clostilbegyt

• 47 497
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
От кога е бременността?
ами от 2004г

# 76
  • BABYLAND
И аз съм от забременелите с КЛОСТИЛБЕГИТ. Още на първия месец стана. УСПЕХ!

# 77
Направи първо тест за проходимост на тръбите. Много време е минало.

# 78
о,не категорично -не!!!!!!проходимост на тръби се прави когато жената се подгатвя за инвитро и когато е установен проблем.т.е имала е някакво заболяване т.е операции и т.н.
на тази минипулация бих се подложила само ако наистина има нужда!!!!!а един добър гинеколог с вагинален екограф остановява на момента ако има проблем с тръбите.
в моя случай съм минала на такива прегледи и нямам нищо такова!!!

# 79
Ауууууууууууууууу, нямам думи просто!!!!!!!! #2gunfire
Когато се подготвяш за ин-витро тръби не ти трябват!!!!
При преглед с вагинален ехограф е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОВЕРИ ПРОХОДИМОСТТА НА ТРЪБИТЕ.
Много си се объркала. Бягай далече от този лекар.

# 80

о,не категорично -не!!!!!!проходимост на тръби се прави когато жената се подгатвя за инвитро и когато е установен проблем.т.е имала е някакво заболяване т.е операции и т.н.
на тази минипулация бих се подложила само ако наистина има нужда!!!!!а един добър гинеколог с вагинален екограф остановява на момента ако има проблем с тръбите.

Само това мога да кажа  #Crazy

Кой ти е лекаря??????????

# 81
  • София

KATYA KOCI,

в тотална и дълбока заблуда си. само не ми е ясно, откъде имаш тази увереност да даваш категорични съвети с много удивителни, след като изобщо не си в час.
не се засягай, заблудата ти е вредна и за самата теб.

# 82
Ауууууууууууууууу, нямам думи просто!!!!!!!! #2gunfire
Когато се подготвяш за ин-витро тръби не ти трябват!!!!
При преглед с вагинален ехограф е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРОВЕРИ ПРОХОДИМОСТТА НА ТРЪБИТЕ.
Много си се объркала. Бягай далече от този лекар.
не съм се объркала изобщо!!
кажи ми ти откъде пък си запозната с този въпрос????
я си кажи твоето мнение по въпроса!!

# 83
KATYA KOCI, аз бих те попитала абсолютно същото!!!!???

# 84
момичета аз ходих на лекар и ми остановиха ,че имам липса на ову-поне последния цикъл така е протекъл/според проведения преглед/и
за това ми изписаха лекарството!

# 85
Момиче, слушай като ти се говори и чети внимателно. некадърни лекари и гинеколози има колкото си щеш, за съжалени ........ Последният случай, доказателство за това е трагичен .............

След твоят постинг има три които ти противоречат и то все на момичета, които се борят в опитите за бебе не от 1 месец, нито пък от една година......... Sad Което пък значи че не само един, нито пък само 10 пъти сме ходили по доктори разни и разнообразни.
Това че твоя гинеколог казва нещо не значи че 100 % е правилно. За това ти си превилигирована да имаш интернет и да се образоваш!!! Чети и то внимателно чети. Прочети цялата тема, намери всички теми по въпроса с клостилбегита - а те са много.

Клостилбегита не е панацея! Клостилбегита е хормонално лекарство, което жената може да пие най-много 6 пъти в целият си живот. Тръбите ти не могат да бъдат видяни на ехограф отпушени или не са. На ехографа приличат на косъмчета - твоят гинеколог ми прилича на екстрасенс. Ама какво се чудя една прехвалена гинеколожка ги напипваше с палец ли беше, с показалец ли ............ Спермограмата на партньора ти как ще я проверите, чрез преглед на очите ли (че и такива ги има).
Слушай внимателно - при запушени тръби и лоша спермограма - СМИСЪЛ ОТ КЛОСТИЛБЕГИТА НЯМА - бременност е абсурдно да се получи.
При поликистони яйчници и каквито и да било кисти - Клостилбегита е строго забранене.
Ако го пиеш повече от 6 пъти, знаеш ли какво може да стане - да ти свършат яйцеклетките - ми тогава ............. айде тогава иди си провери тръбите, може пък с донорска яйцеклетка да направиш ин-витро и тръбите ще са ти супер необходими ...............

# 86
момичета аз ходих на лекар и ми остановиха ,че имам липса на ову-поне последния цикъл така е протекъл/според проведения преглед/и
за това ми изписаха лекарството!

Извинявай, за горният постинг ама много ме ядоса ........

От проверката на един единствен цикъл не може да се каже,  че нямаш овулация. Цикъла може да е бил ановулаторен, а това се случва на всеки 12-13 цикли.

# 87
верити мисля че можеш и по спокойно да отговаряш,сега мисля че аз по ясната!
а относно образоването не го мисли.това че зададох въпрос и помолих за повече разяснение не ти дава никас.кво основание за такъв тон.

# 88
верити мисля че можеш и по спокойно да отговаряш,сега мисля че аз по ясната!
а относно образоването не го мисли.това че зададох въпрос и помолих за повече разяснение не ти дава никас.кво основание за такъв тон.
абсолютно си права за това.това беше и обяснението на лекаря ми.
този месец съм пак на преглед за де сепроследят нещата.

# 89
не съм се объркала изобщо!!
кажи ми ти откъде пък си запозната с този въпрос????
я си кажи твоето мнение по въпроса!!

Това ми дава основание за такъв тон!!!!
Катекоричният ти отговор по въпроса кога се прави цветна снимка и кога не - също ми дава основание за такъв тон.
С всячески сили обясняваме и обясняваме кога и как се приема клостилбегит, а ти се появяваш от нищото и заявяваш Не- категорично не! - това ми дав аоснование! Водиш до заблуда, останалите момичета - това ми дава основание.
Като искаш да си малко по информирана, не бъди толкова категорична и (как да кажа) всезнаеща.

Общи условия

Активация на акаунт