С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 447
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Най-важното е свекървата да разбере, че това вече не е нейното семейство. Синът и има ново, а то е по-важно и на първо място. Новото семейство тепърва се сплотява, създава си нови традиции и различни отношения. Само си чертае живота и колко и да е неприятно, тя не бива да се меси - това винаги вреди. Ако иска да помогне, би трябвало да го прави, защото така иска и това е нейно решение, и да не търси отплата в замяна.

За протокола: Аз нямам проблеми със свекървата. Но сега като искат да дойдат на Коледа в нас - ами не ми е приятно, искам да сме само четиримата. Но ще го преглътна. Все си мисля, че аз ще ида на нейното, тя на моето няма да дойде.

# 91
Напълно разбирам и влизам в положението на всички, които се оплакват от свекървите си. Ядох я тази попара 8 години - по време на съвместното ни съжителство. Не че е кой знае колко лоша жената, ама....щур почитател на всякакви кичозни произведения от сорта на кутийки за бижута, покривчици от пластмаса/!/, гипсови фигурки.....подарява ги жената с повод и без повод. Лошо няма....ама държеше и да ги вижда наредени на видно място из къщата. Имаме гости - аз и мъжа ми. Тя влезе, седне на масата и мълчи като пън. Даже отвреме-навреме прави забележка да говорим по-тихо, че гледала филма.....Та сега, откак се отделихме, нещата се уталожиха. Даже успяваме да се затъжим една за друга. Да е жива и здрава, пък и аз свекърва ще ставам, я....

# 92
Чета и чета тук всякакви истории с нашите мили свекърви и се чудя,направо съм озадачена - бе тия жени не се ли усещат какво правят,имат ли въобще чувство за мярка? newsm78 newsm78 newsm78

P.S.  Да ме извиняват малките изключения! Peace

# 93
Дразни ме за това че си пъха носа навсякъде. И още нещо: не мисля че има свекърва която наистина да обича снаха си, както твърдят някои>
И още нещо: не мисля че има свекърва която наистина да обича снаха си, както твърдят някои>

Абсолютно те подкрепям! newsm10.При положение ,че това е скъпоценното ти синче,твоето детенце,което си гледала и обгрижвала цял живот,докато не се е появила ТЯ - снахата.Изведнъж цялото внимание е насочено към нея,тя започва да се грижи за момчето ти,тя е ЖЕНАТА в семейството...,еми честно казано и аз май няма много,много да си обичам снахата - живот и здраве!

Аз я обичам, но не е тук мястото да обяснявам защо, нито да го доказвам на когото и да било. Но честно казано, като чета какви простотии се пишат от някои снахи, не знам дали просто аз не съм късметлийка.

# 94
Искаш да кажеш,че не се чувстваш поне малко пренебрегната?Защото моята май се чувства точно така.Ще ви дам пример:целуне ме мъжа ми майка му  казва : "МИ мене няма ли ?" ooooh!Това на какво ви прилича.Не мисля,че е уместно да даваш определение кое е простотия и кое не е,защото на мое място не си!Всеки си има мнение и си знае в какво положение се намира.

# 95
...Ще ви дам пример:целуне ме мъжа ми майка му  казва : "МИ мене няма ли ?" ooooh!
#Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 96
Пример:Правя пица. Каня и свекърите. Мъжът ми казва:"ммм, много хубава е станала пицата", а свеки пита:"ми, мойта не я ли харесваш?"  hahaha

# 97
Моя мъж ми донесе сандали от Бразилия.
Аз: Виж какви хубави сандали ми е донесъл и номера ми е уцелил.
Тя: Ако не беше ти, тези сандали щяха да са за мен.
  #Crazy #Crazy #Crazy

# 98
Моя мъж ми донесе сандали от Бразилия.
Аз: Виж какви хубави сандали ми е донесъл и номера ми е уцелил.
Тя: Ако не беше ти, тези сандали щяха да са за мен.
  #Crazy #Crazy #Crazy
  hahaha hahaha

# 99
е това със сандалите ме уби направо..
да допълня, че моята ме дразни когато се прави на болна, и иска всички да пърхат около нея. снощи се оплака че я "стяга" сърцето, точно когато и казах че трябва да правим салата (мъжа ми още не се беше прибрал от работа) . и понеже не  и обръщам внимание на глезотиите, а той и обръща, та за това тя 10 пъти ме попита"..ама кога ще си дойде той". все едно че аз съм някякво зло същество, което ще я остави едва ли не да умре.почувствах се много засегната, пък и като я знам каква е манипулативна още повече ме хвана яд.  като си хапна и пийна , всичко и мина като с магическа пръчка..старая се да не и обръщам внимание , ама не се получава някак.. Close Twisted Evil #Cussing out

# 100
Искаш да кажеш,че не се чувстваш поне малко пренебрегната?Защото моята май се чувства точно така.Ще ви дам пример:целуне ме мъжа ми майка му  казва : "МИ мене няма ли ?" ooooh!Това на какво ви прилича.Не мисля,че е уместно да даваш определение кое е простотия и кое не е,защото на мое място не си!Всеки си има мнение и си знае в какво положение се намира.
Пренебрегната! От кого? Синът ми е нормален слава Богу.
Бих се притеснила, ако не поставя жена си на първо място и ако баща му ме пренебрегва.
Така, както аз съм била "на първо място" за баща му, така трябва да е и жена му за него.
И не дай Боже да целува мен както и когато целува жена си!

# 101
Ами ето виждаш ли?Ти осъзнаваш кое е правилно и затова евала,но не всички са като теб.Аз не те нападам,просто ми стана неприятно да определяш живота ми и неща,които са ФАКТ като простотия.

А и между другото моят съпруг е повече от нормален! Heart Eyes

# 102
Ами ето виждаш ли?Ти осъзнаваш кое е правилно и затова евала,но не всички са като теб.Аз не те нападам,просто ми стана неприятно да определяш живота ми и неща,които са ФАКТ като простотия.

А и между другото моят съпруг е повече от нормален! Heart Eyes
Съжалявам, че си приела думите ми лично. Не съм имала предвид конкретно теб и не искам да се чувстваш обидена. Колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че по-голямата простотия е при по-възрастните. Съчувствам на всички попаднали в такава ситуация, но с нищо (освен с мнение) не мога да помогна. Извини ме, ако съм те обидила. Не е било умишлено и злонамерено.  bouquet

# 103
  bouquetАз те разбирам напълно и си признавам,че изтълкувах малко по "hard" коментарите ти и се,радвам че съм сгрешила.  bouquet

# 104
  • Между гори и планини
Дразни ме, че е много на далеч.

Общи условия

Активация на акаунт