С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 445
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 75
моята обича за предизвиква съжаление-колко се е жертвала за това и онова, колко нещо е изтърпяла и т.н.
УЖАСНО ме дразни, че никога не пада по гръб.провинциално, консервативно и тясно скроено бабе,което  е съвършен егоист и скъперник и темерут. дори и не подозира колко се дразня от нейните постъпки.въобще много е зле, особено с отвратителния си навик да не отказва нищо за ядене (особено ако е сладичко, а най-обича шоколад "Моцарт"  Shocked), както и да ползва шампоаните ми за коса  Twisted Evil Twisted Evil. в моето семейство родителите винаги са се жертвали за да има за нас, и никога не са допускали да останат на наша издръжка пс ужас си представям  картинката как след време свекито яде от шоколадите и сладкишите на децата "щото много и се било ядяло сладичко" #2gunfire
но все пак не е загаснала надеждата у мен, че един ден ще сме отделно (противно на нейните планове).
мога да добавя и с какво ме дразни свекъра - човек който не поема абсолютно никаква отговорност, и постоянно  ангажира хората около него с разни  неща , които не са наша работа и да правим услуги на  разни хора, от които той преди това е поискал услуга, а ние естествено не знаем  Twisted Evil Twisted Evil. направо ми идва да  #2gunfire.
още ще добавя че няма никакви хигиенни навици и направо ме е гнус да вляза в тоалетната или банята след него Sick

# 76
  • София /Абсурдистан
Просто ми идва да взема ножа и да й светя маслото.
Утрепа рибата с това  Joy Joy Joy

# 77
Дразнеше ме много с това, че вечно хленчеше на мъжа ми, че не се обаждаме, не ходим да ги виждаме и не ги каним на гости  #Cussing out Просто не можеше да се помири с фактът, че синът и има ново семейство. Византийска му работа...
Пред мене се правеше, че ме обича, а зад гърба ми дълбаеше постоянно. Много лицемерна - радвам се, че се отървах от нея. Не съм и "светила маслото", както пишеше по-горе, но се разведох със сина й  Mr. Green Mr. Green

# 78
Аууу, дами, уплашихте ми окото! Да не дава господ такива чудовища за свекърви!

От моята на този етап не мога да се оплача. Не знам от къде и идва английската студенокръвна жилка, но нито се обажда, нито идва. Не вярвам да се променят нещата дори с появата на внуче, но не се оплаквам  Simple Smile.

# 79
Аз адски много се дразня когато виждам,че аз правя нещо много по-добре от нея,а тя ми дава акъл как трябвало да стане.Като цяло не е от най-интелигентините жени,даже понякога се чудя и мая как може да задава МАЛОУМНИ въпроси,дето да се чудиш как да отговориш.Не знам даже как е отгледала 2-ма двуметрови мъже като канари и нищо им няма,щото понякога се изумявам какви ги върши.Като цяло май се разбираме,поне засега докато няма деца около нас и не се е включила по-активно. WhistlingИ ме дразни когато аз се скарам нещо на мъжо ,че ходи по чорапи по студения под или не се е облякъл добре и тя след мен като папагал."Маааа Таньо,айде не знам си какво си.............."леле,полудявам тя няма ли очи да види преди мен.Ох,направо още повече се вбесих. smile3511

# 80
"Наду ми главата" за внуци,щяла да помага....Идва да ги вижда 1 пьт на 2м-ца,само иска снимки да се фука пред колежки,все ми носи боклуци от магазини за 1лев.Голям егоист е,мисли само за дебелият си гьз и приятеля си.Нямам нерви да пиша още....
Ти май описваш моята свекърва Laughing

И моята е такава..... Twisted Evil

# 81
Дайте да съберем всичко на едно място с дразнителя Свекърва?
Та въпросът е с какво най вече ви дразни свекървището?Начина по който се държи с детето?Съветите които дава при отглеждането?За начина на хранене?За прохождането?Или за вас самата като майка?Вариантите са безброй, но нека всеки сам разкаже.
Моля оплачете се и споделете на воля тук Свекървището не поглежда поне Grinning
ААААА, мойто поглежда.  Laughing Но както и да е. Понякога се ядосвам, че когато тръгна да правя нещо с детето вметва по някой и друг "съвет" : "Не така", "Недей" , "Остави я" и т.н. Но си поговорихме и сега се въздържа. Аз също не бих искала да се намесвам в отношенията баба-внуче, оставям на преценката й. Съветите ми се простират до "преяла е, не й давай вече" или обратно. Напоследък нейните също се свеждат дотам. Вече сме в 21 век не е редно да ни преследва образът "типичната свекърва" /едва ли не от едно време/, но затова трябва да се постараем и ние и те.

