С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 451
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 105
Моята свекърва постояно намира с какво да ме подразни ужас просто #CrazyНапример ще имаме гости с детето и й казвам предварително за това.Тя обаче идва най спокойно влиза при гостите взема детето в нея вместо да го остави да си играе с другото дете и се застоява доста време без да се сети да си ходи.Живее на етажа просто няма отърване... #2gunfireНезнам как ще продължава тази работа; да не ви пиша за другите случай в които ме подлудява те са просто от всякакъв род като: не води дететто на разходка много е студено, ама тука кой решава това дете мое ли е или нейно?
Ще трябва да се направи нещо по въпроса за намесата в отношенията и грижата за децата на свекървите но незнам какво поне за сега.ако имате конкретни идеи моля споделете ги.благодаря Ви.Успехи на всички и горе главите.

# 106
Дразни ме с това,че когато й станах снаха не си изкопа една миша дупка и да се навре там,ами се шири в голям апартамент на пъпа на Варна,а аз горката трябваше сама да си купя апартамент.Искам когато й кажа-ела да погледаш малко децата ,да запалва колата веднагически и автоматически и да се паркира у нас,после,когато й намигна,да се изстрелва у тях със скоростта на светлината.Искам да ми дава много пари и никакви съвети.Искам да се радва на сина си през шпионката,да не му говори,да не го докосва.Все пак тя му е само майка.А аз съм му ЖЕНА.Ох,стреснах се и се събудих.В чий сън бях?

# 107
  • Пловдив
МИЛИ МОМИЧЕТА- Упреквам някои от младите за грозните изрази срещу съкровищата си. smile3556  newsm78 Писах и в др. тема по този въпрос..НО-възрастните трябва да си знаят мястото .Аз процедирам така -ако ме поканят в техния дом ходя . Без покана не.Трябва ли да гледам детето искам да е във нас не в тях .Ще взема да помогна ако съм в тях ~понеже все ме сърбят ръцете да  върша нещо~  но на снаха ми може да не и хареса .И ето ти проблем! Помагаме им  с каквото и когато можем и на дъщеря ми и на сина. С дъщеря ми живеем в една кооперация, мъжа и е в чужбина и ходя без покана когато е сама.  НО.... дойде ли си зетя там работа нямам докато е тука те са млади да се видят и разтъжат.Какво ще  правя в тях да им СВЕТЯ ЛИ.  Bulb

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 00:19 от zi4e57

# 108
  • В Сънландия
Дразни ме с това,че когато й станах снаха не си изкопа една миша дупка и да се навре там,ами се шири в голям апартамент на пъпа на Варна,а аз горката трябваше сама да си купя апартамент.Искам когато й кажа-ела да погледаш малко децата ,да запалва колата веднагически и автоматически и да се паркира у нас,после,когато й намигна,да се изстрелва у тях със скоростта на светлината.Искам да ми дава много пари и никакви съвети.Искам да се радва на сина си през шпионката,да не му говори,да не го докосва.Все пак тя му е само майка.А аз съм му ЖЕНА.Ох,стреснах се и се събудих.В чий сън бях?
Мноооооооооо гадна била майката на Слави Трифонов брей Wink

# 109
  • София
Искаш, ама няма Joy Чак пък толкоз екстри - мечтателка smile3521

# 110
снощи се оплака че я "стяга" сърцето, точно когато и казах че трябва да правим салата (мъжа ми още не се беше прибрал от работа)
Винаги много съм се дразнила на старците, които спекулират с болежките си, за да накарат децата си да се чувстват виновни и да изпълнят желанията им. Свекърва ми за радост на всички не е нито болна, нито проклета, но баба ми се хваща за сърцето всеки път щом някой не се съгласи с нея, усетила се е.

# 111
Мноооооооооо гадна била майката на Слави Трифонов брей Wink
smile3501

# 112
Искаш, ама няма Joy Чак пък толкоз екстри - мечтателка smile3521
Е,как така?това е мечтата на всяка току- що паркирала се снаха.

# 113
Най-много ме дразни с две неща:

1. Мисли, че има право да се меси за всичко и да казва всяко нещо кка да се прави (че даже се обижда, ако не стане точно както тя е казала).
2. Мисли, че е най-компетентна тя за всяко нещо и никога никой не знае, не разбира и не може нещо повече от нея

Всичко останоло (а то не е малко) бих го преживяла, ако не бяха двете горните!

# 114
Моята ме дразни с много неща, но никога няма да й простя обидите по адрес на децата ми, които не са й внуци, защото тя щяла да си има други, кръстени на нея
разбирам омразата й към мен, но към децата ми...
заради тези нейни думи и синът й вече не се спогажда с нея

# 115
  • София /Абсурдистан
Моя мъж ми донесе сандали от Бразилия.
Аз: Виж какви хубави сандали ми е донесъл и номера ми е уцелил.
Тя: Ако не беше ти, тези сандали щяха да са за мен.
  #Crazy #Crazy #Crazy
Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 116
  • София
Моя мъж ми донесе сандали от Бразилия.
Аз: Виж какви хубави сандали ми е донесъл и номера ми е уцелил.
Тя: Ако не беше ти, тези сандали щяха да са за мен.
  #Crazy #Crazy #Crazy
Е това вече не го разбирам, както не разбирам и други постове, примерно с целувките newsm78 Според мен майките са тези, които целуват децата си. Какво значи това - сина или дъщерята се връщат от работа или училище и те да ме целуват Cry Аз целувам, ако е уместно и ако е приятно. То се знае, ама явно не от всички. А що се отнася до децата, боже дори и да не са нейни внуци / ако е дословно/ те са децата на нашите деца, какво по хубаво от това да има нечии деца около нас, защото нашите порастнаха Peace

# 117
  • София
Не че е кой знае колко лоша жената, ама....щур почитател на всякакви кичозни произведения от сорта на кутийки за бижута, покривчици от пластмаса/!/, гипсови фигурки.....подарява ги жената с повод и без повод. Лошо няма....ама държеше и да ги вижда наредени на видно място из къщата.
Ти да не жена на мъжът ми Joy

# 118
Вече с нищо не може да ме издразни. До преди година и половина- две ме е дразнила с много неща. Къде основателно, къде преувеличено от мен.

Преди известно време, обаче, се появи здравословен проблем. Побърках се от притеснения, докато установят доколко е злокачествен тумора й, плаках дни наред само като си помислех за възможността да я загубя. Радвах се на всяко добро изследване и повече от децата й се интересувах кога какви резултати чака. Тогава разбрах, че въпреки различните си характери и мнения, аз я обичам. И че всички тези дразги - кой на кого какво казал, кой се засегнал са абсолютни глупости. Мда... помислете си - ако имате още 1 месец живот, как бихте го живяли. А ако тя има 1 месец живот, как бихте се държали с нея. А дали не отделяме прекалено много време за да се занимаваме с глупости, при положение че никой от нас не е сигурен, че му е отреден поне още 1 месец живот?

Да е жива и здрава още дълги години!

# 119
Ами с какво ме дразни моята свекърва.......с това че доведе екстрасенс в дома си и държеше аз да присъствам ,за да махнел лошите влияния ...........след тази среща повръщах,но това беше преди 5 години ,сега вече сам я игнорирала напълно,защото не искам да тая толкова лоши чувства към някои ,а и не искам тя да определя ПОВЕДЕНИЕТО ми.!Аз не сам това което тя иска да ме накара да стана..Сина и е избрал вече с кого иска да живее.Аз на вещица със по нисък ранг от моя няма да се дам!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mr. Green

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 16:13 от чарлита

Общи условия

Активация на акаунт