СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 758
  • 289
  •   1
Отговори
# 15
Ох, дано да не ги е глътнала изобщо, а да ги е скрила много добре! Пиши като се върнете от лекаря, дано всичко е наред!

# 16
  • Букурещ
Сигурно сте при лекаря и затова не пишеш.
Стискам много силно палци и се моля Praynig  Praynig  Praynig всичко да е наред.
пиши като се върнете.
да, дано да ги е скрила някъде Praynig

# 17
Praynig Дано всичко е наред!И все пак дано детенце да не ги е глътнало....Стискам палци всичко да мине безпроблемно!

# 18
Какво става, пиши!!!
Дано всичко да е наред  Praynig

# 19
Стискам палци всичко да е наред!!!
Дано да ги е забутала някъде, под килима, под някое легло, знам ли..... дано!

# 20
Стискам палци, всичко да е наред  Praynig

# 21
Боже! Много се притесних за вас, стискам палци! На мен това винаги ми е било най- големия страх...
Пиши какво става

# 22
  • Варна
Току що се върнахме от спешния център. За съжаление наистина е глътнала батериите. Sad Направиха й две рентгенови снимки (защото мърдаше и първата не стана) и батериите ясно се виждат. Донякъде успокоително е, че вече са в стомаха - не са заседнали някъде из хранопровода. Хирургът обаче е на мнение, че може и да не могат да излязат... Cry... тъй като по пътя навън имало няколко стеснявания и може да се заклещят там... Cry  Cry  Cry Каза да й наблюдавам акитата - ако не излязат до вдругиден пак трябва да направим снимка, за да видим дали се движат тъпите батерии... И накрая ми изкара окончателно акъла, че ако не излязат и се заклещят някъде, ще се наложи да я оперират!!!
Моля се да излязат сами!!! Praynig  Praynig  Praynig
Иначе Мони се чувства добре, като се изключи това, че много рева, докато й правиха снимките и я преглеждаха, и още е разстроена...
Дано да излязат!!!

# 23
  • София
Стискам палци да ги изака... А казаха ли дали можеш да направиш нещо, за да излязат по-лесно?

# 24
Ще излязат,  давай разхлабваща храна, защото се предизвиква добра чревна перисталтика, ще помогне да ги изака. Ох, наистина стискам палци, дано всичко е наред, наблюдавай детенцето и го цункай от мен.

# 25
Дано да излязат тъпите батерии...........Много ще стискам палци! Бъди оптимист и ти!

# 26
  • Варна
Ох, миличкото... Дано се размине по-бързо и по-лесно!!! А на теб си представям какво ти е... Стискам палци едно сладко пюренце от сливки да свърши работата! Никакви играчки с батерии повече  Imp

# 27
  • Букурещ
Praynig дано ги изака тия батерии Praynig дано, мисля, че ще излязат, дано, дано, дано Praynig  Praynig  Praynigсилно се надявам. Praynig  Praynig  Praynig

# 28
Ох, мила, силно стискам палци още утре Мони да те зарадва с най наакания памперс с две батерийки вътре Praynig  Praynig  Praynig !!!
Дано скоро забравите този ужас и не се стигне до нещо по-серозно!!!

# 29
  • Sofia
Ей, ама как така ще се заклещят, бе?
Понякога им се чудя на докторите - приказват без да мислят - хайде сега да не влизаме в подробности какво откъде излиза - всякакви сме ги чували.

Искам да кажа - не се притеснявай, всичко ще е наред, с теб сме и се надяваме скоро да се реши проблема.

Общи условия

Активация на акаунт