clostilbegyt

• 47 511
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
i az ot parvij pat zabreminjx s bliznazi

# 106
СЕГА КАТО ЧЕТА ЗА ТАЗИ СНИМКА НА ТРЪБИТЕ И ПИЕНЕТО НА КЛОСТИЛ,ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ Confused
СЛЕД СПОНТАННИЯ МИ АБОРТ БЯХ ПРАВИЛА СНИМКА,ПРОХОДИМИ БЯХА  ConfusedАМА ТОВА БЕШЕ ПРЕДИ 3-4 ГОДИНИ Whistling
А ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА ПАК ЗАПОЧНАХ ДА ПИЯ ОТ 3-ТИ ДО 7-МИ ДЕН,НО НЯМА РЕЗОЛТАТ Rolling EyesСЕГА ТОЗИ МЕСЕЦ ПОЧИВАМ(БЕЗ ЛЕКАРСТВА)
А ЗА ПЪРВИ ПЪТ КАТО ЗАБРЕМЕНЯХ,СТАНА С КЛОСТИЛ И ПОСЛЕ ДУФАСТОН.СЕГА НЕ МИ КАЗАХА ДА ПИЯ ДУФАСТОН А САМО КЛОСТИЛ
СТАНА МАЙ МАЛКО ОБЪРКАНО Rolling Eyes

# 107
ИСКАМ ДА ПИТАМ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ВРЕМЕТО ЗА СНИМКАТА,ЗАЩОТО БЕШЕ ДОСТА БОЛЕЗНЕНА ,НО АКО ТРЯБВА ПАК ЩЕ СЕ ПОДЛОЖА НА НЕЯ Rolling Eyes
ПРЕЗ ТОЗИ ПЕРИОД,ПРЕДИ ПОСЛЕДНИТЕ ТРИ МЕСЕЦА МЕ БЯХА ПРАТИЛИ ПРИ ЕНДОКРИНОЛОГ(КАТО СЕ ОТКАЗАХА ДА МЕ ЛЕКУВАТ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ),ДА СЪМ СВАЛИЛА МАЛКО КИЛОГРАМИ ЗАЩОТО ОТ ТЯХ НЕ СЪМ МОЖЕЛА ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ Thinking
ДОКАТО ПРЕДИ ТРИ МЕСЕЦА ЕНДОКРИНОЛОЖКАТА КАЗА ДА СПРА ДА СЕ ЛЕКУВАМ АЗ ЗА СЕГА И ДА ПРАТЯ МЪЖА СИ НА НОВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ,ТЪЙ КАТО НЯМА ОСНОВАТЕЛНА ПРИЧИНА ДА НЕ МОГА ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ(ПЪЛНОТАТА СЪЩО НЕ ПРИЧИНА,ПО СКОРО Е ЗА МОЕ ДОБРО)
Е А КАЖЕТЕ КАК ДА РЕАГИРАМ newsm78
ЛУДА РАБОТА Crazy

# 108
Зоя здравей, Simple Smile

Пиши с малки букви, че писането с големи букви в интернет се приема като крещене Wink
Добре е че сте правили цветната снимка, но за 3-4 години нещата могат много да се проментя за съжаление Sad Ако си прекарала някакво възпалително заболяване, хламиди и т.н. има вероятност да са запушени Sad
Много е добре мъжът ти да направи пак спермограма, защото и тя се мени през годините.
Ти какви хормони си правила.

п.с. пусни си отделна трмичка, така ще е по-лесно.

Успех!

# 109
  • София
Направи първо тест за проходимост на тръбите. Много време е минало.
о,не категорично -не!!!!!!проходимост на тръби се прави когато жената се подгатвя за инвитро и когато е установен проблем.т.е имала е някакво заболяване т.е операции и т.н.
на тази минипулация бих се подложила само ако наистина има нужда!!!!!а един добър гинеколог с вагинален екограф остановява на момента ако има проблем с тръбите.
в моя случай съм минала на такива прегледи и нямам нищо такова!!!

