clostilbegyt

• 47 491
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
  PLP,ето ми отговорите
 това първи месец на следене на ову ли ти беше? втори месец.
Писала си че според доктора досега си нямала овулация, ама кое досега?    До този конкретен 13-ти ден на този цикъл .Ама аz и на преди6ния нямах овулация ,но тогава бях пила дуфастон zа предиzвикване на МЦ
Как реши доктора, че нямаш овулация. 13 ден добре, ами ако имаш по късно ову?  Въzможно ли е да имам по_късно? Аz мислих,4е след кломифена овулацията  ВИНАГИ е между 11 и 15 ден от МЦ.Но след като каzва6,4е може да насъпи и по_късно.....zна4и имам 6анс все о6те  Crazy
И какъв ултразвук? Овулация се следи с вагинален ехограф - процедурата се нарича фоликулометрия. Аz съм пълен идиот  Laughing от къде съм го иzмислила тоzи ултраzвук хахахахаха
 ПЛП,ти си много мила   bouquet

# 181
Ехографа работи с ултразвук Mr. Green
Овулацията действително може и да е по-късно, но си мисля, че се вижда дали има растящи фоликули newsm78

# 182
  • Пловдив
Да де обаче от 1 преглед (аз разбрах че е бил само 1) как се разбира дали растат. А и както вече казах, може да се образува подходящ фоликул, но да не се спука. Тогава идва Прегнила. След него май задължително се пука, но не съм 100% сигурна. Така че и това е вариант.
Проходимост на тръби правена ли ти е?

п.п. Сега си прегледах записките. Два пъти съм имала подходящи за пукане фоликули на 15 и на 16-ти ден. Единия месец фоликул 20мм. на 13-ти ден, а на другия същия размер на 16-ти. И това при една и съща схема на стимулиране. Затова ви казвам поне 2 прегледа на след началото на стимулацията.
Ами "те тава е"

Последна редакция: ср, 31 окт 2007, 21:04 от PLP

# 183
здр.моми4ета другият месец и аз ще пия clostilbegyt,на мен ми казаха да го пия на 5 ден от МЦ,3 дена сутрин и вечер по половинка, и след това да отида на 12 ден да ми видят фоликулите .Дали clostilbegyt помага за по бързо забременяване.Вече започвам да се отчайвам Sad

# 184
  • Пловдив
Какви изследвания имаш до сега?

# 185
don4eto, имате ли цветна снимка и спермограма?
С клостил бегит се стимулира узряването на повече от една яйцеклетка, което от своя страна дава повече шансове да настъпи оплождане.

# 186
Aми,Simma не неса ми правили цветна снимка и спермограма до сега ,само УЗ и така ми следят фоликулите.Като се оказа че нямам  овулация, 8-10 ден има фоликули а на 12 вече няма и помен, достигат до 12мм и до там,това в продължение на 8-9 мес.Сега  дек.за първи път ще пия clostilbegyt.

# 187
  • Пловдив
Преди да пише клостил, бих те посъветвала да направите спермограма и цветна снимка.

# 188
Цецинка, моята лекарка неми е споменавала за спермограма и цветна снимка, мислиш ли че clostilbegyt може да ми попречи нещо,преди да сами ми правили такива изследвания,олее  незная какво да правя ooooh!.Цецинка, много ти благодаря.

# 189
  • Пловдив
Ами ако например имате лоша спермограма или проблем с тръбите,приемът на клостил е абсолютно излишен.Това е хормонален препарат,който може да се приема само 6 пъти в живота.

# 190
don4eto, всяка жена се ражда с готов запас от яйцеклетки, които се отделят по време на репродуктивния период на жената. В определен момент този запас се изчерпва и тогава настъпва климактериума - няма овулация, менструация и съответно няма възможност да се зачене.
При използването на медикамети какъвто е clostilbegyt се форсират яйчниците да отделят повече яйцеклетки за един цикъл от нормалната една. Поради факта, че запаса от яйцеклетки е ограничен не се предприема стимулация на сляпо. Какво искам да кажа с това:
Ако,
Съпругът има проблем със сперматогенезата не може да се постигне бременност само със стимулация и тя става безсмислена.
Ако,
Маточните тръби са запушени отново бременност по този начин е невъзможна и стимулацията е безсмислена.
Затова преди да се изпише clostilbegyt се проверяват тези две неща, за да не си хабиш яйцеклетките напразно.

# 191
Благодаря ви много  момичета за изчерпателният ви отговор,радвам се че ви има ,явно трябва да поговоря с моята лекарка по сериозно за това Thinking

# 192
Аз пих клостилбегит 3 месеца и не бях бременна, без да има видима причина,но лекаря ми каза след 6 месеца да повторя курса.Така след като мина необходимото време реших пак да го пия -3- те месеца ми идваше цикъла  на 32 дни интервал,а аз по принцип съм с мн. нередовен,НА ЧЕТВЪРТИЯ МЕСЕЦ НЕ МИ ДОЙДЕ-ПОЛУЧИХ ДАР ОТ БОГА,ТЯ ВЕЧЕ Е ДО МЕН.......... Praynig Peace

# 193
зАБРАВИХ да ти кажа,че преди да ми предпише този препарат лекаря ми не ми направи никъкви изследвания Thinking,но въпреки това резултатът е ПОРАЗЯВАЩО ХУБАВ ......

# 194
Да престанем с глупостите, моля ви!
Zlato, за момичетата, които тепърва навлизат в проблемното поста ти е неаедкватен. Защо не спрете да се намесвате при момичета с проблеми? Минали ли сте пътя от.. до?

Общи условия

Активация на акаунт