Количка X-Lander???

• 79 828
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Благодаря много!

# 76
Много благодаря!
В Щъркел ми заявиха, че нямало и да внасят повече X-Run, едва ли не възмутени!

# 77
На мен пък ми се е прокъсал плата на количката-точно на седалката, а е на има-няма 3-4 месеца, но не мога да си намеря гаранцията, за да прочета дали и това влиза-ако някой е имал подобен проблем с тази марка колички-нека сподели, за да знам дали има смисъл да ходя да се разправям!

# 78
Това е интересен въпрос!
Тия дни една приятелка ми каза, че гаранцията на Чиполино важела само за металните части. Пък техните колички са предимно пластмаса и плат!
Важно нещо е гаранцията!

# 79
X-lander колички ги има и в магазини Бейби Пух в София.
Сити Поинт до пътеките на младост 1 на 2 ет.
Другия магазин незнам къде им е.
За гаранцията трябва да се говори с магазина от които е купена количката!

# 80
Това е интересен въпрос!
Тия дни една приятелка ми каза, че гаранцията на Чиполино важела само за металните части. Пък техните колички са предимно пластмаса и плат!
Важно нещо е гаранцията!

Да, гаранцията е важна. Аз така се опарих преди време в Малечко. И то за хубава марка количка - Бебе Конфорт. Имаше уж гаранция, дадоха ми гаранционна карта, но въобще не прочетох какво пише там.
Като се наложи да я ползвам, след 1 седмица употреба!, се оказа, че гаранцията на практика изключва цялата количка  ooooh!
Така, че - ЧЕТЕТЕ СИ ГАРАНЦИОННИТЕ УСЛОВИЯ!

# 81
Ами и аз съм на това мнение. Все пак гаранцията е едно допълнително уверение че получаваш качествена стока.
А мисля че си има и нормативна уредба кой и кога издава гаранция. И какво трябва да поема една гаранция при различните видове стоки.

# 82
нови ?
Имаш предвид XV и ХQ  (Mura i Murano 4x4  Joy) ?
http://www.kasidabg.com/x-lander-products_id-5615.html и
http://www.kasidabg.com/x-lander-products_id-5644.html
или още по-нови ?

# 83
Записвам се да ви следя, че съм си харесала XA
Мен специално ме устройва това, че от Касида можеш да си поръчаш само това, което искаш от комплектите.

# 84
  • на плажа
http://www.x-lander.com/xlander/pl/modele/ ето тук има новите модели, но не виждам да са обновявали сайта от няколко месеца. Аз си бутам ХА и съм си доволна. Имам проблем единствено с едно място на дамаската, където явно не е зашито, но го видях като тупах седалката, защото е под дупето. Най-вероятно ще ми заявят, че гаранцията не го покрива. Ще се наложи вероятно да се покараме, но като цяло съм доволна, дори много, от количката.

# 85
  • Пловдив
Днес бях до магазин Штъркел,за да разгледам количките на живо.Много са хубави и сигурно ще вземем и за нас такава.Но продавачката ми каза,че нямали да ги "вкарват" вече.Наличността била 5 те изложени модела и ако съм държала на тази количка да съм взимала докато не са свършили. Shocked

Аз доколкото знам Касида са официалния вносител и те нямат намерение да прекратяват вноса.Продавачката няколко пъти повтори,че те единствени ги внасяли за България.Явно това им е стратегия за продаване.

Някой знае ли нещо повече?

# 86
Днес бях до магазин Штъркел,за да разгледам количките на живо.Много са хубави и сигурно ще вземем и за нас такава.Но продавачката ми каза,че нямали да ги "вкарват" вече.Наличността била 5 те изложени модела и ако съм държала на тази количка да съм взимала докато не са свършили. Shocked

Аз доколкото знам Касида са официалния вносител и те нямат намерение да прекратяват вноса.Продавачката няколко пъти повтори,че те единствени ги внасяли за България.Явно това им е стратегия за продаване.

Някой знае ли нещо повече?

Най-добре се обади на магазин Касида и попитай, имат и онлан адрес за въпроси по скайп или направо в онлайн магазина им задай въпросите си! Hug http://www.kasidabg.com/strollers.html

# 87
Tози модел много ми хареса, но не разбрах какво от комплекта влиза в цената? Някой има ли информация?

# 88
  • Пловдив
Клото,мисля да ходя до магазина на Касида в Пловдив и ще питам и за твоя модел

# 89
Ще ти бъда благодарна!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт