Scrapbooking, Фотошоп - 47

• 27 493
  • 589
  •   1
Отговори
# 390
placholina-намали прозрачността на текстурата и с мека гума изтрий част от нея там където са лицата.Предварително обаче трябва да намалиш сатурацията на самата снимка
Ани благодаря за напътствията  bouquet ,обаче аз просто си играех и дори не съм я сейвнала във такъв формат,защото смятах да я изтрия,но понеже виждам че и др се занимават със същото реших да си призная без бой fight.Ще чакам твоите уроци book

# 391
  • Бургас
sage, много благодаря!

Урокът на Ани вече е готов и е в другата тема.

За Ани -   bouquet

# 392
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Сори, за постоянното ми присъствие тези два дена, но така се случи... бяха ми писнали коледните рамки и сега като невидяла...
Не мога да преценя, коя е по-добре.. като е с бежовата ми идва бозаво, като е с другата пак не ми допада съвсем, а моделката ми я няма никаква да си ги види и да каже кое й харесва!!! Whistling

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 18:32 от katyadjin

# 393
Кате, с бежовата панделка, ама бежовия фон пробвай да го направиш черен или лилав... този с цветенцата, като последните останат  бежови.

# 394
Сори, за постоянното ми присъствие тези два дена, но така се случи...
Хм, на мен пък винаги ми е страшно забавно и приятно да ти чета постовете.  Hug

# 395

хихих.. явно само постовете ми ти правят впечатление....ама нщо де.. аз си знам, че рамките ми са средна класа  Mr. Green Joy

# 396
Ако питаш мен бежовия фон със бежовата панделка,ама малко голяма ми се струва,незнам иначе идеята е добра.

# 397
Да се похваля - днеска си спретнахме мини срещичка на базара  Hug Най - накрая се запознах лично с някои хора  Laughing

# 398

хихих.. явно само постовете ми ти правят впечатление....ама нщо де.. аз си знам, че рамките ми са средна класа  Mr. Green Joy
Ееее, не така  Naughty - имам впредвид всичко.  Grinning

Да се похваля - днеска си спретнахме мини срещичка на базара  Hug Най - накрая се запознах лично с някои хора  Laughing
И ако Дамианти се включи със снимки...  Hug

# 399
Здравейте рамкарки  Laughing
Аз предимно ви чета, правя много рядко рамки. Но тъй като в рода ни се роди ново бебе бях изкушена за една коледна рамка ( силно повлияна от една рамка на Малена, която бях виждала отдавна). Весели празници на всички!!!

http://vignuzzi.multiply.com/photos/hi-res/77/16?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F77%2F16

# 400
Kaтe, a със синя опита ли? Simple Smile

Примерно така:

Вече няколко часа се опитвам да кача снимки от базара, уебшотс отказва Simple Smile), регистрирах се в мултито, но скоростта е ужасна Sad(

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 19:56 от sage

# 401
Сейдж, тъй като  се накъсах да правя и преправям рамки тази вечер, от 17 до 18 и 30 качвах без проблем в уебсшота!!
Сестра ми беше доста вкисната и не отдели заслуженото внимание на рамките ми!!! Sad Аййде простено й е отива на първи коледен банкет във новата си фирма!!!Кво да я правя нали съм й кака - ще й  простя! Mr. Green

И квоо като се видяхте харесахте ли се?!! Mr. Green
И аз очаквам Коледна среща с Млечко и Димика! Друг ако се навърта край Ямбол по Коледа да свирка /и ако иска да се видим де Laughing/

# 402
TwinsZia на мен много ми харесва Grinning
Ето нещо и от мен, не знам дали се получи, но благодарение на елементите от Лекси успях да я завърша  bouquet
котето на мишолина Hug

# 403
Привет момичета Simple Smile Следя ви,супер сте  bouquet
Искам да попитам като направя рамка и я эапаметя после седи като леко раэмаэана, эащо така Rolling Eyes Какво трябва да направя эа да не е така Praynig
Благодаря предварително!

# 404
И квоо като се видяхте харесахте ли се?!! Mr. Green
Ma много ... Grinning
И да ви кажа, че АМ е бебе. Нищо, че изглежда по - голяма..

Общи условия

Активация на акаунт