Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за кървене след аборт?
Какви са разликите между противозачатъчните хапчета с 21 и 28 дни?
Какви са препоръките за кученце от порода Кавказка овчарка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за кървене след аборт?
След аборт, кървенето обикновено продължава 7-10 дни. Въпреки това, ако кървенето е продължително или тежко и се приемат ударни дози лекарства като Duphaston, от съществено значение е да се консултирате с лекар. Препоръчително е да се извършват редовни прегледи и да се следи състоянието на здравето.
-
Какви са разликите между противозачатъчните хапчета с 21 и 28 дни?
Разликата между противозачатъчните хапчета с 21 и 28 дни е в продължителността на приема на активните хормони. Противозачатъчните хапчета с 21 дни се приемат в продължение на 21 дни, след което се прави пауза от 7 дни, докато тези с 28 дни се приемат в продължение на 28 дни, след което се прави пауза от 7 дни. И двете форми предотвратяват нежелана бременност, но разликата е в продължителността на приема на активните таблетки.
-
Какви са препоръките за кученце от порода Кавказка овчарка?
Кавказката овчарка е порода със силни охранителни инстинкти и изисква социализация и обучение. Важно е да се осигури подходящo физическо натоварване и ментална стимулация. Поради техния характер, трябва да се обръща специално внимание на социализацията и обучението им. Също така, важно е да се осигури достатъчно пространство за движение и игра.
-
Какви са препоръките за последващи прегледи след аборт?
-
Какви са препоръките за избор на противозачатъчни средства?
Благодаря ти от името на всички
Всеки ден Ви 4ета, но рядко пиша. Все си казвам , ще стана по-сериозна, но...... Много добри пожелания на Гиа и весело изкраване на празника! Май4енце наистина съжалявам за разо4арованието - горе главата зареди се с нови сили и напред. Гледахте ли в петък "Имате поща". Аз малко късно го пуснах, но имаше една жена, която искаше да благодари на своя доктор помогнал и да забренее. Та доктора каза нещо, което много ме насър4и - 4е тя е много силна жена и такива като нея винаги успяват. Така, 4е моми4ета не трябва да се предаваме и да се оставяме на 4ерните мисли а да се борим,
докато успеем. Целувки от мен.
пак препрочетох постингите ви по депресантската ми тема от миналата седмица и се почувствах още по-добре.
Трябва да ходя да си купя една книга,ама ме мързииии...
Тия хапчета толкова ги мразя вече, но му намерих цаката. Като пия фолиевата киселина всеки ден съм по-спокойна, че вече правя нещо за нашето, така желано бебче.
- Печелиш едно голямо парче торта !
Навън двора трябва да се разчиства, ама ... аз не мога... Иво на работа... остава брат му... той пък от 3 дена само колело кара, ходи по гости, идват му такива... с две думи - живее си живота
и мене както ме тресе следовулаторната нерва колко ми требе да запаля и днес като го хванах на стълбището и му спретнах един хууубавичък
аз намилам той си мърмори под носа и ми се усмихва! Бе викам не ми се усмихвай тей чаровно, че както съм ти набрала къщата тясна ще ти се стори! Еййй бях извън кожата си направо!
Че е*** му м****** аз дан съм многоръкия Шива, че да свърша всичко!
тъй де.