С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 442
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 1 920
arween44 jivei sijivota obi4ai si sina ako na nego mu haresva jena mu neka si q obi4a i 6te se vijdate mnooogo usmihnati SAMO po praznici.oba4e ako tq e umna edin den 6te se razbirate

# 1 921
nqma takova ne6to kato perfektni otno6eniq ako ne se "napasnat" harakterite i ne se pravqt kompromisi.6tom si vlqzla v toq saitzna4i si 4ovek koito go interesuva kakvo bi priu4inil na drugiq.6te uspeete da se nagodite ako tq ostane sas sina ti -jelanieto ti e pohvalno

# 1 922
Аз,лекичко помолих за помощ,
така м/у другото да ми кажете как трябва да се държа с момиче което
не харесвам,но синът ми е избрал и може би,ще е щастлив с него.
Как да си изкривя душата и да се правя,че я харесвам и т.н.
Не можеш да харесваш всички,нали?
Не се бъркай на младите.Повече от това не знам дали можеш да помогнеш.

# 1 923
Не се бъркай на младите.Повече от това не знам дали можеш да помогнеш.
absolutno sam za s dve race

# 1 924
  • София
Аз,лекичко помолих за помощ,
така м/у другото да ми кажете как трябва да се държа с момиче което
не харесвам,но синът ми е избрал и може би,ще е щастлив с него.
Как да си изкривя душата и да се правя,че я харесвам и т.н.
Не можеш да харесваш всички,нали?

Какво значи дайте съвет как да се държа с нея. Ти вече си я осъдила. Задължително условие ли е ти да я харесваш....нали той трябва да я харесва. Остави детето си да допуска своите си грешки та той е само на 21г. Защото колкото и майчиното ти сърце да иска да го предпази няма да може. Такъв е животът. Мислиш ли че ако тя прочете коментара ти ще и стане приятно. Вникни и в болката на снахата която ти не си била за съжаление. Не те обвинявам за нищо майка си, но се опитай да се поставиш на нейно място  най -важно е той да е щастлив. А щастлив няма да бъде докато майка  му не приеме жената с която е решил да бъде.. И моята свекърва се смята за съвременен човек но прави разлика между двете си деца. За дъщерята става вълчица в онзи дом все тя е права, но за снахата....пак но в обратния вариант. Не разбирам мъжките майки, защо мислите че имате право да избирате половинките на синовете си повече от майките на момичета. Ако имаше момиче и нея не я харесваха дали щеше да ти е приятно. Сигурна съм че сериозен довод нямаш Simple Smileза нехаресването, не е за него защото той е по красив или умен, или тя е мързелива или какво....на 21г. за бога. Сякаш ние нямаме майки и техните майчини сърца не кървят когато детето им не е прието  Питаш вие синове нямате ли.. въпроса трябва да бъде "вие ДЕЦА НЯМАТЕ ЛИ".  Не съм привърженик на лошотията и с лошо не подхождам. Дано да си спомня тези моменти ако стана свекърва. Никога пряка дума не сме си казали благодарение на моето добро възпитание от покойната ми майка, която винаги ме е учила че щом обичам мъжа си трябва да приема и родителите му с уважение.
Така започват някой от разтрогнатите бракове.
Съвет от мен ако го приемеш.
Бъди добър човек с нея за да ти е чиста съвестта.
Не се бъркай на младите, давай съвети а не  заповеди.
 И занапред много компромиси предстоят и от двете страни разбира се.
От мен пожелания да се разбирате не е нужно да се обичате.

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:07 от cicico

# 1 925
arween44,
траеш си, нямаш друг избор  Peace
Твоята роля е до тук - научила си го да ходи, да не пипа горещата печка, оформила си светогледа му, много неща в него ще останат завинаги от теб, но от тук нататък пътя е само и единствено негов, бъдещето е негово, ще получава житейски уроци (понякога болезнени), които също са само негови и той трябва да е готов да върви по свой собствен път (надявам се да си го научила и на това).
Казвам го от личен опит - моята свекърва не ме харесва от самото начало, но и до днес, 12 години по-късно, имаме съвсем нормални отношения и нищо лошо не бих казала за нея.
И в интерес на истината, предимно нейна е заслугата за това.
Аз съм по-импулсивна и решавам проблемите с говорене, затова в мига, в който разбрах, че не ме харесва в един разговор й обясних, че нямам намерение да водя война с нея, защото в тази битка няма победител, но има една единствена голяма жертва - мъжът, когото и двете обичаме.
Обясних, че нямам намерение, да поставям този мъж между чука и наковалнята, а и съм сигурна, че и тя не би искала това да се случи.
Достатъчно разумна излезе моята свекърва и ме разбра, от тогава до ден днешен лоша дума или действие срещу мен не съм чула или видяла - и двете се отнасяме с нужното уважение една към друга, а любимият ни мъж е щастлив и спокоен.
Идеална снаха няма - това, което виждат очите на майката е съвсем различно от това, което виждат очите на сина, но това е неговия избор и зачитането на този избор е най-правилния път в отношенията със снахата.

