Отговори
# 75
Их, много се изкефих на мама Естрелка.
Прекрасни имена си имат нашите първи февруарчета, да са наши ценни талисманчета!

За срещата довечера се събираме:

ефросина, алина, звездобройка, денил, зита, зузулина,мерани, готика, камчо,евелинар

Да знаете че и една моя приятелка декемврийка ще е също в нас, както и моят син Петър.

Чух се с Наденцето, тя днес има рожден ден. Аз я поздравявам и в нашия скъп форум с всичко най-хубаво, нека се сбъднат всичките нейни мечти и бъде много щастлива мама през февруари 2008г.

# 76
Добре дошла на Естрелла,вече мама на три слънца
Добре дошла и на blagoeva, леко бременеене ти пожелавам !

За пловдивската среща нямам предпочитания за място и час.В Неделя обаче имам изпит и най-вероятно
в Съботата ще ми остава още много за учене.Затова вие се разберете пък аз ако мога ще дойда,
ако не мога - другият път.  Hug

Охооо и рожденничка имаме - ЧЕСТИТО Наденце!!! бъди жива и здрава,а през Февруари най-щастливата мама на света !   bouquet

# 77
Честит Рожден Ден на НАДЕНЦЕТО,
Да си жива и здраво и здраво пухкаво бебе през февруари!

Хубав ден на всички!

Hug Hug Hug

# 78
здравей естрела!още веднъж честито за мечтата която ти се е сбъднала.няма по хубаво нещо от това,браво,да са ти живи и здрави и скоро да са у дома!целувки Hug

# 79
Здравейте, много се радвам за Естрала и бебчетата.
Извинявайте но не знам къде да попитам относно един въпрос, може и вие да ми помогнете. Една приятелка ме помоли да попитам във форума за нейното дете. Бебето е на два месеца. Изкарало е двустранна пневмония. Сега в акото имало слуз и веднъж кръв. Майката моли да я насочите към някой специалист в София.
Благодаря ви предварително и още веднъж се извинявам за въпроса тук.

# 80
Здравейте, много се радвам за Естрала и бебчетата.
Извинявайте но не знам къде да попитам относно един въпрос, може и вие да ми помогнете. Една приятелка ме помоли да попитам във форума за нейното дете. Бебето е на два месеца. Изкарало е двустранна пневмония. Сега в акото имало слуз и веднъж кръв. Майката моли да я насочите към някой специалист в София.
Благодаря ви предварително и още веднъж се извинявам за въпроса тук.

Пусни тема в       "Майки (бъдещи и настоящи)" , там питай! Мисля че ще получиш най адекватни отговори!

Успех! И пиши после какво е станало с детенцето!

Hug Hug Hug

# 81
Естрела, добре дошла и още веднъж честито
Добре дошла и на новата мама   bouquet
За пловдивската среща и аз за съжаление ще дам отбой за тази събота понеже и на мен в неделя ми предстои доста тежък изпит

# 82
Здравейте, мамчета...
Естрелка, много се радвам, че всичко при теб е наред, и че малките ти слънчица са добре....Именцата им са много хубави и със здраве да си ги носят...Очаквам снимчици на сладурковците с голямо нетърпение...Разбирасе когато е възможно.... Hug
Наденце, честит рожден ден!!! Да си жива, здрава, от късмет и щастие да не се отървеш и през февруари ти си знаеш...., че те очаква най-прекрасния подарък....
Добре дошло на новото мамче във февруарския отбор...Леко бременеене и от мен.
От купонджииките довечера очакваме много снимков материал, че и ние да се порадваме.
Мери, всичко ще е наред с бебката ти...Недей да предизвикваш съдбата с лоши мисли....ти самата беше писала за това... Hug Ще видиш, че всичко е тип-топ.
Изабелка, Сенди, имате едни стиснати палци за в неделя....Успех....
Аз днес ходих на ЖК. Този месец съм надала само едно килце/ за портокола старирах 73 кг, а сега съм 80.../, талията е скромните 98 см, кръвното ми е 115/70. С бебко не сме се гледали, но това не ме претеснява особенно, защото той доста активно ме подритва всеки ден. НА 27-ми ще ходя да си вземам болничния и общо взето това е.
Сега отивам да пооправя, че днес свекърва ми прави курбан и ако попа иска да ръсне и в наща стая ще остане втрещен.... Joy
ЦелуФки и  Hug

# 83
Здравейте момичете
Първо да поздравя Естрелка с добре дошла, много се радвам, че близнаците са добре и дано по-скоро си ги приберете вкъщи.
Сега аз да се похваля вчера една моя приятелка роди момиченце 3.600кг. Всичко е минало добре щом веднага ми се обади че е родила, чак и на мен ми се приражда, ама има още време за нас.
Пожелавам ви успех на всички и дано всеки ден си казваме само хубави неща.

