СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 844
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Много се радвам,че едната е излязла вече!И другата като се появи и вече ще се поуспокоите!Дано да стане по-бързичко! Praynig

# 196
ЕЕЕЕЕЕЕх, вижда се краят на сагата! Дано това ви е донесло успокоение! Grinning

# 197
Ехаааааааааа! Пуснах въпроса си малко преди да изляза и сега, като се връщам, какво да видя- чака ме добра новина!  Grinning  Grinning  Grinning Чоколина, много се радвам, че нещата се подреждат! Не забравяй да ни кажеш, когато изака и втората батерия, защото всички наистина много се тревожим....Продължавам да стискам палци. А Мони как се чувства?

# 198
Браво на смелата Мони,олекна ми като прочетох.Хайде сега чакаме и номер 2 да излезе  261uu

# 199
Това че е изкарала едната батерия е много добре. Дано изкара и другата лесно и безпроблемно. Стискам палци!

# 200
  • Варна
Мони още не е изакала втората батерия... Sad Всъщност изобщо не е акала повече. Аз се поуспокоих малко - поне сега знам, че могат да преминат през червата тъпите батерии!!!
Току-що ходихме при личната лекарка - даде ни направление за рентген, като каза утре сутринта да отидем, ако все още не я е изакала. За антибиотици не се сетих да я питам, но я питах дали не трябва да направим някакви изследвания на кръвта. Тя ми отговори, че не трябва. За всеки случай обаче мисля утре да отидем при педиатърката, при която ходим платено (и която спешно ме изпрати в болницата, когато й се обадих за погълнатите батерии), за да каже тя какво трябва да правим. Това ще го направим независими дали Мони е изакала или не втората батерия. Нещо много несериозна ми се струва нашта лична лекарка - говори така, все едно нищо не е станало и е нямало никаква опасност, аз само съм се шашкала излишно. Като я питах за изследвания на кръвта, тя ми вика: "За какво? Олово ли да търсят? Това го намират само патоанатомите!" Ей, направо побеснях! Първо, как ще ми приказва за патоанатоми (за тези, които не знаят - това са лекарите, които правят аутопсии!), при положение, че ме вижда колко съм шашната!!! Второ, какво олово търси в батериите, това да не е акумулатор!!! Имах чувството, че изобщо си няма представа защо са толкова опасни тези батерии!!!
Надявам се Мони да изака още нещо, преди да си легне тази вечер! Или утре сутринта! И да не се налага нова рентгенова снимка! Днес й дадох "Дуфалак", дано той да подейства!
Дано, дано, дано!!!

# 201
е, сега ми изглежда ,че си се поуспокоила! браво и на двете  ви с Мони и стискаме палци и другата натрапница да си ходи с акото!!!!!

# 202
  • Варна
Ур-р-ра!!! #Milti  #Milti  #Milti Мони току-що изака и втората батерия!!!! Не мога да си намеря място от радост!!! Момичета, благодаря ви за подкрепата! Сигурна съм, че благодарение на вашите положителни мисли, всичко мина благополучно!!!! Толкова съм щастлива!!!

# 203
Браво браво
много се радвам за Мони.
Утре ще пишеш какво е казала другата дофторка.
УФ сега вече можеш да си поотдъхнеш малко Grinning

# 204
Цитат на: chockolina
Ур-р-ра!!! #Milti  #Milti  #Milti Мони току-що изака и втората батерия!!!! Не мога да си намеря място от радост!!! Момичета, благодаря ви за подкрепата! Сигурна съм, че благодарение на вашите положителни мисли, всичко мина благополучно!!!! Толкова съм щастлива!!!

Айде, честитоооооо!
Да я цункаш от нас и да си палите свещичка на този ден  Grinning
Целувки  Grinning
 #Milti  #Milti  #Milti

# 205
  • До хладилника, който обичам
Браво! ЧУдесно!!!  Grinning

# 206
  • Варна
Цитат на: nikol78
и да си палите свещичка на този ден  Grinning

О, да, непременно!!!

# 207
браво!!!!! и ние всички ще си отдъхнем. аз извлякох ценна информация за разхлабване на перманентно запеченото ми детенце

# 208
  • Враца
Браво на Мони и на мен ми олекна!!!
Хайде да е жива и здрава и повече никакви такива случки да нямате #Milti  #Milti  #Milti

# 209
  • Бу-у-урга-а-ас
Ех, най-после, че и ние да си отдъхнем, че цял ден ви мисля.

Общи условия

Активация на акаунт