# 1 926
УжасТТТТ!
Леле мале, къде попаднах ooooh!
Ами простак съм си да ти кажа, ама поне имам собствено мнение!И най-важното не ми пука дали ти и други от този форум женички сте съгласни с мен!
Има много като теб!Радвам се, че не съм от тях!И напротив, чела съм правилата!А ти като няма за какво да с езаяждаш, се хвана за правописа...Ами какво да коментирам повече!

Ставаш адски досадна с коментарите си. Ама ти май нито приемаш съвети, нито критики. Аз съм от онези "женички', на които  не си приятна с вулгарния си език. И като не ти пука за мненията, защо ни разказваш? Ако не смениш тона и речника, спирам да те чета.

crazygirl8254, защо не пишеш на кирилица?
защото пиша в още 2английски сайта ,извинявам се Embarassed

# 1 927
arween44,на мен ми е рано да стана свекърва, но един ден/само да сме живи и здрави/ ми предстои 2 пъти да стана такава.Единственото, което мога да ти кажа е да се опиташ да опознаеш момичето.Може пък и да не е толкова лошо, а представи си, че пък вземе и да ти хареса.Аз от сега съм си казала, че първо трябва да опозная човека и после да му давам оценка.Е, сигурно и мен ще ме жегва, това че за детето ми вече няма да съм толкова необходима, но ако той е щастлив ще бъда горда с това.Боже, дано съм с тоя акъл и след години Praynig.

# 1 928
тук сцената взе да напомня доброто старо комунистическо време /с хилядите му предимства и недостатъци/, когато няколко човека определяха какво да се говори ,как да се обличаме, каква музика да се слуша и т.н. та все в този смисъл тогава хора са лежали по затворите за разказване на политически виц - тук пък получават бан за това,че са казали това , което им е на езика.
наистина прави впечатление, че някои от вас не са тук, за да дадат съвет или пък да посъчувстват малко или да споделят челен опит , което би било от полза за съответната страдаща душа  Cry , а се чудят как да и втежнят положението още повече. то всъщност и от това си има полза. като се замисля вие какви сте ми зверове /надявам се това не е нецензурно/ и змии /и това май не е/ си мисля, че моята кроки е мила и нежна женица и по ссвета има мноооооого по-злобни жени от нея - визирайки "милите" съфорумки.
УжасТТТТ!
Леле мале, къде попаднах ooooh!
Ами простак съм си да ти кажа, ама поне имам собствено мнение!И най-важното не ми пука дали ти и други от този форум женички сте съгласни с мен!
Има много като теб!Радвам се, че не съм от тях!И напротив, чела съм правилата!А ти като няма за какво да с езаяждаш, се хвана за правописа...Ами какво да коментирам повече!

Не за правописа се хванах,а за значението на някой думи.И именно ако беше чела правилата нямаше да казваш,че ще си говориш цинизмите и че не те интересува никой.радвам се че съм от многото,а не от малкото-като теб,ако бях щеше да е жалко.Не знам ако такива  са многото на къде щеше да отиде тоя свят,децата ни....
Не си представям някак да изгледам син,20год и някоя дрисла да дойде в къщата ми,да се разпорежда и да ми казва аз какво да правя,и да го настройва срещу мен.
Мила ми katiado съобрази си речника.Ако не го направиш,няма да спра да чета и да пиша,просто може би ще си получиш бан,от модератор.Прескачате границите.И не разбирате от половин дума.Ако ти се е насъбрало изкарай си го на нея,на мъжа ти,оправете си отношенията.Но не на хората тук във форума. Peace

