Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава „fundus posterior“?
Какво представлява 'предлежание capitis'?
Какво е мнението на другите за количката, която авторът разглежда?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава „fundus posterior“?
-
Какво представлява 'предлежание capitis'?
-
Какво е мнението на другите за количката, която авторът разглежда?
-
Какви са някои предложения за мазане на корема за предотвратяване на стрии?
-
Какви са мненията за витамините по време на бременност?
!
! 

Лек и ползотворен ден на всички
Въпреки че най-големият ти подарак си го носиш с теб, ти пожелавам да получиш и още много други 
и две прекрасни
Благодаря vercho

Малко съм разочарована,защото с голямо нетърпение чаках да дойде днес,но ще почакам още малко.Направихме ЖК,качила съм цели 3кг. за ч месец,а и беба май доста е пораснала-така каза акушерката.Обиколката на корема ми е 6см.по-голяма,ако съм разбрала правилно и височината на матката ми
е доста повече от предния път.Дадоха ми направление за кръв,урина и антитела.
-станахме и на друг седнахме.там нямаше проблеми.каква е тая нова простотия-незнам.иначе с беба сме добре рита си ме постоянно и мен около пъпа.утре към 11ч. сме на преглед и ще пиша.честито на узналите пола
говорихме много за витамините и докторката ме убеди че от тея искуствени плодове и зеленчуци няма да си набавя нужните витамини (че само от ябълки нямало да стане понеже те били наи за предпочитане ),че сокчетата на ХИП ми обясни че са много слаби били за летния сезон а за сега в този период на болести и студ най-добре било да се взима Pre-natal изцяло на билкова основа са в шишето има 100бр. пият се пак по-едно на ден и са около 40лв.
До сега не съм имала в това съм сигурна затова незнам какви са симптомите.