Гъбички!!!Писна ми...почвам да се лекувам сама 2

• 123 110
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,момичета  bouquetДнес разглеждах една книга,казва се Медолечение.Там попаднах на една рецепта: Вземете 3-процентен спиртен разтвор на прополис,навлажтете с него един тампон и го вкарайте във влагалището,предварително почистено от секрети.След 10-12 часа извадете тампона.Лечението е благоприятно при  ерозии на шийката на матката,гъбични,бактериални и трихомонадни възпаления на влагалището и резултатите от него са по-добриотколкото при използването на други медикаменти.
Пробвала ли е някоя от вас и има ли действително ефект?Аз съм голям фен на прополиса и изобщо на пчелните продукти,имала съм невероятни резултати в борбата с една алергия ,но дали във влагалището няма мн да щипе или да изгаря.

Моята гинеколожка ми беше предписала 10-12 капки Прополин ( спиртен разтвор на прополис) в 1/2 л топличка водичка - в дамския душ - промивки 3 пъти на ден докато траеше лечението с Фунголон и млечна киселина ( тя ми я мажеше).  В този смисъл, мисля, че прополисът може да е част от лечението ... По-добре да каже доктор!

# 361
Момичета,
може ли някоя да ми каже как се взима микомакс (т.е. само едно хапченце ще свърши ли работа ако хванеш огъбяването в самото начало) и половинката трябва ли да се маже с нещо и ако да какво. За това, че той трябва да пие хапчето е ясно.  Simple Smile

# 362
Момичета,
може ли някоя да ми каже как се взима микомакс (т.е. само едно хапченце ще свърши ли работа ако хванеш огъбяването в самото начало) и половинката трябва ли да се маже с нещо и ако да какво. За това, че той трябва да пие хапчето е ясно.  Simple Smile
Това трябва лекар да прецени! Peace Понякога се налага да се пие по схема.За мазане сме ползвали Клотримазол и Певарил(като 2-то е по-добро).
Но 1-на консултация не би ти навредила. Simple Smile

# 363
Моят д-р предписа микомокс на партньора ми/едно хапче-150мг,еднокротно/.Аз не съм го пила,слагах си глобули/гино-дактарин/.При него Клотримазола не даде резултат,но май от хапчето има ефект.Но наистина е най-добре да те види лекар.На мен ми правиха и микробиологично изслидване,за да е сигурен,че са гъбички и за да разбере какъв вид са точно/Има значение за правилното лечение/

# 364
Момичета,

наистина е най-добре да те види лекар. Аз го пия 3 дни по 1 капсула 150 мг. След една седмица еднократно още 1 каспула...

# 365
Мерси момичета. Със сигурност трябва да се отиде и на лекар. Но този път е била фалшива тревога Party

# 366
  • Силистра
Здравейте момичета!
Днес бях на гинеколог за това пусто течение, вече 4 -5 г. ходене по мъките, естествено гъбки...
Сложи ми гиназол, изписами да пия Азатрил 500 2 пъти на ден и Itranazole, за мен и за милото веднъж, дали ще мине? Дадох сумати пари, дано да има ефект.
Някой друг лекуван ли е така?

# 367
Днес бях на гинеколог за това пусто течение, вече 4 -5 г. ходене по мъките, естествено гъбки...
Сложи ми гиназол, изписами да пия Азатрил 500 2 пъти на ден и Itranazole, за мен и за милото веднъж, дали ще мине? Дадох сумати пари, дано да има ефект.
Някой друг лекуван ли е така?
Ако са гъбички защо ти е изписал АБ?! Rolling Eyes От приема му още повече ще "гъбясаш"! ooooh! Само бактериите и трихомоните се лекуват антибиотично! Peace
Смени си лекаря-това мога да те посъветвам. Hug

# 368
  • Силистра
 Sad  Embarassed , аз си мислех че трихомоните са гъби  Embarassed
ами и двете са и кандида албиканс и трихомонас, изследването ги изхваща

# 369
Трихомоните са отделна група-нито бактерии,нито гъби.
Щом имаш и двете-правилно ти е изписал АБ. Peace
Пожелавам ти скоро да се оттървеш от гадинките! Hug

# 370
ЗДРАСТИ НЕ ИЗЧЕТОХ ЦЯЛАТА ТЕМА НО МОГА ДА КАЖА ОТ ОПИТ ЧЕ 5 Г СЕ БОРИХ С КАНДИДА И НАКРАЯ МИ НАПРАВИХА ТЕСТ ЗА ХЛАМИДИЯ Embarassed ИЗЛЕКУВАХ ХЛАМИДИЯТА  И ЗАБРАВИХ ЗА КАНДИДА

# 371
  • Силистра
Трихомоните са отделна група-нито бактерии,нито гъби.
Щом имаш и двете-правилно ти е изписал АБ. Peace
Пожелавам ти скоро да се оттървеш от гадинките! Hug

Благодаря за успокоението   bouquet

# 372
И аз цял живот имах гъбички, оказа се че имам хламидия и имунната система ми е слаба, но от 2 години използвам Лактацид интимен гел за миене и от време на време Лактацид за промивки, както и хапвам доста кисело мляко и грейпфрути (четох някъде, че действат супер против гъбички) и мога с облекчение да кажа (да чукна на дърво) че за последните 2 години съм имала само Кандида 2 пъти. Преди това бях всеки месец или с кандида, или с обща гъбична инфекция, или с трихомони... От време на време си правя профилактично бани с чай от лайка (но не и промивки) и след тях се чувствам още по-добре. Опитайте, в най-лошия случай няма да навреди. Успех!

# 373
  • София
Лактацид за промивки , не трябва ли да се назначи от лекар. newsm78
Иначе и аз ползвам от 3 години само интимния гел на Лактацид и много добре ми понася.

# 374
От време на време си правя профилактично бани с чай от лайка (но не и промивки)
Обясни моля те как си правиш бани без промивки... Само се миеш с това ли или?

Общи условия

Активация на акаунт