clostilbegyt

• 47 496
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
 KATYA KOCI, а какъв му беше мотивът да ти изпише клостилбегит, щом е обяснил, че е нормално да има ановулаторен цикъл  newsm78
Въпреки че още съм нова тук и аз бих искала да те предупредя и да се вслушаш в думите на другите момичета, а не на този "лекар". Един такъв ме успокояваше преди няколко месеца, че още през първия месец на клостилбегит ще забременея без проблем - това при лоша спермограма и задържани фоликули в левия яйчник почти всеки месец. Добре, че чета отдавна и тук, и в Зачатие. В тази връзка искам да използвам да благодаря на момичетата тук, че благодарение на тях, започнах да откривам пътя към разрешаване на проблемите си. Благодаря ви Hug

# 91
виж какво верити с теб нещо не сме се разбрали.аз просто исках твоето мнение,ти си взела нещата твърде "навътре".
аз наистина исках да чуя твоето мнение,а ти регира изкл.остро и това е неприятно за мен.
мисля че ако искаш наистина да ме "светнеш" нямаш проблем,но ако ще ми се "зъбиш" просто е без предметно.
относно инфото за лекарството повярвай ми имам страхотна информация.
а всъщност какво си преживяла?ако искаш го сподели с мен.

# 92
Bepити, съгласна съм със теб с изключение на едно нещо-че клостилбегита не се приема при поликистозни яйчници. Аз съм жив пример за това-имам поликистозни яйчници, но  не само, че всички лекари ми го предписват ами и този месец пих конска доза-3х1 на ден, защото при по-малки дози не образувам фоликули. И резултатът е-този месец 2 фоликула и прекрасна овулация-а кистите са изчезнали-поне за този месец.

# 93
така, просто нямам думи ...
KATYA KOCI, ти въобще не разбираш какво ти се казва ...
Умният човек се учи от грешките на другите, останалите от своите.  Не ти пожелавам да си от втората група, както и всички момичета, които ти дават ДОБРОНАМЕРЕНИ съвети.

# 94
виж какво верити с теб нещо не сме се разбрали.аз просто исках твоето мнение,ти си взела нещата твърде "навътре".
аз наистина исках да чуя твоето мнение,а ти регира изкл.остро и това е неприятно за мен.
мисля че ако искаш наистина да ме "светнеш" нямаш проблем,но ако ще ми се "зъбиш" просто е без предметно.
относно инфото за лекарството повярвай ми имам страхотна информация.
а всъщност какво си преживяла?ако искаш го сподели с мен.

Не, това не беше остро, ако беше щеше да разбереш .... Wink А ако ти се зъбих ....... нямаше да съм толкова изчерпателна. Можех да ти кажа, просто едно „Прочети цялта тема” и до там. Ама аз съм си патка, че постоянно се опитвам да обяснявам и обяснявам.

Това беше остро, що тръгваш с рогата напред ....

Цитат
кажи ми ти откъде пък си запозната с този въпрос????
я си кажи твоето мнение по въпроса!!

Като искаш информация, направи го по подходящият начин.
Ама оставам с впечатление че изобщо нямаш нужда да бъдеш светната, а искаш нас да светнеш.

Вики, миличка - казвам само това което аз знам. Доколкото ми е известно, кистички и клостилбегит са опасна комбинация. А и Клостилбегита може да доведе до нови кисти Sad Стискам ти палци да оползотворите овулация и фоликулчетата и двете да станат на плодни сакчета с туптящи сърчица Simple Smile

# 95
аз не съм нападнала никого и приемам всякъкви съвети,не съм обвинила никого и месля че се държа толератно и изслушвам.
но явно че останахте с погрешно впечатление за мен.
не съм отрекла категорично,просто тази категоричност която се разбрали е породена отстрах,това е.ама вие въобще не се чатнахте защо съм реагирала така.трябва и досетливост,нали???

# 96
Не ми се занимава повече ......... Не ми се ще пак да ти вадя цитати къде си категорична и къде нападаш, и къде не приемаш съвети ....

Днес ми е скапан ден и то заради некомпетентността на лекар като твоя.

Ако искаш да питаш нещо давай, ако знам ще ти отговоря, но моля без повече лирични отклонения.........

