше толкова зле.......но явно е прекалено спокойна вкъщи и затова мама миленка така си я оценява/а и в тая лудница дето беше-просто нямаше кака да не се уплаши детето/....иначе моите ме изненадаха откъм прилично поведение и ми затвърдиха подозренията,че винаги са готови да ме опровергаят/особенно пред публика/
Виф-че,само да си кажа/като практикуваща активно боядисване на косата от 17години-в началото от келешлък,сега вече по необходимост/-на лилавата боя в началото цвета е странен,но след две-три измивания става много хубаво наситено червено/щото червените пък бързо изсветляват-поне на моята коса/...та за Коледа ще си с перфектен цвят Peace..А,на мъж ти мога само да му сваля шапка-щом доброволно се е навил......ех,къде блях едно верме,ех newsm78..........
Велиска,много е сладък Алекс...а коментара ти е направо излишен-нали все пак е в жилище в което се живее....не в музей/и да ти кажа,че ако искаш да ти е перфектно всичко-просто трябва да живееш сама-от опит се убедих,че с деца и мъж/е/ вкъщи-чисто остава до появата им/както е при мен в момента,но скоро ще се наспят халите и ще му разкажат играта/
Опа,някой се е наспал....така,че аз бях дотук,дано не си забравя какво още имах да пиша...
До после Heart Eyes

# 235
Знаех си аз,че без кафе няма да се събере компанията Simple Smile
Тъкмо се напълни форума и моята хала се събуди(демек свърши ми почивката)
Хайде пишете и не ни жалете,а ние с Люба после ще дочитаме....

# 236
  • Varna
 И моята се събуди, но кафето си го вземам и отиваме с помощничката да готвим, а после ще видим какво ще излезе... преди да сте сервирали пиененто...., че пак без "манджа" ще останем.

# 237
Здравейте и от мен!
Разгледах всички снимки. Само да споделя от що съм силно впечатлена! Божидара вече и с нож борави! И самостоятелно се храни. Това не можем още да го овладеем или на мен не ми достигат нервите да гледам как обръща лъжицата точно пред устата си наобратно и не давам да яде сам, много много. Друго дето ми направи впечатление е разкошната рокля на Жасмина и елхата ми стана страшно симпатична и спретната. А бардака у Велискини,ама хич не ми направи впечатление,,ама щом казваш, да се върнем да го разгледаме и него.  Laughing Любе и с къса коса ти ходи, ама колко къса беше преди това! Как се нави да я отрежеш толкова!? Ама тя твоята е гъста и става за прически!
За Стоянчо ей сега ще гласувам и аз!
И да поздравя Велиса за сваления памперс! Това ми се вижда цяло чудо. Ама хич не ми се занимава с изпишквания и следене и все се надявам сам да почне да ми казва че му се пиша. Но така май няма как да стане. Аз все си викам че има време, но като се замисля май трябва да се потрудя малко да го махнем и ние!
Почивните дни минаха, днес пак почваме с образователните игри. Ето и следващата идея от списанието. Днес танцувахме. Не вярвам някой да не е играл на това. Идеята е да се танцува обаче със шал. Като и двамата го хващаме и като го поклащам в ритам той не го пуска , а се смее че и ръчичките му се люшкат и се радва.
А утрешната игра ми се струва много интересна. Аз веднъж му я бях правила горе долу, но утре по организирано. В кофа или някакъв съд се слагат чорапи и обувки по 1 от чифт. А останалите (ешове) се разпиляват в другия край на стаята. Вадите чорап от кофата и го карате да намери другия от купа.

# 238
Добър вечер!
То на мен няма да ми е за първи път Mr. Greenами мия няма най-верната дружка гуспуджата Аркова Crazy
Целият следобед ми отиде по оправяне на зъб. Но вече всичко е оправено и се надявам поне година да не посещавам стоматолога си!
А за килограмите си, Сисе, няма какво да говориш.... всички те видяме на Априлци и едва ли имаш нужда от гладуване!  Mr. Green

Вели, то с тези нашите диванета не можеш да смогнеш с подреждане... При нас се случва следното: аз подреждам разхвърляните играчки, а Ники ходи след мен и ги мята отново на земята...
Рядко си виждам хола подреден  Tired

Само да споделя от що съм силно впечатлена! Божидара вече и с нож борави! И самостоятелно се храни. Това не можем още да го овладеем или на мен не ми достигат нервите да гледам как обръща лъжицата точно пред устата си наобратно и не давам да яде сам

Ани, то Божа си е природно надарена... Ние и да се мъчим да учим наште и да се тормозим... кое когато е готово ще стане! Няма много смисъл от насилване на нещата... пък както майка й на Божа се опитва да ни убеди - тя на нищо не я учи, детето само се възпитава  Mr. Green

Аз съм възхитена от Жасмина. Толкова е сладка и красива на тази снимка. Вече е едно пораснало момиченце  Heart Eyes

Всеки един отминал ден е променил с нещо нашите деца, научили са нещо ново, разбрали са нещо интересно... Ники постоянно ме изненадва с нещо ново и с баща му много му се радваме.
Те децата си растат... и времето си летиии....

Лека и спокойна от мен  Hug

# 239
Добър вечер и от мен! Моят син заспа в 18.20 и аз седнах да ви изчета. Голям проблем с това преспиване на обяд като го гледат баща му и баба му. Днес не е спал въобще, прибрах се от работа, вечеряхме и докато му пусна филмче това дете взе да си затваря очетата, заплакнахме дупето, айде млякото и заспа. а сега се чудя като реши посреднощ да играе сиртаки из леглото какво ще го правя. Иначе ние сме далеч от махането на памперса, но поне си казва прекрасно кога е наакан.
Всичките деца на снимките са едни сладички, красиви, че ти идва само да ги нацелуваш и нагушкаш. И пловдивската банда цялата, и Жасито с таз рокличка прекрасна, целевущите се госпожици, пък и Алекс с тез големи очета.
Взимам си поука от думите на Ани и ще дам повече информация за себе си, да четат тези, на които им е интересно: работя като преподавател в СУ, живот и здраве след няколко месеца ще взема докторска степен, върнах се на работа от октомври и малкия го гледаме по сложна схема двамата с баща му, уж с помощ от свекърва ми. Живеем при нея и другата рода на мъж ми ама това е за друга тема и ще си замълча дотук. Иначе съм на 27 год., истинското ми име е Йована /Бубка ми вика мъж ми и май детето ама не съм съвсем сигурна, че казва точно това/. Иначе за детето: имаме проблеми с алергии, тежък атопичен дерматит и всякви подобни работи, с които няма да ви занимавам сега. Както бремеността ми така и първата година от съвместния ни живот с малкото слънчице не бяха най-леките от гледна точка на здравето му ама аз винаги гледам позитивно на нещата или поне се опитвам така че се надявам малко по малко всичко да бъде наред. Ами това е, ако някой го интересува нещо повече да пита.

Общи условия

Активация на акаунт