Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
-
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
-
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
-
Какви са мненията за осигуряването на бременни жени в България?
-
Какво е мнението за изследванията на синдома на Даун и какво представлява самото изследване?
За Коледа си отивам в Разград при наште, а на 31 ще работя, така че ще съм в София, ще се събера с някакви колеги. Реших да работя от 26 ди 31, че да ми се трупат пари за майчинство, и без това съм на половин заплата, а пък болнични - само ако има нужда!
Ние си имаме имена още отпреди две години! Бяхме гаджета от около два месеца, и отидохме на море, на палатка; разпънахме я до една страхотна рекичка, която пресичаше плажа, и се вливаше в морето. Имаше табела "река Вая". Аз още като го видях, нещо ми прищрака, и му викам "Ако някой ден имаме дъщеря, ще я кръстим Вая!" Той се смя, защото едва се познавахме тогава. Сега обаче тази история се върна, и той с изключително вълнения разказва как като сме били влюбени, на най-хубавото място, сме си избрали името... (Не бях знаела, че е запомнил, и че чак толкова романтично го е преживял
). Така че, това е. Вая. 
За другите, ще видя.

Между другото ти какво работиш там и от колко време си в щатите? Просто ми е интересно, преди и аз много исках да ходя на бригада и да остана там.
Много съм доволна, защото имаше като за мен, аз нали съм по-пълничка 
а аз с пълна уста с мусака...

Като се задържа покрай пицария започвам да преглъщам като бездомно куче