Natal a porta, Muitas festas é prendas para todos em Португалия- 5

• 15 062
  • 264
  •   1
Отговори
# 120
Ах Меди , завидях ти малко . Хубави са  и със здраве да си ги носиш. Как бих искала и аз да имам такова тяло за да си купувам такива красоти. Не че за дебелки няма ,но все си мисля че нищо не ми стои добре. Желанието за отслабване го имам , но воля няма.   Embarassed

# 121
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Аз така съм зарибила с тия филми  ooooh! сега то4но си вграждам субтитрите  Mr. Green Форти  Peace
Зои променям си аватара според настроението,а подписа не ми харесваше още като го сложих,но все не ми оставаше време да го оправя  Mr. Green Съ4увствам ти за семейното положение  Hug и ми зву4и толкова познато  Confused Определили са ни дата за семейно планиране/безплодие на 25.03 и се 4удя дали въобще да ходим  newsm78 Само и дете ми трябва при това положение  ooooh!
Меди понеже не си падам много по рокли останах възхитена от блузката  Peace Безпорядъкът у вас е артисти4ен  Wink
Приятен уикенд моми4ета  Hug  Heart Eyes

# 122
Желанието за отслабване го имам , но воля няма.   Embarassed
Ей това все едно аз съм го писала ooooh!,пак съм напълняла Embarassed
Меди блузката е страхотна,искам и аз Crazy
Тука времето е супер,в4ера пусках камерата,докато говорех със сестра ми,защото не ми вярва,4е съм по къс ръкав на отворен прозорец Grinning

# 123
Здравейте  Hug
Ние сме по-добре, дано да е за дълго, че ... психически вече .... Praynig
Доре, това за детето си е сериозно и ти си знаеш, но ако имате проблеми със забременяването се изисква постоянство, и ако не е нещо сериозно и непоправимо във взаимоотношенията с партниора ти, как няма да отидеш на срещата. Дано нещата се наредят по най-добрия и желания за теб начин  Praynig И ние с мъжът ми често се караме, и той прекарва доста време на компютъра, но детето ни е истинско съкровище, пу-пу да не му е уроки, дори си мисля че ние не го заслужаваме, толкова е добричък, и дано успеем да му осигурим нормално детство, без да му се отразят нашите спорове.
fortee, и аз немога заради фигурата си да си позволя да сложа всичко което харесам, но какво да се прави, все пак намират се дрехи и с малко вкус и ние може да изглеждаме добре  Wink, споко Зои може и на нас някой ден да ни дойде музата и да решим да отслабнем  Laughing
меди, страхотни придобивки, със здраве и много настроение да си ги носиш и много приятни емоции с тях. Много вълнуващо ми звучи професията ти, всеки ден заобиколена от малки бебенца  Heart Eyes
Зои, дано ви се оправи нета, аз лично мноого се изнервям. Дано скоро се похвалиш че нещата са се уредили и в семеен план, ако имате възможност да забегнете малко някъде да се отърсите от ежедневието, диалога не помага ли,  Hug
Лейди Тилдра  Hug
Приятен уикенд, повече разходки на слънце и силния вятър да издуха лошите мисли от главите на вас и вашите полвинки, ...третинки ... кой колкото хаха шегичка  Crazy

# 124
  • Belgium - BG
Ето ме и мен Laughing
Тук е направо пролет от няколко дни - непрекьснато сме навьн, много е гот Laughing
Този петьк имам командировка до Норвегия, а там е сняг и минус 10 градуса, ужас. Та оставям Изидро да се грижи за истерясалата си дьщеря, казвам така защото такьв бебешки пубертет ни тресе че не ми се говори. Трьшка се за всяко нещо, а като сме на улицата такива панаира че сьбираме и публика - те тук в Белгия нали хората са тихи и кротки, а нашто с бьлкано-иберийски характер не се вписва в картинката Mr. Green
Иначе ще идваме Май месец в Португалия за 2 седмици, сега тьрсим билети още

# 125
Яна 4естит ви бебешки пубертет Laughing,Дани ве4е го мина,сега е зна4ително по добре,оба4е лятото беше някакъв кошмар,едно тръшкане,едно 4удо и като вперят вси4ки погледи в нас и умирах от срам EmbarassedИ аз тука не съм виждала тръшкащи се де4ица,даже ми е супер странно като отидем на заведение и гледам другите де4ица седнали кротко по столовете,не мърдат,пък мойто е едно ти4ане напред назад Laughing
Вики много порастнал ми се вижда Крис в подписа ти,прати някоя нова снимка.Ето малко от мен от събота как ми помага да пазарувам и даже сам си избира портокалите,изуми ме,още като влезе в магазина и взе да пълни кошницата,после оба4е се присети,4е му трябва торби4ка и ходи да си къса.Ето от тук нататък
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=203151&photo=56
Свекърва ми пак щ? ми идва нагости и отсега си калявам нервите,4е и както не работя непрекъснато щ? сме заедно,2 седмици трябва да я изтрая.
Приятна седмица на вси4ки Hug

# 126
Здравейте
Днес се престраших и заведох Крис на ясла, че пощуря вкъщи. Колкото и да си играем му омръзна всичко вкъщи и му е скучно. А и е почти здрав, само малко се прокашля. Утре пак ще си го оставя вкъщи да го наблюдавам и ще реша за Сряда според това как е.
Човек без работа - днес с майка ми ще направим 5-6кг. лютеничка. Нещо в руския магазин от доста време има само една малко гадничка а аз тооолкова обичам че викам я да си направим малко  Laughing
Яна добре са се наредили нещата при теб, тази командировка ти идва точно на време а  Wink , дано бързо ви отминава този преиод с тръшкането че сигурно е малко изнервящо за вас. На мен пък ми стана смешно, бьлкано-иберийски характер си е по-интересно, тази картинка със седящите кротко деца чак ми се струва не нормална, ми как ще опознаят света, ако не обърнат всичко с главата надолу  Mr. Green
Зои, растат децата, особенно сега като са по-малки нали знаеш разликата е видима всеки месец. Аз съм от нисичките хора, само 153см. и се радвам че засега Крис се движи малко над средното по нормите за височина. Още малко и ще пращаш Дани да ти пазарува а ти ще пиеш кафенце пред телевизора, примерно  Laughing Успех със свеки и ако ти накипи си припомни че е за малко, и по-добре си го изкарай тук  Hug
меди, какви са новите българчета - момченца, момиченца?
Ето малко снимки на моя `домашен помощник`(изкарва на пода всичко от шкафове и чекмеджета и зарязва така ooooh!)
http://picasaweb.google.bg/petkobonchev/04010820010802
Светле къде се губиш, много работа или е друго? Ходиш ли в залата?

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 14:50 от viki81

# 127
Вики много е сладък Крис,стискам палци да не се влоши и Дани от днес е редовно на ясла.
А колко е висок?На мен пък Дани ниси4ък ми се вижда за мом4енце,около 87см,на 1г и 11м,а се роди дълъг 54см.
Моми4ета хайде да си спретнем една среща като дойде Яна май месец какво ще кажете newsm78

# 128
Мерси Зои, дано и Дани е здравичък да си ходят на ясла, че вкъщи не си е работа  Praynig
Крис е 81см. на 1г. и 4м. И Дани ми се струва че е по-скоро от височките с тези 87см. Сигурно имаш от тези книжки в които пишат като се ходи на консултация. Там има и графики с нормите, та по тях гледам. Иначе ако го срваняваш с други дечица може и да е по-нисък, ако те са още над средното  Simple Smile.

# 129
  • Стара Загора
Меди, роклята е много красива, блузката също е хубава!Но тази рокля няправо ме грабна!!!

Като си спретнете срещичка, да не забравите да се снимате!!!

Аз имам проблем с интернет и заради това се налага да се прехвърляме на друг доставчик.

Hug

# 130
  • Belgium - BG
Сега погледнах в нашта книжка от консултациите - много са си добре на височина децата, в норма са и двамата по тукашните стандарти Laughing Аз какаво да кажа за София като е 92см на 2 години и 2 месеца. Стьрчи една глава над другите деца в яслата Grinning Добре че е доста лудичка и все тича и изразходва много енергия че с този апетит ще стане 100 кила Laughing Но засега сме в норма, с един голям корем отпред Mr. Green

А за срещичка защо не - аз само гледам как да сме навьн като дойдем, че в кьщата на Изидро е обикновено студено и скучно през денят Twisted Evil

# 131
  • В голямото море...Живот
Здравейте  Hug
Как растат сладурковците  Peace
И аз съм за среща  Peace стига да е в по4ивния ми ден  Wink имам само по 1 неделя в месеца  Sad

# 132
Здравейте момичета!
Най-накрая раздвижване в темата,почти всички се вписахте.
Зои,Дани е пораснал много и е голям сладур. Hug
Вики,Инес хареса Крис и не даваше да спра снимките,бях ги пуснала на слайд шоу,но не мога да я убедя,че Крис е момче,за нея е момиче и точка,защото има приятелка Криси LaughingНовите бебета са по равно,което е добре,защото преди 3 години момиочетат бяха два пъти повече,а градът и без това ни е женски,на един мъж се падат по 3 жени,конкуренцията е жестока,а и всеки мъж си има по две и без това.Дано след 15год и тая мода изчезне.
Форти,фигурата ми е дар божи,храня се адски неразумно и ако не беше ген щях да съм над 100кг.
Доре,мерси за артистичния безпорядък,ама е направо хаотичен.
Нова,имаш страхотна работа с тези командировки направо е супер.
Светле,при вас как е?
Празнувате ли Свети Валентин? Heart Eyes
Ние да и днес купихме с Инес подаръците,на Тате нощна лампа два лебеда върху сърце,сякаш се целуват и една светеща топка между тях, ще я снимам,но сега е опакована.Инес си избра една плиушена розова мишка,и останах очарована аз й предлагах и една стъклена топка с две мечета вътре,дето като я разклатиш летят разни работи,а тя каза,че няма нужда мишката е достатъчна.И тръгнахме да плащаме,а тя ми каза да си избера и аз нещо от нея,че щяла да го плати с мойте пари Joy LaughingНа 14 почивам и ще излезем някъде.Тук е голяма гадост цветята се увеличават 3-4 пъти за деня,ако 15 рози днес струват 30лв,на 14-ти 5 рози са 30лв,спекулацията е жестока.
Желая ви успешна седмица и приятен Св.Валентин!
Целувки.  bouquet

# 133
...
Вики,Инес хареса Крис и не даваше да спра снимките,бях ги пуснала на слайд шоу,но не мога да я убедя,че Крис е момче,за нея е момиче и точка,защото има приятелка Криси Laughing
... да си избера и аз нещо от нея,че щяла да го плати с мойте пари ...
Много ме развесели с твойта мадама, при вас определено не е скучно  Joy Joy  А пък и скромна, за първи път чувам дете да отказва още една играчка  #Crazy Дано и занапред да те изненадва така приятно и много да ви радва.
нова, нищо че сега е по-височка, сигурно знаеш че повечето деца имат периоди в които дръпват повече на височина и други на по-слаб растеж, (както при нас с тази разлика че при възрастните дръпването е на килограми  hahaha)пък може да отглеждате манекенка, кой знае  Wink да ти е жива и здрава
А къде ще е тази срещичка че вие май сте по на север  newsm78
Днес се постригнах малко, че така не бях разцъфтявала никога  Sick. Една позната португалка ме закара при нейната фризиорка и останах доволна.

# 134
айде и аз да се разпи6а....
при нас миналата седмица има6е много много работа...но в неделята си направихме разходка...та разтоварихме....
Ядосвам се и с волейбола...падаме а тренъор4ето хи4 не ме слу6а...прави си каквото му скимне....
Не знам за сре6тата Thinking този път сме доста разделени...и на север и на юг....а на нас времето ни е скъпо... ако евентуално Embarassed дойдете на север..да отделим 2,3 4аса..ина4е не мога да обе6тая....
взимаме колкото е възможно по ве4е  работа   4е трябва заем да изпла6таме....а и за Бг пари да събираме.....
И днес ми сервираха 4е искат да ни увели4ават наема #Cussing out.....но като собственика се върнел лятото сме 6тели да говорим #2gunfire....да ми дава бележка  за да мога да го впи6а в ИРС пък да го вдига.....колко пари до сега можехме да вземем Naughty...
 Hug ви

вижте какво намерих Peace

Последна редакция: ср, 13 фев 2008, 00:40 от lozeva

Общи условия

Активация на акаунт