Кактус, още една втрещена от теб, което си е постижение Laughing Когато жената прави ин витро няма абсолютно никакво значение дали тръбите й са проходими или не - те не играят никаква роля. Яйцеклетка се пунктира от узрелия фоликул /намира се на повърхността на яйчника/ и след оплождане в лабораторни условия, се връща директно в матката. При жени със запушени или липсващи фолипиеви тръби, ин витрото е начинът за постигане на бременност.
И какво разбираш под "и когато е установен проблемът". Често точно това е проблемът и за да се установи, се прави именно тест за проходимост.Често възпаленията, които водят да сраствания и запушвания, протичат безсимптомно. Ех, де да можеше един добър гинеколог с вагинален УЗ да проследява проходимостта... Ама не може. не случайно навсякъде по света се правят хидротубации и цветни снимки. Щом си минала през такъв преглед и си нямала проблеми, не значи, че няма да имаш. И аз преди 1 г. си оправих кариесите, ама пак ще ходя на зъболекар...
Ясно ми е, че няма да си смениш нито мнението, нито лекаря. Все пак успех! често нещата стават и без чужда помощ - дано и в твоя случай да е така.

# 110
Верити,благодаря за отговора  bouquet
За големите букви съжалявам, не знаех че се разбира така... Embarassed
Правила съм и хламидия и всички хормонални и снимка на хипофиза
Последните хормонални бяха LH,FSH,prol,prog,estr.,за щит жлеза(преди около 3 мес),кр.картина също,но за тръбите и хламидията са от давна
Иначе хормоните бяха в норма,за това ендокриноложката ми каза да отиде и мъжа ми пак на изследване,защото бебе не става newsm78

# 111
Следващият път като се пребориш с него, да отиде на спермограма - нека отиде в клиника по стерилитет. Там направете разширена спермограма.

# 112
момичета привет!първо искам да се извиня ,защото преди време бях меко казана "невежа и категорична",за което се извинявам! Praynig Embarassed Embarassed Embarassed направих си хидротубация/от която признавам ме беше мн.страх и имама отлична проходимост!сега вече съм наясно горе-доло със себе си!
персонално да се извиня на верети,защото направо бях пощръкляла!това е в следствие на опънатите нерви!е не че съм куку,ама вие знаете че в такъв момент,просто губиш реална представа за нещата!поне аз съм такава!момента на незнанието!
още един път се извинявам и ви прегръщам!  bouquet

# 113
  • Софето
Момичета аз съм с повишен тестостерон и поликистоза. Дали клостилбегит би помогнал при мен.

# 114
  • Пловдив
Щом си с поликистоза,голяма е вероятността след приема на Клостил да образуваш кисти.Аз като го приемах, винаги на следващия цикъл имах киста и пиех противозачатъчни,за да се махне.

# 115
Момичета аз съм с повишен тестостерон и поликистоза. Дали клостилбегит би помогнал при мен.
и аз съм с поликистоза,правих лапаро,но пак няма нито цикъл нито ову.от др месец съм пак на клостил.питах лекаря дали не е опасно,дали няма да се образуват кисти той ми каза-нямаме избор SadКакво да правя?Трябвало да се действа докато не са си възвърнали старата структора

# 116
zdraveite  .i az tozi mesec sam na costilbegyt i 6te vidim kakvi 6te badat rezultatite.mnogo xora mi kazvat 4e  kato sa go pili sa zabremenqli i to vednaga ili na vtoriq mesec.neznam 6te 4akame i 6te vidim newsm17

# 117
Пиши на кирилица. Тест за проходимост на тръбите имаш ли? Спермограма в клиника по стерилитет?

# 118
Извинявам се за писането .Да направиха ми  и тест на тръбите, и спермограма на сапруга ми. Всички реултати са добри .Само дето  овулацията ми е по касно и затова ми изписа и клостил.Този месец беше всичко нормално ще видим.

# 119
Значи всичко е наред и остава само късмета. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт