С какво ви дразнят най-много СВЕКЪРВИТЕ?

• 172 443
  • 1 940
  •   1
Отговори
# 60
"Наду ми главата" за внуци,щяла да помага....Идва да ги вижда 1 пьт на 2м-ца,само иска снимки да се фука пред колежки,все ми носи боклуци от магазини за 1лев.Голям егоист е,мисли само за дебелият си гьз и приятеля си.Нямам нерви да пиша още....
Ти май описваш моята свекърва Laughing

# 61
Моята засега спря да ме дразни с каквото и да е ! Mr. GreenЗа което съм й много благодарна.Но ето ви още две мнения с какво може да бъдете издразнени от свекитата :
http://www.izpoved.com/anger/anger7058.aspи
http://www.izpoved.com/anger/anger6168.asp
Благодаря ти, krasian! Отдавна не бях се смяла със сълзи newsm62 newsm62 newsm62

# 62
  • по пътя на светлината
А,пасти да ядете с вашите изповеди,хората пишат не си играят. newsm62 newsm62 smile3534

# 63
  • Плевен
Страшна работа.Много се смях Joy Joy Joy

# 64
На моята в началото много й се връзвах - сега действам на принципа "Говори си не ми пречиш" и  правя каквото аз си реша.

# 65
Свекървата ми беше на гости и стана време Анабелчето да си ляга.Свекървището дойде с мен.Завих малката и познаите какво:Тя ми каза"Не завиваш правилно детето",толкова се издразних ,но си замълчах иначе щях да имам проблеми с мъжа ми.Понякога ми иде да я  #2gunfire!

# 66
Лицемерна, меркантилна, манипулативна, претенциозна, властелинка на перфидното обиждане, тясно скроена, с неосъществени аристократични мечти ooooh!, което я ожесточава към  най-близките и хора . А откакто лошата снаха намери воля да затегне вървите на кесията на сина и Stop, която той щедро развързваше за нея и сие, съвсем е "огорчена"  smile3518 и започна да показва открито предпочитанията си към другите си, "послушни" и боготворящи я деца. Преди го правеше скришом, имаше полза мъжът ми да не разбере, че и е двоен стандарта на отношения - с хората изобщо и в частност - с децата и.  А свекъра, поради лоялност към нея и вероятно, за да избегне сцени на всемирна скръб и обида newsm45 smile3512, не смее да припари до внучетата си, които са му само те, 2-те, засега, и които обича много. Тя знае какво  е отношението ми към нея. Надявам се да види написаното.

# 67
Леле, с каква злоба и ярост пишете само... Shocked

Не ви е лесно...с толкова много омраза.. Дано това да не е представителната извадка.

# 68
Моята свекърва  постоянно ме ритикува.например за готвенето:системно ми натяква като ме види да готвя че моят съпруг(сина й ) обичал само нейните гозби.Аз не съм готвела както трябва.  chef #2gunfire smile3511
Друг път:Препоръчва ми някой препарат за миене на съдове или прах за пране като ми казва,че не е задължително да го използвам но да го имам в предвид.А, след няколко дена като види че не ползвам това което тя ми е казала,че не е задължително да ползвам-ми казва:Ти защо не ползваш препарата,който аз ти препоръчах?!Аз никоя ли съм за тебе?
Просто ми идва да взема ножа и да й светя маслото.

# 69
Да  ме дразни?Алергична съм към нея!Постоянно е болна,всяка седмица с нов вирус,хващаме го всички,детето е зле,ние не ходим на работа и т.н.!Скита из улиците по цял ден и въобще не я е грижа,че гледа малко дете,за което ние и плащаме заплата!!!Хърка цяла нощ и сополите и свирят в носа!Снощи едва приспах малката,под нейният надзор,докато хъркаше на стола и изведнъж се сепна нещо и вика с все сила''а,тя вече заспа'',при което малката се ококори и будувахме цяла нощ!!!Пуска пералнята постоянно,въпреки,че съм я помолила''учтиво''да не го прави при,което чисто новият ми бял костюм осъмна розов.Имайте в предвид,че живее у нас,а не обратното!Дава на детето само попара с бисквити и картофено пюре/полуфабрикат/въпреки моите възражения,които,често пререстват в скандал-разбира се!Интересно ми е,вашите свекърви,готвят ли на внучето вкусни манджи и мекици или целогодишно не си мърдат задника от телевизора?Имам още много да ви разказвам,но по-скоро ще напиша книга-приключенска.Малко ми олекна така като ви споделих,че с мъжа ми,вече почти не говорим от това нашествие!

# 70
  • В Сънландия
Дразни ме с това, че постоянно увещава приятеля ми да ме зареже.Е не го казва директно, но му дава подробни обяснения, колко пари, пътувания по света и всичко, което си пожелае, ще получи ако отиде при нея #Cussing out
Пък аз и детето да отидем, като се установи и започне работа(за което не споменава пред него) #2gunfire

# 71
самото и присъствие ме дразни,няма такава досадница Sick

# 72
Как пък тези "същества" за възпитали мъжете които обичате,е тва ми е странното?
И другото което ме втрещява е какви са тези мухльовци,които не могат да се оправят със собствените си майки.
Ей такива въпросчета ми се въртят.

# 73
  • В Сънландия
Как пък тези "същества" за възпитали мъжете които обичате,е тва ми е странното?
И другото което ме втрещява е какви са тези мухльовци,които не могат да се оправят със собствените си майки.
Ей такива въпросчета ми се въртят.

За моята без да се замисля, мога да кажа - ами вероятно обичам синът и, защото за целият му съзнателен живот, едва ли е прекарал даже 5 години с майка си!Съвсем не смятам, че тя го е възпитавала и въпреки, че му е давала много пари,удобства и екстри, всичко е било от далече, а той си е израстнал като сираче  - по приятелите на майка си, я с леля си, я с вуйчо, я от време на време при баща си, я от време на време в друга държава, при приятели на майка си, но не и с нея...
Как ще реайгирате, ако две седмици след като сте със сина на свекърва си(сте се запознали), тя Ви се обади от майна си райна, без да Ви е чула или видяла и ще предложи, да станете попечител в България, на 15 годишното и дете #CrazyЗащото на мен точно това ми се случи!
И как да кажа нещо хубаво, за тази вещица newsm78

# 74
  • София
Леко ме дразни, защото е много приказлива. Обяснява как е сготвила дадено нещо с най-малките подробности и без никой да я пита. Изкарва се страдалка, която не спи повече от 10 минути на нощ и която изкарва деня с малко туршия и коричка хляб (пълни глупости).  Не защото няма средства, търси съжаление вероятно.
С нея е невъзможно да се спори, щом някой изрази несъгласие, започва да вика, извърта спора на лична основа и се разсърдва ужасно.
Обича да клюкарства и да злослови пред мен за другата си снаха. Предполагам, че спрямо мен прави същото.
Опитва се да ми прави проверки добре ли се грижа за детето, под формата на невинно зададени въпроси, на които аз вече не се хващам.
Много тревожна и негативно настроена е. Според нея животът е нещо много страшно.
Досажда със съвети и непоискани мнения. Когато се държа истински и непринудено дружелюбно с нея, ми се качва на главата, постоянно трябва да давам леки контри.
Но това не са непростими и ужасни неща, всеки си има характерови особености, които се увеличават с напредването на възрастта.
След като изписах всичко това, си давам сметка, че вече съм я приела каквато е, и я уважавам. Това чувство май се появи, когато се преместихме да живеем на 200км. от мястото, където е тя.

Общи условия

Активация на акаунт