вкъщи, наказани. Пък и доста срам щях да бера в това кафене, сигурно повече нямаше да стъпя там.
Толкова искам сняг, Руми още не знае какво е това сняг.

Мъжлето има два полета следващата седмица и направо ми настръхват косите! Така и не свикнах с това
Закъснели сме с плащането на кабелната и той се държа отвратително. Не се научиха как се работи с клиенти! 
Много ни е натоварена програмата
, че от килима няма чистене/. Има сладки, бонбони всякакви и дъъъълго чакане на подаръците
Чудесна е! Постарали са се.
Имах мехури по стъпалата от танци
, при това в групата има деца на по 1г 3м, та не знам/ А на телефончето постоянно изпадат батериите, защото отзад няма винче и се получа доста опасна ситуация
, а е на 19-ти.

По повод какво ще сложа на масата ами обичайното както всички.И ние сме при свекитата и за моя жалост хич не спазват традициите,но аз нали съм настоятелна и заради мен го правят.Освен постно слагаме и местно кво да се прави ....Гледам да спазя броя на нещата които трябва да присъстват на масата и да я окъдя със свещ. Ние както казах на коледа ще сме си вкъщи,но на нова година ще сме на Синеморец за три дни 30.12-02.01. без Чечо.Той ще е при нашите.Живот и здраве догодина ще е с нас. Стана два,три дена съм по магазините за подаръци и почти съм приключила с пазаренето.Даже вчера и днес с Красито обикаляхме и пазаряхме.
Твоите куклички са мънички зверчета.А аз си мислех,че само моя звяр е най палавото дете.Ама той наистина е мноооого палав от сутринта с отварянето на очичките като отвори една уста чак вечерта я затваря.Даже вчера си говорихме с мъжо как това дете него забулява устата да пее и приказва непрекъснато.И освен това да не говоря за белите.Немога въздухда си поема и да му насмогна,от едната скача на другата.Дане говорим,че вече почти никъде не ходя с него,защото ставаме център на внимание и все правим някоя простотия и като му хареса неще да си тръгва и се тръшка.Трябва да го подкупвам с шоколади и бонбони зада си тръгне.
Всичко се разтопи откакто е спрял.Чечкина не можа да му се нарадва.Да се надяваме,че пак ще завали.
, голям кеф е!
Давайте идейки!
Ще правим и герлянди... Другата седмица ще опаковам подаръците, докато децата са на детска, ако въобще ходят. Рони си загуби гласчето и е прегракнала и ще видим... какви ще ги мъдрим.
Сумати подаръци накупих и още ще купувам, другата седмица живот и здраве пак съм на линия.
И аз рядко ги водя по заведения, щото нямам нерви да ги изтърпя да ми се катерят да ровят на хората по чашите и чиниите, не може да стои той до мен и 5 мин. 
Още вчера заваля ситничко, но успя да натрупа...
Ама нищо ми няма де 

От преди месец съм решила да купя коледни приказки и още не съм, казах на мъжът ми, казах на майка ми, и те не са 

) Броим до шест и после казва 10. Питам я до колко часа спа сутринта, а тя вика - до 10
, голяма артистка е. 

. Така е по-весело, че ако са много послушни ще ни е скучно
.
, струва ми се че ние сме доста далеч от такова бърборене.
Радвам се, че повечето сте добре, а на болничките - бързо оздравяване и бегом на снега!!! 
Снощи Марти беше с 39,3 Т! Към 17ч имаше 38,8 Т и аз веднаха му дадох Нурофен, а той вместо да му подейства температуропонижаващо след час Т взе да се покачва!
Отидохме при доктора и той изяви съмнения за гнойна ангина, сега смучем хомеопатични, но към 18ч пак ще ходим и направо се страхувам какво ще излезе този път?!

Това ми е голямата тревога в момента, но стихчетата аз му редя, а той слуша и иска пак и пак. Всичко разбира и се надявам това да му помогне да осъзнае какво е Коледа. 
Препоръчани теми