# 97
не желая повече да се занимавам хора на които денаят им е скапан от лекар.не съм виновна за това ясно?

# 98
  • до морето
Напълно нормално е да се страхуваш от неизвестното, всяка от нас е изпитвала това чувство и още ще го изпитва, но е по-добре да изразиш истинските си усещания, отколкото да хвърляш в смут всички тук. По въпроса с Клостила, напълно подкрепям тезата че е необходимо да се направи цветна снимка или хидротубация /казват, че тя е по-лека като манипулация и аз направих нея/ и спермограма. Миналата година пих два месеца Клостил при лекар, който твърдеше същото-няма нужда от снимка, а да следим фоликулите - това пък за какво, даже ме посъветва да взимам успокителни през периода н астимулацията. Благодарна съм на случайността, че открих този сайт и прекъснах всичко, надявам се навреме. При преглед при специалист се оказа, че си имам герданче от кистички и разбунени хормони. Така, че мисли става въпрос за твоето здраве.
Не се настройвайте една срещу друга, имаме една и съща цел, нека по-патилите съветват, а ние  с по-малкото опит да се ограмотяваме и бебетата да стават. Heart Eyes

# 99
не желая повече да се занимавам хора на които денаят им е скапан от лекар.не съм виновна за това ясно?

Не миличка, не си разбрала (ама то иска да се чете) .........
Скапан ми е деня заради едно момиче като теб, което слушаше безрезервно лекаря си и сега чака да убият бебето и в 7-ми месец, а всичко това можеше да бъде предотвратено .....

Та избери от кои искаш да си ........... Има безброй форуми, в които ще ти кажат пий си клостилбегитчето цяла година и имай търпение. Твоя воля, ако искаш тичай нататък. Ясно!

# 100
KATYA KOCI, мери си думите и тона.
Не стига че си невежа, ами си и нагла.
Прави каквото искаш с твоя живот, но не давай подвеждащи и опасни съвети на момичетата тук.

# 101

Не миличка, не си разбрала (ама то иска да се чете) .........
Скапан ми е деня заради едно момиче като теб, което слушаше безрезервно лекаря си и сега чака да убият бебето и в 7-ми месец, а всичко това можеше да бъде предотвратено .....

Та избери от кои искаш да си ........... Има безброй форуми, в които ще ти кажат пий си клостилбегитчето цяла година и имай търпение. Твоя воля, ако искаш тичай нататък. Ясно!

това сериозно ли го казваш???ще се панирам още повече!!!!майко-теменужке.
относно лекарсвото аз сега тр.да го почвам,Боже ще умра предварително.
Добре де,може да съм била по рязка,ама аз като се панирам и става-ужас покрай мен.
Може ли да ми кажеш този случай,ако искаш.
А относно яснотата,ами то на вън си е ясно. Wink
Нали не се сърдиш,че съм такава дръпната?
Ти каква зодия си?

# 102
Боже Господи!  #Crazy Момиче (KATYA KOCI), научи се как да общуваш с хората!  Wink

# 103
  • Пловдив
KATYA KOCI, извинявай, ама това твое категорично не за проверката на тръбите и мен ме влудява. Не че и аз не съм пила клостил без проверка на тръби, но благодарение на нета и форуми като този влязох в крак и взех мерки. А до какво може да се стигне с това безразборно изписване на клостил, че и без наблюдение съм пряк свидетел. Моя приятелка трябваше да го пие 3 месеца и тогава да отиде на преглед. Направи хиперстимулация (състояние изключително опасно за здравето) на втория месец. И на всичкото отгоре се оказа с две запушени тръби. Нали разбираш, че по този начин тя (по-скоро лекарят й) е застрашила здравето си за тоя дето духа. Със запушени тръби и в конски дози да пиеш клостил все тая, до бременност няма да стигнеш. Да не говорим за изгубено време и напразни надежди.

# 104
KATYA KOCI, извинявай, ама това твое категорично не за проверката на тръбите и мен ме влудява.

Ами как няма да те влудява! То е пълна глупост и заявено с такъв безпардонен тон! Аз съм в потрес от нахалството и невежеството на "дамата" Shocked

Никой не се е родил научен. Хубаво е да имаш доверие в лекаря си, но повярвай ми много от тях са спрели обучението си с взимането на диплома. Това, че има хора тук, които се мъчат да ти обяснят къде грешиш, не значи че имаш право да им говориш по този начин!

Общи условия

Активация на акаунт