СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 764
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Бравоооооооооооо #Milti  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti

# 271
  • Sofiа
Ей, браво на Мони. Hands Clap
Мама вече може да си отдъхне и да се отдаде на забавления с дребосъчка.
Забравяйте по-бързо гадния случай и се забавлявайте.   newsm44

# 272
И аз следих темата, сега с радост мога да кажа БРАВО, че всичко е наред. Дано повече не се случват такива неща, да сте живи и здрави. Поздрави

# 273
Браво и от мен  Hands Clap ,много се радвам за вас!!!

# 274
  • София-България, Израел - където си поискам
Браво на детенце!Радвам се ,4е приклю4и с щастлив край.

# 275
Следих темата през цялото време. Не съм и предполагала , че мога така да се притесня за детенце, което не познавам и така искренно да съчувствам на майка му. Браво на и на двете #Milti  #Milti  #Milti ! Дано това да е първото и последно подобно "меню" на малката Мони. Спокойно ляти и мнооооого усмивки  grinning039 .
П.П. А малката сладурка дори и не предполага, колко мноооооого мами няколко дни мислиха за нейното ако newsm62  . Ако знаеше  сигурно сега би се възгордяла за постижението си Joy .

# 276
браво на малката принцеса![smilie=smile3521.gif]

# 277
Браво на адашката!!!  #Milti
Да бъде послушна и весела и никакви батерии повече!!

# 278
  • anywhere
Ох, и аз си отдъхнах!  Rolling Eyes От вчера само чета и не се обаждам, че не зная и какво да кажа де...  Sad  Embarassed
Днес специално влязох да видя дали са излязли батериите  Wink ! Много се радвам, Чоколина! Да нацелуваш малката разбойничка!  Laughing

# 279
Браво на миличкото!!! Нека сега да се множат добрините около вас, за да забравите бързо тази ужасна случка.... Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 280
  • Варна
Пак ви благодаря за подкрепата и радостта, мамчета!
Ходихме днес на лекар - слава богу, няма нужда да пие нищо дребосъчката! Само повече течности! Така че този път се разминахме само с голямата уплаха на мама и тати, а и на всички вас! Дано повече няма такива случаи, наистина! Батериите вече са прибрани в "Кутията на Мони"!!!

# 281
  • Варна
Чудесна новина! Радвам се че всичко приключи. Нацелувай малката палавница!  Grinning

# 282
  • в края на града
Браво!!! Много се радвам, че е излязла и втората и че са цели. Дано сте по-спокойни вече  Heart Eyes .

# 283
Браво на малката принцеса... Най-накрая кошмарът свърши! Ура-ура-ура... Вече по-внимателно с батерии и всичко което може да се изпапа... Нацелувай малката чаровница от мен!

# 284
Супер супер супер !!!! Много се радвам !!!  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti  #Milti И таткото даже ме пита одеве - какво стана с бебето с батериите Simple Smile Много се радваме ! Браво на Мони Simple Smile а мама да си отдъхне вече Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт