Отговори
# 45
  • София
Специални позздрави на Бабчето. И много пожелания за успех и скорошно раждане.

Вижте този линк, ама много сладки бебоци http://fishki.net/comment.php?id=28732

# 46
Честито на Дари. Да и е жив и здрав малкия мъж!!!
Валя добре дощла в къщи с малката принцеса...чакаме снимки!!!А тя ми е и адашка...т аинтереса е още по голям Hug
Алекс да не би да вдигаш кръвно и от това да те боли глава, поне при мен беше така...провери си го...
Темата Иве пак ни е страхотна  bouquet
На бабчето успех утре н апрегледите и да слиза бързо по етажите надолу!!!
Лека вечер!

# 47
леле момичета сега разгледах снимките  - бебетата са страхотни,направо ми се доплака. а вие изглеждате страхотно - толкова сте красиви, щастливи и усмихнати. дано и всички други мами са като вас, нека само щастие да има, нали идва и Коледа   bouquet

# 48
Я, няма с кого да си пия кафето ли?
А като си представя и че днес ще излизам само 2 пъти - за запис на тонове и до Метро... ще си умра от скука. Хайде - дано и днес темата се изпълни с хубави новини и настроението да е ведро - не като времето!

# 49
  • София
Ей, сегичка си нося кафето Grinning ... и пържени филийки (със сладко от боровинки) Rolling Eyes... помниш ли фъстъчено масло, а? Mr. Green

# 50
  • София
И аз се присъединявам към кафенцето   food010

Добро утро на всички!!!!! При нас е натрупал един такъв пухкав снежец. А аз си мислих днес да се разсходя замалко коледна украса, ама май  newsm78 няма да ме пуснат самичка с колата ( за сега вече три пъти им избягах  Joy )

# 51
  • София
Ох, само чакам малкода се стегна с операцията още и почвам. Мисля до края на седмицата да излезнем с бебока - трябва да го запозная със света и на мама колегите Laughing
Как са бебочците, майчета, слушкат ли? Аз моето като че ли вкарах в правия път, съвсем по график се движим. Да знае, че не всичко е по мед и масло Mr. Green

# 52
  • София
Честита радост на Дари!!! Много здраве, щастие и успех и изобщо всичко най-хубаво за мъничето , а за мама бързо възстановяванеНякой започна ли да се мацоти с Контратубекса? Не че моят белег е много видим ама защо да не се постарая да го скрия ако е възможно  Joy И още нещо в тази насока. Кога може да се слага ластичен колан след секцио... че това желираното шкембенце вече не се трае. Отврат е като се разсмея и то 5 мин след като съм спряла продължава да се тресе  #Cussing out
Иначе килограмите ми вече са 56... още 3-4 и се връщам на стартова позиция  Joy

# 53
Ей, сегичка си нося кафето Grinning ... и пържени филийки (със сладко от боровинки) Rolling Eyes... помниш ли фъстъчено масло, а? Mr. Green
Няма да повярваш,ама направо ми замириса на пържени филии Blush

# 54
  • София
Леле,Маленуш, завиждам ти за килцата! Аз на 56 забременях, а сега съм 63-64 - имам бая още. Аз се мажа вече с контрактубекса, макар че този път белега ми е по-тънък и не изпъква толкова. А колан моята докторка веднага да слагам, такъв с гащи напаво, но аз не съ си купила още. Тъкмо вчера разглеждах в ДаНет, но не знам какъв. Не го ли пипна и не видя на живо...абе трябва да излезна събота-неделя до Пигиса да видятам дали няма.

# 55
  • BABYLAND
И аз съм тук с чаша кафе, ма нещо хич не ставам за компания. Рева като магаре. Тъй че ще ме извините, но само ще наблюдавам, докато се поуспокоя.

# 56
Вижте какво открих в Календара.
Днек ни се роди Кристиян, 3,600кг, 51см с много много косичка!!!! Joy Joy Joy
Да ви е жив и здрав и много да ви радва!   bouquet

# 57
Bori-An4е, да разбирам ли че Maginty е родила? newsm78
Розичке, мила Hug, недей така  bouquet

# 58
Цитирах от Календар на събитията. Там е пусната тема. Аз поне така го разбирам.  Grinning

# 59
  • София
Добро утро. Леле от рано сте заседнали на лефче и на кафенце, пък и с пържени филии. Браво на вас, отличници.

Я да питам родилите мами, появиха ли ви се стрии след като родихте? На мен това ми обесняваха, сега може и да нямам, но като родя тогава се виждали. Ох исках и още нещо да питам родилите, ама хайде като се сетя, че още май спя.

Честит Кристиян на Магинти   bouquet. Да е жив и здрав и много послушен, и бързо прибиране вкъщи.

Ох и от вчера все забравям да благодаря на Ивето за хубавата ни тема, ама че съм ........ Hug

Общи условия

Активация на акаунт