Честит Рожден Ден, Феичка!!! Много здраве, късмет, и всичко най-най-хубаво!!!

Емма Луис е много лъчезарна 
(Добре, че Тедулина те разкри, иначе аз нямаше да се сетя 

.... беше голяма картинка с памперс и биба в уста. Освен това си умираше да лежи в кошарката на Ели и да спи там. Всичко това са бели ядове де...

Имаме един малък топчо, на 14 месеца, дебел и мързелив, още не е проходил и иска само да го носим.
Майка му започна при нас и трябваше да го вземат в детската градина. Голяма мъка е, големите го ступват от време на време и все трябва да го пазим, а види ли случайно майка си, такъв рев започва, че ни побърква. 
Утре ще се снимаме да ни видите, надявам се да се позабавляваме.

Аз също още си спомням когато моята баба си отиде все едно беше вчера, още ми е мъчно но с времето поне приех мисълта да живея без нея, макар че в началото ми беше трудно тя ми беше като майка 

просто той винаги е гениален с неговите въпроси
Бяха ме прихванали едни настроения покрай рожденния ден , ама май се оправих вече.
Много ви благодаря!
Много е тъжно като загубим любим човек....и все пак животът продължава.... Моите съболезнования.

Ама вече оздравява ....изключайше гаднана суха кашлица
До днес съм в отпуска и от утре айде пак на хорото.....

, да са ти живи и здрави дечицата, големи сладури са и двамата. Много мило клипче
Като гледам Марианка как целува Антон, как го държи за ръчичка, как ляга до него и колко старателно го забавлява с песнички, наистина си мисля, че има надежда за "съжителство" и между моите момци

Двете с шефката на отдела ни, ги разбихме с костюмите, децата много ни се радваха.
Бяхме с корони като викинги и ядохме какви ли не гадости, дори и сварена агнешка глава. Аз ядох само сушена риба, другото миришеше отвратително, но децата го ядоха.