Количка X-Lander???

• 78 432
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
доколкото разбрах количката има почти легналоположение. Става въпрос за XA.

Количката е с около 10 градуса наклон, не бих казала че е "почти легнало", а си е точно легнало. Тъкмо идеално за новородено. И аз мислех да не купувам първо коша за новородено, но после реших че с него ще  е по удобно и за мен и за бебето.

Ако чакаш бебчо началото на май месец защо не изчакаш с покупката-новите модели на ХА ще са с летен кош (според Дуранго) обръщаш се и към майката и може да си спестиш кошчето за новородено, освен ако новият модел не струва само летният кош 700 лв. Моят съвет е преди март месец да не бързаш с покупката.

Лека бременност от мен!

То май няма Хикс Лендър, който да е с обръщаща се дръжка, или съм в грешка ?  Rolling Eyes

Няма модел с обръщаща се дръжка.

# 496
  • Пловдив
наклона е идеален за новородено,да

но има други неудобства липсата на кош

# 497
Ами аз още не съм се засилила да купувам, засега само разглеждам. Но марката и моделът ще са същите.
Ако може Durango да се включи и да каже кога се очаква да излязат новите модели и на каква цена горе-долу ?

# 498
Може би е още много рано за новите модели, май към февруари-март някъде, но той е по запознат и да каже.
Ако не си чела по назад ти пускам един линк-бях правила снимки с обяснения за количката, може да ти помогне с нещо:

http://writer.zoho.com/public/yourpower/x-lander-xa/script

# 499
Четох го отдавна, благодаря !  Hug
Много подробно си описала всичко, главно от там черпих инфо за модела  Simple Smile

# 500
Здравейте Simple Smile искам ХА но имам кошница за кола макси кози и кош за новородено куини - има ли адаптери за да мога да ги ползвам за ХА-то? Мерси много Simple Smile  Hug

# 501
Джей аз имах ХА.Родих средата на октомври.Не съм купувала кош за новородено.В началото ползвах кошницата за кола.Беше ми много удобно.Цяла зима се разнасяхме така.После започнах да я слагам в количката без кошницата.

къщичка в гората за Макси Кози мисля, че ставаше с адаптерите.За Куинито обаче не съм сигурна.

# 502
  • Пловдив
.

къщичка в гората за Макси Кози мисля, че ставаше с адаптерите.За Куинито обаче не съм сигурна.

ако става с макси козито,стана и с куинито
макси коз и куини са съвместими

обаче аз мисля,че не стават за Х лендера

# 503
Елфита имам някакъв спомен,, че ставаха.
То всъщност май една и съща компания произвежда количките-първо като модели на Макси Кози И Куини, а после Лендър.Ама не помня къде го четох това. Embarassed

# 504
  • Пловдив
ами и аз не мога да твърдя-по спомени го карам

но съм сигурна,че на рамата на Куинито става столче за кола на Макси Кози

# 505
Здравейте Simple Smile искам ХА но имам кошница за кола макси кози и кош за новородено куини - има ли адаптери за да мога да ги ползвам за ХА-то? Мерси много Simple Smile  Hug
Коша за новородено на Quinny  е съвместим с адапторите на x-lander x-car, също така и кошницата на maxi-cosi.
XA е добър избор! Peace

# 506
Аз си го возя моето бебе без кош за новородено в ХА-то  и си е ОК. Чувалчето е закопчано за количката и няма как да се изсипе бебето  newsm78 /е то инцидент винаги може да стане де, но да не чуе дявола/
А иначе и каката я возих обърната напред, не към мен и за мен лично това не е проблем

# 507
  • Варна
Здравейте Simple Smile
Искам да ви попитам според вас има ли нужда да купувам зимен кош при положение, че ще имам пролетно бебе (началото на май) ?
А и всъщност колко време се ползва един такъв кош - 6 месеца или по-малко ?  Rolling Eyes
В момента размишлявам по въпроса, чудя се дали няма да му е по-удобно в коша, макар че доколкото разбрах количката има почти легналоположение. Става въпрос за XA.
Абсолютно излишна покупка за пролетно бебе.  Naughty Аз родих в края на април и се подведох да си купя количка с кош за новородено. Голяма грешка!  Naughty Бебето ми се спари цяло лято в този кош, жегата вътре се усеща много повече. Освен това му умаля още в 4-я месец и също тогава вече му беше изклчително скучно да стои затворен в него, защото по това време вече будуваше много. А за изсипването - това е много неадекватна причина да се купи коша, защото дори и с кош няма да си возите детето като камикадзе и да рискувате да се свлече в единия или другия му край. По специално за бордюрите, понеже ХА е обърната по посока на движението, като се качваш вдигаш предницата (единственото място от където може да се изсипе), а като слизаш го правиш на задни гуми и количката не се накланя.  Peace

Кофти на ХА е единствено, че бебето не ти е пред очите, но пък си има достатъчно голям "прозорец" през който да го наблюдаваш.  Peace

Ако бебето ми беше есенно или зимно щях да си взема вече такъв кош, защото вътре е завет и пази повече от вятър и студ, но за пролетно бебе не си заслужава изобщо.  Peace Peace Peace

# 508
А защо пролетните бебета да не заменят зимният кош x-pram с портбебе soft carrier. Даже ако не се лъжа е в промоция с една от количките.

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 23:22 от Karra21

# 509
Това портбебе може ли да се закача за количката, просто не намерих никъде снимка за да видя как изглежда монтирано? Любопитно ми е. Изглежда интересен вариант. Само да не се изтърси бебето някъде по пътя.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт