clostilbegyt

• 47 507
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
 Здравейте милички!Включвам се и аз след като прочетох всичко написано до тук.
Утре ми е 5-я ден ат МЦ и започвам три месечно лечение с Клостил ( от 5-9 ден включително ) и от 16-я до 25 Дуфастон.Имам притеснения относно това, кога ще настъпи овулацията по време на лечението тъй като, аз съм с 31 дневен цикъл(редовен) и овулацията ми е около 19-20 ден.И другото ми притеснение е променя ли се продължителността на цикъла.
 Забравих да кажа че всички изследвания са на лице(с изключение на две които получих от лабораторията, но за показатилите...не ми ги е разчел лекар-НК клетки и анти-спермални антитела).Толкова дълго мечтая....че ми е трудно да се настроя позитивно към това лечение!

Радвам се че ви има и че има с кого да споделя!

# 151
Моят цикъл когато пих клостил закъсняваше с по 2-3 дена, а за да знаеш точно кога ти е овулацията е хубаво  да ходиш на фоликулометрия.

# 152
 Здравейте и от мен  Wink
 Михаела_аа,а ти след като има6 овулациа,zа6то 6те пие6 клостил? И zа6то три месеца?
 Аz ходих на доктор и ми преписаха  Clоmifen ( това е Clostilbegyt),но само zа месец.Нали някъде около 14 ден трябва да те прегледат и да се види дали има6 овулация.
Аz примерно нямам овулация и zатова пия кломифен4е  Wink и пак нямам ову хахахаха.
 Ина4е на листовката пи6е,4е трябва да настъпи между 11 и 15 ден от МЦ.Затова си мисля,4е няма zна4ение кога си имала преди това ову  newsm78
 И все се надявам моят доктор да не е "прав"като ми каже,4е нямам ову,ама...
 В4ера на прегледа ми каzа,4е най_важното е да съм спокойна  Shocked ,а аz му каzах,4е искам блиzнаци   Mr. Green
 И някой напълнял ли е от клостила? То поне да стана бременна ОК,ама дебела и беz бебе  Animal Pig

# 153
 Steinert,и аz съм в Германия и аz не мога да zабременея  Rolling Eyes
 Но тук Клостилбегит не се продава.В4ера  аптекарката провери в една дебела книга и каzа,4е това лекарство въоб6те го няма в Германия.Аz пия Кломифен.Майка ми пита в БГ и са каzали,4е Клосилбегита е под формата на Кломифена.Зна4и едно и съ6то.
 Ти как си след ле4ението?

# 154
Съдържанието е едно и също, търговското наименование - различно.

# 155
  • Близо до София
Момичета,
да споделя и аз моя скромен опит. Пила съм Клостилбегит само един цикъл - от 3 до 7 ден и се образуваха 7 фоликула /1 в левия и 6 в десния яйчник/. Не съм напълняла, но все пак съм го пила 5 дена, не знам дали ако се пие няколко последователни цикъла тогава да има напълняване.
Успех момичета
 Hug

# 156
dessikoooooooooo,ти каква отли4ни4ка си!
 БРАВО!!!!!!!!!!!!!!

# 157
  • Пловдив
Да, за съжаление аз напълнях, а ефект никакъв. Но ми следяха овулацията от 10-ти ден, за да видим дали растат пустите гадинки. И после ги пукахме с прегнил. Ама повече от 2 фоликула никога не съм правила. Непременно да ви следят на ехограф как се развиват фоликулите, че може да стане сериозно положението. Щом ще се стимулирате с лекарства трябва да сте под лекарско наблюдение.

# 158
Аз не напълнях, но бях толкова нервна и си сменях настроението през 5 минути

# 159
  • Пловдив
Аз съм го пила 6 пъти,но не знам дали точно от него напълнях,или от цялата "гама" от лекарства,които поглъщам.

# 160
Аз този месец съм на клостил, снощи бях на доктор и се видя, че имам 2 фоликула от левия яйчник. Единия е 20 мм и доки каза, че е готов да се спука. Аз съм чувала, че трябва да са поне 25 мм фоликулите. Вие как мислите, момичета? А да кажа, че ми беше 13-ти ден от МЦ.

# 161
  • Пловдив
Според мен няма проблем,мисля че и по-малки фоликули се пукат и съдържат годна за оплождане яйцеклетка.Успех!

# 162
Фоликул над 18 мм се приема за добър и годен да отдели яйцеклетка.
Имай предвид, че обикновено расте по 1-2 мм на ден, така че докато се спука ще порастне още малко.

# 163
Според мен няма проблем,мисля че и по-малки фоликули се пукат и съдържат годна за оплождане яйцеклетка.Успех!

Момичета ами ако се образуват 6-7 фоликула Sick и се оплодят Shocked
Как се регулира колко да се оплодят?

# 164
Момичета ами ако се образуват 6-7 фоликула Sick и се оплодят Shocked
Как се регулира колко да се оплодят?

Това макар да е възможно на теория, до сега не съм чула за подобен случай след стимулация с Клостилбегит. Клостилът не е толкова силен медикамент, колкото лекарствата аз ин витро например.

Общи условия

Активация на акаунт