Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за къпане и обличане на бебето?
-
Какво е мнението за предварително закупуване на артикули за бебето?
-
Какви са препоръките за записване на бебето при педиатър?
-
Какви са мненията за осигуряването на бременни жени в България?
-
Какво е мнението за изследванията на синдома на Даун и какво представлява самото изследване?
Ако е лош резултата от БХС се прави, а на мен поради възраст Мазнейкова ми го препоръча директно без изследвания изобщо. Но понеже не ми се иска да ме бодат само заради идеята отидох на генетична консултация в Майчин дом и ми казаха, че изобщо не е задължително само заради възрастта, а само ако БХС-то покаже нужда. Доколкото съм чела дори и при лошо БХС не е задължително амниоцентезата да покаже лоши резултати, но все пак БХС си е показател първоначален. 

. Ние ще почиваме на 25 и 1ви, на 24 и 31ви ще работим само до обяд. Това е то.
Иначе дойдохме тук да учим магистърски степени, не сме идвали на бригада - така по-лесно човек после се реализира по специалността.
...)
на всички и приятна почивка!
Трябва да изчакам любимият да се върне от работа, за да го гледам пак
Аз верно, че съм си заядлива малко... Ама се старая да не прекалявам. Опитвам се да се поставя на мястото на другия също.