С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 428
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 1 905
И аз бих предпочела да бяхме приятелки с моята свекърва....Да сме приятели с цялото семейство..да се събираме често...Но ,уви!

# 1 906
kogato ve4e vsi4ko si opitala i vijda6 4e si na nai -niskoto mqsto v hranitelnata i veriga i se 4uvstva6 nqkade m/u ku4eto i kaktusa i 6te me razbere6
edno e da dava6 na 4ovek koito te priema drugo e da dava6 vsi4ko na nqkoi koito go izpolzva za da te uni6tojikakvo 6te kaje6 za tova-sine nqma da se pribira6 za da ne si lqga6 s neq za da ne zabremenee i da ne rodi....... newsm78

# 1 907
ima hora i hora nqma takova ne6to kato kategoriq svekarva-ima kategoriq ku4ka

# 1 908
На мен пък ми се иска да можехме да се разбираме със свекърва ми до такава степен, че да сме приятелки, но в случая не зависи от мен. newsm78
това мисля,че в някой момент ни се е искало на всички. Peace поне  на мен със сигурност. но за тази цел са необходими 2 страни.  и при мен не стана.  Confused мисля,че не зависи от никоя която пише тук. Peace поне така си мислим всички. включително и аз. но си признавам - аз не искам да я видя никога повече - и това изцяло си зависи от мен. и няма да я видя докато е така. Peace Praynig Praynig Praynig

# 1 909
червенокоса вещица...припряна-ne sam zloben 4ovek ne si popadnala na dostata4no lo6 4ovek-radvai se
vsi4ko koeto moje6 da si predstavi6 v latino serialite ve4e mi e minalo prez glavata tq mai ot tam se u4i

# 1 910
Вижте какво, има хора,, които каквото и да правиш както да се държиш с тях, просто не разбират!Аз лично не съм настройвала мъжа си срещу майка му, защото е безсмислено и глупаво, но му показвах всичките й изцепки и глупости!Ами, съжалявам много, обаче всеки случай си е различен  и в различна степен тежък, така че да не четем само това, което ни изнася и а не се опитваме тука да си вадим кирливите ризи!Всеки влиза тук да споделя, доколкото знам темата е затова. Мисля, че след като имам какво да споделя никой няма право да ме съди и да ме обвинява в циничност, защото не съм се докарала сама до това да мисля така!Сигурно някой ми е помогнал и ми е дал повод!Пък и не мисля, че цинизмъте нещо лошо, когато се използва на място!Смятам за себе си, че тази жена заслужава да се отнасям към нея само с цинизъм и точка.Който иска да си прави изводи и заключения, въобще не ми пречите. Всеки има право да няма вкус и да е безгранично органи4ен в полезрението на собстения си нос!

# 1 911
Ти не знаеш каква е свекърва ми и в какви отношения сме с нея.Не знаеш нито колко ме е наранила,нито какви думи съм чувала.Но няма и да ги коментирам,Именно защото исках да сме приятелки,а не става,сега в разцвета на икономическата криза ние теглим кредит за жилище.Щом положението е нетърпимо,има вариянти.В началото когато свеки отиваше на работа,аз плачех защото исках да си приказваме.Бях я приела за повече от майка.В един момент разбрах какъв човек е.Лицемерна,и жалка.Но никога не съм настройвала мъжа си срещу нея! NaughtyТова че за мен тя е такава,не означава че за всички е така.Щом аз не мога да меля брашно с нея,не е длъжен и той.Ако достатъчно ме обича и държи на семейството ни,ако има очи и желание,ако е мъж на място и има глава на раменете си ,той сам ще види за какво става дума.Както и го прави.Но да седна и да плюя.....най малкото ми е под достойснтвото.
И един ден,ако си вземем жилище,отново ще е добре дошла в дома ми.Не защото я харесвам,напротив,защото обичам мъжа си,а тя  му е майка.Факт,непроменим  Peace
Това че аз съм такава,и не мога да го направя ме води на мисълта че ти си злобна,да.И може би

# 1 912
Вижте какво, има хора,, които каквото и да правиш както да се държиш с тях, просто не разбират!Аз лично не съм настройвала мъжа си срещу майка му, защото е безсмислено и глупаво, но му показвах всичките й изцепки и глупости!Ами, съжалявам много, обаче всеки случай си е различен  и в различна степен тежък, така че да не четем само това, което ни изнася и а не се опитваме тука да си вадим кирливите ризи!Всеки влиза тук да споделя, доколкото знам темата е затова. Мисля, че след като имам какво да споделя никой няма право да ме съди и да ме обвинява в циничност, защото не съм се докарала сама до това да мисля така!Сигурно някой ми е помогнал и ми е дал повод!Пък и не мисля, че цинизмъте нещо лошо, когато се използва на място!Смятам за себе си, че тази жена заслужава да се отнасям към нея само с цинизъм и точка.Който иска да си прави изводи и заключения, въобще не ми пречите. Всеки има право да няма вкус и да е безгранично органи4ен в полезрението на собстения си нос!

ЕДНА СВЕКЪРВА И ОЩЕ НЕЩО:
Първо цинизмът във форумите е забранен,явно правилата си ги пропуснала.Второ аз не съм длъжна,както и никой тук,да ти чете на тебе мръсните мисли,и всичката злоба която изсипваш.Това дали мъжат ти е алкохолик,дали свекърва ти е злобна и незадоволена не ме интересува също.Колко е злобна тя не знам,но за теб разбрахме.И друго -не искаш да живееш с простаци,а защо мислиш че хората искат да четат такива?
И не се казва светоглед,а мироглед за живота Laughing

# 1 913
znae6 li vsi4ki pi6at kolko sa prepatili i kak nqmalo to4no sega da obqsnqvat kak.za tvoqta svekarva si plakala za6toto e bila 4ovek,za sajelenie samo az se okazah 4ovek m/u nas dvete.tq nqma6e kade da jivee pribrah q v doma si jivq 3 godini(ko6marni)posle i kupih jili6te i nakraq.....

# 1 914
С вмешателството... С вечните въпроси: Къде отивате? Кога ще се приберете? Това какво е? - кога го взехте...  ooooh!

# 1 915
kogato ima vaprosi e dobre kogato oba4e po4ne da ti zadava otgovori ne6tata sa v po-visok stadii

# 1 916
УжасТТТТ!
Леле мале, къде попаднах ooooh!
Ами простак съм си да ти кажа, ама поне имам собствено мнение!И най-важното не ми пука дали ти и други от този форум женички сте съгласни с мен!
Има много като теб!Радвам се, че не съм от тях!И напротив, чела съм правилата!А ти като няма за какво да с езаяждаш, се хвана за правописа...Ами какво да коментирам повече!

# 1 917
  • София
Хей момичета не се карайте. Всеки сам си знае какъв товар носи. Heart Eyes
Не са лесни отношенията между хората.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 18:16 от cicico

# 1 918
vagabond :Dprodaljavai slovesnata bitka e v razgara si te v parlamenta takiva debati ne sa 4uvali,plus tova tam sa po-cini4ni i ot nas

# 1 919
Аз,лекичко помолих за помощ,
така м/у другото да ми кажете как трябва да се държа с момиче което
не харесвам,но синът ми е избрал и може би,ще е щастлив с него.
Как да си изкривя душата и да се правя,че я харесвам и т.н.
Не можеш да харесваш всички,нали?

Общи условия

Активация на акаунт