clostilbegyt

• 47 491
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Zlato, това. че при теб непрофесионалното отношение на лекаря ти не е довело до проблем не значи, че такова поведение трябва да се насърчава. Радвай се на щастливия изход, но не подвеждай другите жени, който може и да нямат твоя късмет.

# 196
Искренно съжалявам ако съм обидила някоя от вас,просто споделих преживяното от мен.Въобще не се намесвам ВЪВ ВАШИЯ форум с лоши чуства или стремеж да злобея-просто искам да бъда съпричастна.

# 197
и още- никъде не съм написъла, че няма нужда от иследвания,и все пак този лекар както и моя все пак са завършили медицина,нали?-за разлика от момичетата от форума Rolling Eyes

# 198
Zlato  мило, ти не осъзнаваш. че лекаря ти е изложил здравето ти и живота ти на риск, подлагайки те на стимулация без наблюдение. Don4eto поне я наблюдават на ултразвук, което пак е нещо. Теб са те пратили в къщи да пиеш клостилбегит без всякакво наблюдение, а основното усложнение при прием на клостилбегит е Хиперстимулация - доста сериозно състояние, което може да е опасно за живота.
Поразходи се из черните списъци в здравния форум за да се убедиш какви ги творят завършили медици Thinking

# 199
ok, разбрах-благодаря за инфото,наистина явно господ ме е пазел,и пак казвам, че исках  само да споделя и да ви дам кураж Peace

# 200
  • Пловдив
Злото, мила, дори си нямаш на идея каква късметлийка си ти. 
Момичета в доста случаи стимулацията помага, когато няма други проблеми при двойката. Но както  доста обстойно ви обясни и Didka_M, стимулацията изразходва повече яйцеклетки от яйчниковия ви резерв. И да наистина може да се стигне до хиперстимулация, която освен всичко друго е и много болезнено състояние. Пък и после на организма ви ще са му нужни месеци за да възстанови естествения си ритъм на работа. Иначе и аз съм от късметлийките които не пострадаха от приема на клостил, както други мои познати. Но пък и не забременях.
Не рискувайте здравето си само за да си спестите някой лев.

п.п. И с каквито и титли да се кичат повярвайте не всеки гинеколог е специалист по стерилитет.

# 201
Има ли някоя  oт вас ,която е забреминяла  с klostilbegyt,изобщо заслужава ли се да се пие това лекарство.Чувствам се отчаяна.

# 202
  • Стара Загора
Има ли някоя  oт вас ,която е забреминяла  с klostilbegyt,изобщо заслужава ли се да се пие това лекарство.Чувствам се отчаяна.
Ами има и такива момичета. Но клостила не се взема без УЗ и без направена ЦС на тръбите. Какъв е проблема при теб?

# 203
да допълня Хера  - стимулация не се прави без да е направена спермограма преди това!

# 204
Аз забременях след първия прием на Клостилбегит от 3 до 7 ден 1х1, без цветна снимка и спермограма (в никакъв случай не подкрепям приема му без изследвания, тогава небях наясно), но за мое нещастие бременността беше неуспешна.
Има много жени, които са забременели и си имат здрави и прекрасни бебоци. Не се отчайвай. Но както са казали момичетата преди мен - спермограма и цветна снимка.

# 205
Благодаря ви момичета ,за отговорите ,които ми дадохте.Аз си мисля дали да не престана да ходя по доктори ,и да си почина малко от цялото това напрежвние.Всичко си мисля че е на психическа основа.Вие как мислите.

# 206
моите близначки са плод на стимулация  Peace и аз нямах никакви изследвания  Confused

# 207
Дъмпера колко месица пи клостил,и забреминя с близнаците.Някакви др. лекарства изписвали ли са ти?При мен първия месец нищо несе получе

# 208
Съветвам тези, които са решили да приемат Клостил егит, без предварително направени изследвания и без наблюдения да прочетат тази тема Каква е цената, която плащаме за сбъдване на заветната мечта...  И после решете - заслужава ли си или не!

# 209
Момичета, отнасяйте се по-сериозно към здравето си!
Клостила не е  чудодейно хапче за забременяване. Помогнал е на много момичета, но си има основни неща, които трябва да се направят преди стимулация. Другото е изстрел в тъмното.  И ако не стане, то ще е за сметка на вашето здраве.
Не мога да разбера логиката как едно момиче ще се тъпче със стимулант, с цел да отдели повече яйцеклетки, а мъжа и дори няма да отиде на спермограма.  Crossing Arms
Дори да се съгласите на стимулация, изисквайте ултразвуково проследяване на фоликулите. Колко са, как нарастват, пукат ли се? Информацията е само във ваша полза. Защото не може да си представите колко акушер-гинеколози изписват ей така наизуст клостилбегит, без изследвания и без проследяване.

Общи условия

Активация на акаунт