# 84
  • Варна

Това и аз съм го чувала от доста жени. До колкото знам важи на 100% за окр. болница Варна. А аз там мисля да раждам, така че няма да ангажирам. Евентуално ако се налага секцио, ще държа на определен доктор. Виж за вип на АГ не съм на ясно.

Да за Окръжна става въпрос и този път смятам там да раждам, то не че има голям избор, ако решиш да не плащаш.
Кажете кой е този доктор.

# 85
Здравейте, мамчета.
Първо да кажа, че темичката е страхотна, Изабелка браво и благодаря. Бубе, наистина си страхотен талант.
Естрелка, радвам се, че си добре, наистина много те мислихме. Дано по-бързо минава това време, за да можеш да си гушнеш прекрасните бебченца.
С бургаските мами утре ще се видим на училище, нали?
Роси, радвам се, че те чух днес и си значително по-добре. Пази се, моля те и си давай повече почивка.
Запазила съм часове за 20-ти, но Мери ако ти е късно ще сменим твоя с по-ранна дата и ще отидем.
Изабелка, ти как си, по-добре ли се чувстваш? Успех и на двете със Сенди за неделя.
Честит рожден ден на Наденцето, много щастие, късмет и сбъднати мечти  smile3525
Да се похваля, днес поръчахме количка /по телефона/ и ще пристигне в петък. Напоследък /защото предимно лежа/, това ми е начина за пазарене, по интернет, от каталози по телефона и съм много доволна. Друг е въпроса, че вече започнах направо да се разливам от дебелина   Mr. Green
Добре дошла на новата мама, успех и безпроблемна до финала   bouquet
Май малко дългичко стана.
Приятна вечер на всички.

Последна редакция: вт, 04 дек 2007, 18:46 от balena

# 86
Наденце, newsm59  Gift  party023  ura Tadaвсичко най-хубаво ти пожелавам и едно сладко бебенце през февруари!!!!
Весело изкарване на софиянки довечера и утре да разказвате Grinning

# 87
Добър вечер и от мен Simple Smile
Естрелка добре дошла отново Hug  Честно казано си мисля за теб всеки ден, може би защото и аз бях на крачка да родя моето бебче. Praynig Пожелавам ти за коледа да се съберете цялото семейство Praynig
Софийски мами чакаме богат снимков материал от купона тази вечер.
Наденце  честит рожден ден newsm67. Бъди здрава и шастлива мама newsm51
Баленка честита количка  1stroller утре сме на линия, ще ви чакам с Ele0norka ..... знаеш къде... clean ....
Изабелка и Сенди, имате и моите стиснати палци за изпита в неделя  thumbsup
Пухка пази се ... и ти като мен пантелей пътник. Поспри се малко - работата винаги има кои да се намери да я свърши. Трябва са се пазим защото иначе ще стане.... newsm50
Аз съм що годе добре. Контракции си имам и не ме подминават. Боли ме ниско долу но е търпимо. Пия си лекарствата и слушкам защото не е шега Naughty
Хайде сладурки лека нощ от мен - а на бургаския отбор - чакам с нетърпение да дойде утре за да се видим на училището  Hug

# 88
   HugБАЛЕНА  Hug Благодаря ти за комплимента ,обичам да пиша стихчета и щом се харесват и доставям удоволствие чрез тях-ще продьлжавам да си пиша
Наденце  честит рожден ден ! newsm59
приеми хилядите целувки от мен !  newsm76
Здрава ,усмихната и щастлива ти бьди ! Heart Eyes
А февруари бебчето с любов си посрещни !  newsm07

txtloves Two Hearts  На всички лека нощ и се пазете много txtloves Two Hearts

# 89
Наденце, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти всичко най-най! Голяма работа сме това, Стрелците!
Росенце-Босенце, май верно съм като теб. Аз ти се карам да си седнеш на дупето, ама не ти отстъпвам Whistling. Представям си какво шоу ще настане, ако закъсам на меверейския семинар в Боровец. Заглавията във вестниците ще са: "Министър Румен Петков акушира на родилка, главен комисар Петров - орисник на бебето" smile3521. Само това пътуване и се кротвам чак до февруари, тържествено обещавам smile3505.
Ох, умряла съм от студ. Половин час висях на една спирка да чакам автобус, който да не е претъпкан. Сега ще се стопля, ще приготвя вечеря и сядам да си доработя.  smile3506 А в Галадриел купонът сигурно тече с пълна сила. Животът е несправедлив.

Общи условия

Активация на акаунт