Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
-
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
-
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
-
Какви са мненията за осигуряването на бременни жени в България?
-
Какво е мнението за изследванията на синдома на Даун и какво представлява самото изследване?
!!!Как сте днес момичета?Аз също не спах добре
Снежна сутрин,а...?
)И на последния преглед доктора ми каза,4е е мноооооооооого рано още ама май вижда пишка
.Ами каквото и да е-важното е да и живо и здраво.Но аз все още си мисля,че ще е момиченце.Просто имам такъв усет и никой не може да ме накара да повярвам в друго.Ама както и да е.Времето ще покаже.
.Таткото ще пътува по работа в ИТАЛИЯ!Ужас!!!АМа какво да се прави! 
.Хич не ми се искаше да пия хапчета, а и се притесних,но той ме успокои,4е не е задължително но е препоръчително,защото не било добре това ниско кръвно
.Та-така....Това е от мен.
.
. Аз винаги съм искала момиченце....ама мнго искам
...Но всички около мен казват че ще е мъж, понеже съм се разширила много в ханша /+5-6 кила/ и съм се разхубавила
/къде го видяха
/. Таа...аз вече незнам какво да си мисля че ще е...незнам дали е интуиция или просто внушение от другите , но аз май се подготвям за момче
..но всъщност да ми е живо и здраво , а какво и да е пак с тати ще си го обичаме 

Ние сме като Бубачко - ако е момче ще се очаква от нас да го кръстим на свекъра. И тогава... ще се стигне ако не до конфликт, то поне до голямо разочарование, ще има обидени, и прочие - знам си аз стоката. Нали ви казах как свекъра отказа на другия си син да кръсти дъщеря си - първата му внучка - на него
. Затова така се надявам да е момиченце, тогава можем да си го кръстим както си искаме. (Вече и име съм измислила даже, но на мъжа не съм споменавала.) На мен пък ми казаха че 20та седмица ще ми кажат пола
- не знам защо чак толкова късно, може би се презастраховат...
И за имената - не мога да реша и въобще... лесно е да се роди в ден на светец - поне можеш да си го кръстиш на св. Екатерина - Катя, Гергьовден - Жорко... А бабетата и дедитата тайно се надяват да си чуят името... е, дано и те си дават сметка ,че бебока е един и не може "
Не знам момченце ли беше или момиченце ама беше разкошен бебок...