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 10:47 от Dona Noli

# 82
Няма нещо, с което да не ме дразни, НЯМА!!! Дразни ме с пълното безхаберие към единственото си внуче, сякаш го няма. Дори ако щете на моменти ми се ще да е леко лицемерна, поне някакво внимание да прояви, ама нейсе. Като родих доиде да помага "уж", а стана така, че я аз си вършех всичко сама, ама по нейните думи тя ако не била нямало да мога сама да си гледам детето. Да не говоря, че разнася из целия град, че тя ни издържала, а в момента ни дължи 500лв. Докато живеехме заедно влижаше в спалнята при нас, когато си бяхме легнали и т.н.  #Cussing out #2gunfire

# 83
  • София
Абе, все тя е най-компетентна, бе! Mr. Green

# 84
аз ще напиша нещо по различно.моята свекърва е наистина съкровище(ама без кавички).помага ми когато имам нужда от нея.съобразява се с моите решения,и ми дава съвети само когато аз я попитам.много съм научила от нея.абе изобщо СВЕКЪРВА-МЕЧТА.моите роднини са на същото мнение за нея.
Подкрепям те напълно!
Макар,че темата не е за хвалене на свекървите....

# 85
  • Кьолн
Да ви кажа завиждам благородно на тези които имат добри свекърви. Аз не случих на такава.  Сега е болна и ме е оставила на мира. Но като беше здрава все ме обиждаше, защото съм била грозна а тя на младини е била красива, че не съм можела да готвя , а според моето семейство готвя нормално. Дори казала на 13 г ми дъщеря, че децата които не са кърмени са прости. Аз не успях да я кърмя защото нямах кърма. Абе ограничен човек. Един лист от книга не е прочела през живота си а все ми вика че съм глупава.

# 86
Дразни ме за това че си пъха носа навсякъде. И още нещо: не мисля че има свекърва която наистина да обича снаха си, както твърдят някои>

# 87
И още нещо: не мисля че има свекърва която наистина да обича снаха си, както твърдят някои>

Абсолютно те подкрепям! newsm10.При положение ,че това е скъпоценното ти синче,твоето детенце,което си гледала и обгрижвала цял живот,докато не се е появила ТЯ - снахата.Изведнъж цялото внимание е насочено към нея,тя започва да се грижи за момчето ти,тя е ЖЕНАТА в семейството...,еми честно казано и аз май няма много,много да си обичам снахата - живот и здраве!

# 88

Ох аз с моята така да се каже свекърва нямам проблеми. Тя живее отделно от нас и винаги когато я видим дори ми е приятно. Тя е съвременна и симпатична жена, не обича да се превзема и да изтъква как е съвършена във всичко, как е ненадминат кулинар и домакиня. Просто е готин и здраво стъпил на земята човек.
      Затова пък живеем с бабата на приятеля ми, която изцяло изземава функциите на свекърва. Тя общо взето е отгледала приятеля ми и брат му за което  newsm20 признавам й не й е било леко. Но сега като живея при тях и откривам черти, които ме докарват до истерия. Не ми се коментират случки, само ще спомена най - прясната. Сложих дрехите на приятеля ми за пране и отидох в другата стая, защото нещо в едно помещение ни е тясно на двете  Mr. Green. Той се прибра и видя, че работните му дрехи се перат и попита баба му тя ли ги е сложила. Тя с цялата си наглост отговори, че ей сега ги е сложила да се перат. Едва ли не тая твоята не пипа нищо. Адски ми стана криво. знам сигурно звучи смешно, но на мен не ми е.
       Да не говорим за хигиенни навици. Тя изглежда чист и подреден човек, но какво ще кажете за някой, който след като измете изплаква метлата в кухненската мивка, чде от тавата, подстригва се в кухнята  Sick  Аз съм гнуслива и изпадам в див ужас. Да не говорим за навика да пропуска да си мие ръцете след тоалетна. Как ще дам на тази жена да ми пипне бебето незнам.

# 89
  • София
Много полезна тема за мен като бъдеща свекърва. WinkИзвода ми е да не натрапва присъствието си, да помага ,когато и искат помощта, да пита може ли, да не дава съвети без да и ги искат и най вече да е Човек.Дано дразненето не е взаимно и да съумея аз поне да не го показвам,дано се разбираме,а това ,че сме от различни поколения си е също достатъчен повод за дразнене... Нека все пак да сме добронамерени и си казваме очи в очи това което е наистина важно... Hug

Общи условия

Активация на акаунт