КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС II

• 66 764
  • 369
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Роска, "виждам" че си обичлива и грижовна майка - помпай детето с увереност и самочувствие, Господ помага винаги на тези, които са се потрудили!
За АК наистина си помислете - това са ужасно много пари 1-во и 2-ро носят се не много добри отзиви за него...мойто слънчице инглиша го учи в Алианса и в един колеж в Лондон и ги сложи в малкия джоб неговите приятели от АК, а какъв резултат изкара на тойфела  Rolling Eyes Simple Smile)) Освен че си похвалих хуууубавичко гарджето (извинявам се, ама тук има майки на прекрасни млади дами, които евентуално ще са ни в полезрението  Wink) исках да ви кажа, че заради езика само не си струва - аз доста попрочетох и поразпитах преди категорично да изпадне от класацията ни АК.
Сигурно досадих с напътствия  Embarassed вече само ще попоглеждам и само при конкретно питане ще пиша  Sunglasses

# 76
Иванов беше споделил на родителската среща, че дъщеря му е завършила немската гимназия, лайстунг паралелка и въпреки това и се е наложило да приложи и сертификат на Гьоте институт при кандидатстването си в Германия newsm78 Мравче, чула ли си такова нещо? Или може би все пак зависи от изискванията на конкретният университет?

# 77
Роска, "виждам" че си обичлива и грижовна майка - помпай детето с увереност и самочувствие, Господ помага винаги на тези, които са се потрудили!
За АК наистина си помислете - това са ужасно много пари 1-во и 2-ро носят се не много добри отзиви за него...мойто слънчице инглиша го учи в Алианса и в един колеж в Лондон и ги сложи в малкия джоб неговите приятели от АК, а какъв резултат изкара на тойфела  Rolling Eyes Simple Smile)) Освен че си похвалих хуууубавичко гарджето (извинявам се, ама тук има майки на прекрасни млади дами, които евентуално ще са ни в полезрението  Wink) исках да ви кажа, че заради езика само не си струва - аз доста попрочетох и поразпитах преди категорично да изпадне от класацията ни АК.
Сигурно досадих с напътствия  Embarassed вече само ще попоглеждам и само при конкретно питане ще пиша  Sunglasses
И за мен са адски много пари за пустия АК и не са за година или две, а после могат да се дадат за висше образование. Но идеята й е да заляга много да учи и да се бори за пълна стипендия след това. Но ти наистина ме заинтригува с този колеж в Лондон. Там през лятото ли учи? Може ли да ми пратиш сайта им. И съжалявам, че толкова те тормозя  bouquet

# 78
  • София
Бърборитка, струва ми се като антиреклама на лайстунг паралелките - просто няма как германска диплома да е по-маловажна от Гьоте институт  Laughing Не съм чувала подобно нещо, а в лайстунгите немския им става като матерен...аз за всеки случай това лято го заведох при една много строга учителка по немски - име във варненската немска гимназия. И тя ме пита какъв е проблема? Казвам:"Много ми го хвалят, искам друго мнение и да го хванете "на тясно" къде не добър " След това ми казва: "Прави са колегите от София - бетон е"  Joy В това отношение лайстунгите нямат грешка, наистина!
Роска, колежа се казва Франсис Кинг Колидж, но за съжаление на работа нямам линк-а  Sad

# 79
 Peace Отново Благодаря  Hug
Намерих Франсис Кинг Скул / не е колидж/, но може и да е същото. Все пак идеята е супер. Ще я обсъдя с малката и може пак да те тормозя

# 80

Рос, за домашните си съвсем права.  Laughing Старая се да го насърчавам, обаче много се притеснявам, че пропуснахме основата.  ooooh! За момчетата и нежеланието им да учат и аз знам. Моето дете хич не се натоварва, честно ти казвам.  Sad Доколкото разбрах от Пепи в четвърта група, където е той май няма момичета. За пета не знам. За немския Пепи каза, че вече започва да му харесва Rolling Eyes Даже се хвали, че госпожата е доволна от него. Какво е истинското положение обаче не знам, защото продължаваме да имаме проблем със справките. Няколко пъти говорих с Рикова, вкл. днес ок. 10 часа. Обеща до утре всичко да е оправено. Ако не е ще имам сериозен разговор с Иванов Crossing Arms
А пък аз не съм стъпвала в училище newsm78 Трябва ли да ходя, за да се осведомявам за нещата детайлно? Мислех, че каквото трябва като информация всичко е на сайта, а пък като е по-сериозно положението Иванов ми се обажда. Ти защо ходиш?
Здравей Галче,
Извинявай, чак сега видях, че си ми отговорила, беше натоварен ден, а се опитвах да следя и форума. И аз не бях ходила в училището от родителската среща, а и нямам желание да ходя, но девойката беше затрила Анкетата, която са им дали да попълват. Срокът за предаване беше в понеделник, а мойто е от притеснителните и не може да понесе, че ще му се карат за изпуснат срок. Убеждавах я поне да отида сама, ама тя не та не и аз ще дойда и .... си го изпроси. Иванов я разпна- изпитва я пред мен. Убедена съм, че съжали жестоко, че настояваше да дойде. И стояхме там час и половина.
Ако питаш мен, ще е полезно с юнака да направите такова посещение. Той си е там в събота и неделя, нали има школа. Ще ти каже с подробности всичко пред него, после ще го накара да излезе и ще ти каже и реалната ситуация.

# 81
Момичета, КЪДЕ СТЕ!

Ще се изгубите сред тези коледни подаръци и разходки по магазините Laughing........ ама е хубаво , нали.
 coolcool smile3545

Галче, Мравче, Уич, Камъче и всички майчета как е?
А Дидка питка, откак се преименува на Бърборитка не ще да ни радва с дълги и интересни постчета

Дядо Коледа Ви поздравява и пожелава шестици на всичките наши умници santa2

# 82
  • София
Ей, Роска! Благодаря ти - много мило, че си ме изброила и мен!   bouquet
От вчера се набутах в една тема за елитно училище...

# 83
Направо станах мълчалитка  Joy
Обаче се радвам на слънчевото ти настроение   sun Ей така ви искам всички, важното е слънцето в сърчицата   love001
Пък иначе при нас нииииищо ново, само дето напоследък забелязвам, че детенце е уморено. Не фатално, но е малко вяла, меланхолична...не танцува и не цвърчи . Чакаме ваканцията, това е.
Въпросче- купувате ли на девойките сутиени? Аз на Маги и бях купила 2 памучнички, леки, обаче вчера поиска "истински". Какво ще слага вътре  newsm78 Един от доброжелателните и съученици вчера я нарекъл мис цица  #2gunfire и явно иска да ги крие... Как пък го измислят бееее... тя още не се е развила и започват да насаждат комплекси комплексарчетата!
Обаче няма да тъмня светлината в темичката, още повече, че като цяло Коледа е най- топлото място в дома..и в душата..и в мислите.. Така че, важното е вяра да има! И оптимизъм. И коледни партита  Wink Laughing Ей затова не пиша вечер.
Оспамих ви едно хубаво, обаче Роситка го изпроси  Hug

# 84
Ей, как се радвам, че се появихте smile3535       найстина ми липсвахте!

Колкото до умората, предполагам, че повечето деца са така. Аз от колко месеци й се моля да си вземе един почивен ден поне, а тя категорично отказваше. Но започна все по-трудно да става сутрин и по-рано да клюмва вечер  Thinking   и денс хоп , изненадка "Мамче, може ли другата седмица да отсъствам, за да си почина". Не вярвам да издържи повече от един ден в къщи, но съм ЗА, ако ще да е цялата седмица! От 25 август не е имала почивен ден, няма събота яма неделя все е на нещо и учи за нещо. ooooh!

А сутиена още миналата година бях пратена да купя с инструкции "АМА дамски!". То няма никой още пък с претенции, на всичкото отгоре обикалях като луда, за да намеря "дамски" с обиколка 65. Препоръчвам ти магазин "ЕТАМ" на Витошка, около Алабин е, но има такава мешавица между детски и дамски

# 85
  • София
Много забавно това със сутиените Simple Smile
Имам една снимка от плажа в 4-ти клас и с горница на бански - един клечо с празна горница, ама съвсем  Joy

# 86
Да, забавно е и се моля дълго време да са ни само забавни проблемите Praynig

Чета и тийн форумите  newsm78 и само се моля  Praynig Ние сме си по-мънички и на годинки, и като фигурка и още пубертета за щастие не ни е подгонил силно.

А твоят батко беше ли учил немски , като се записахте в Немската?

# 87
Здравейте, момичета!
Имаме и ние вече нужда от почивка.
Детенце сутрин все по-трудно се буди, изнервено едно такова, уморено...
Не съм мислила да я спра от училище някой ден, но идеята не е лоша.
Със сигурност обаче ще е на училище до 24 май.
После - който иска да ходи, тя си остава в къщи - да учи за изпити и да почива.
Обаче още нямаме коледно настроение... К'во да правим, не знам.

А пък сутиените... почнахме с едни бюстиета, без закопчаване - идеални за малък бюст. Ама вече не сършат работа, та сме със сутиен и то с подплънки и една сутрин като я видях с прилепнала блузка ме изби студена пот  newsm62.
То едно такова кльощаво, а пък с тоя сутиен - само едни цици, дето ти вадят очите.
И съм й казала - или носи прилепналите блузи с бюстието, или изобщо не ги носи. Засега не носи блузите.  newsm62 newsm62 newsm62

# 88
  • София
Роска, не беше учил изобщо немски, само английски, руски и малко испански. За това и го избрахме немския, но основно заради лайстунг дипломите. Разбира се, не знаехме дали ще попадне в тези паралелки, тъй като приемат около 180 деца, а после само 50 се обучават в лайстунгите.

# 89
Браво на умника, щом не е имал понятие от немския , а сега се справя толкова добре.  smile3501

Та това е най- трудния език и мен доста ме плаши.  ooooh!  Толкова бях против мойта да се захваща с него, но Иванов ме изнуди, а сега детето иска да го изучи. Ако не в Немската то поне в Гьоте

Общи условия

Активация на акаунт