brillante Blumen, "душа", защо не се успокоиш малко. дай малко толеранс - аман от "женички"... брей - и аз не храча и не пия като смок ама чак пък да подскачам при всяка вулгарна дума - "ай ся стига". ти май идея си нямаш какво пише във всичките май вече 130 страници тук. аз все си мисля,че моята свекУрва /упс сбърках буквата  Embarassed/ е най-зле ама не е така. плюс това идея си нямаш като ти се насъбере какви може да ги изговори и най интелегентната жена, за каквато не претендирам - аз все пак имам само едно виШе /така казва кроки за мен/. и все пак темата е точно,за да си излеем гнева тук, а не утре да ни пишат по вестниците. ами като те дразни - не чети. и какво значат тия заповеди - ако не направиш това - спирам онова? ти да не си свекърва? newsm78

Лечи си че не си интелегентна,и не ти е вече тука мястото  Wink
някой хора се хващат точно за правописа, защото няма за какво друго - недей точно ти имаш пропуски и то не само в него - във възпитанието като че ли са повече....
 и да задам един въпрос - когато се намираш на улицата и някой изпсува пред  теб или случайно подслушаш чужд разговор, в който се псува, или пък просто се използват нецензурни думи , или пък станеш неволен слушател на разговор, в който не си съгласна с позициите на разговарящите - винаги ли се изтъпанчваш и заявяваш - " я млъкнете че не искам да ви слушам" или просто подминаваш възмутено, правиш се че не си чула или...?

Последна редакция: ср, 17 юни 2009, 10:47 от katiado

# 1 929
Добре,че сме далече една от друга,таб сме си добри.Иначе не знам какво ще превя,може би не трябва да обръщаш толкова внимание

# 1 930
Наистина правописа тук е ужасен Thinking

# 1 931
той е ужасен не само тук,но просто тук като няма за какво се заяждат за него. явно има хора,които са смели само онлайн, защото се заяждат с непознати. Mr. Green на всеки може да се случи да пропусне буква или да натисне съседната, но е адски тъпо да се заяждаш заради това. освен ако просто характерът ти не си е такъв.

# 1 932
katiado, не се разправяй с тях:)
Това единственият форум, където жените се карат!И съм изумена колко злоба има в тях. Може би наистина са съвсем незначими в живота си и се правят на важни тук, но това единствено говори за тях самите.
Аз, просто не смятам, че тук е мястото, където да се заяждаме за такива неща. Темата е за съвсем друго. И тези, които ми обясняват колко съм проста и злобна, явно или са абсолютни темерути или не са се сблъсквали с такива хора.
Могат само да се радват!
Аз реших своя проблем радикално и не съжалявам нито за миг!Нито се отричам от думите си!Това е най-злобната, завистлива, незадоволена, комплексирана пача, която съм срещала!Ограничена, тъпа, алчна и егоцентрична, жалка женица, която никога няма да се примири с факта, че е всички тези горе - описани неща, понеже макар и да е проста ги осъзнава.И в безсилието си  да промени фактите се побърква, както и от моето безразличие!А простите и злобни хора, най-много се дразнят на безразличието и на пълния игнор на онези, които са си набелязали за свои жертви!А пък ако това е съчетано и с критическата, циркът става пълен!

# 1 933
arween44,на мен ми е рано да стана свекърва, но един ден/само да сме живи и здрави/ ми предстои 2 пъти да стана такава.Единственото, което мога да ти кажа е да се опиташ да опознаеш момичето.Може пък и да не е толкова лошо, а представи си, че пък вземе и да ти хареса.Аз от сега съм си казала, че първо трябва да опозная човека и после да му давам оценка.Е, сигурно и мен ще ме жегва, това че за детето ми вече няма да съм толкова необходима, но ако той е щастлив ще бъда горда с това.Боже, дано съм с тоя акъл и след години Praynig.
Благодаря за съветите,
лошото е,че я  познавам, знам и кътните зъбки,израснала е пред очите ми.
Все едно ми е,какъв пубертет  е карала/да я мисли майка и/
Трябваше ли за моето да се лепне,след като мина през целият квартал?
Краят ми е ясен,пак той ще се гърчи за пореден път.

# 1 934
Олеле ужас, тогава не знам какво де те посъветвам newsm78.А ако изчакаш синът ти да я разбере каква е...В краен случай бъди по-далече от тях и се моли момичето да влезе в правия път.

Общи условия

Активация на акаунт