СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 840
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
  • София
УРАААААА!!!! Много се радвам!!!!
 #Milti  #Milti  #Milti
Нали ти казах Grinning

# 241
  • Варна
Благодаря ви отново, момичета! Наистина си мисля, че всички вие много помогнахте с мислите си за нас и молбите всичко да свърши добре - и то така стана!!!
Толкова съм щастлива, че ми иде да прегърна целия свят!
Наистина си отдъхнах вече! Мони спи спокойно.

Цитат на: nimfetka
Непременно да запазиш батерийките- някой ден ще ги показваш на Мони, ще и разказваш какви страхове си брала и дружно ще се смеете до припадък! Я кажи, Чоколина, друг път радвала ли си се толкова много на бебешко ако, а? Wink  Wink  Wink

Батериите ще ги запазя - те са си направо експонат за музея - такива са корозирали и почернели! Тази, която сложих в оцета е много по-запазена! Между излизането на първата и втората батерия минаха 6 часа, но разликата между двете е очевидна - втората е с проядена обвивка вече! Ако бяха останали още малко вътре, най-вероятно съдържанието щеше да изтече!!! Само като си го помисля и настръхвам!
Важното е, че всичко свърши!

Цитат на: Lilly

А за обицата на ухото  мила Чоколина - ти си знаеш
(казвам го с най-добри чувства Grinning )

Знам си, знам си! Аз съм виновна, че го купих тъпия телефон! Най-тъпото е, че на капачето за батерии има място за болтче, а болтче няма! Вече съм прегледала всички играчки, махнах всички малки батерии!
Имам си такава огромна обица, че няма накъде повече!

# 242
дано не съм те засегнала. Наистина нямах това предвид. Много се радвам, че всичко се размина без сериозни последици.. Целуни малката сладурана Heart Eyes

# 243
  • Варна
Разбира се, че не си ме засегнала, Лили, много си мила! Съвсем сериозно! Аз си я "закачих" обицата още оня ден, когато стана, каквото стана!

# 244
Целувки и от нас за Мони  Simple Smile
Радвам се, че всичко завърши добре. Дано в бъдеще да нямате подобни проишествия  Praynig

# 245
Айде и сега да се наспиш едно хубаво, че като знам какво ти е било  #Silly
На малкото дупе мнооого целувки  Grinning

# 246
  • София
[БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!
Браво на малката Мони и силната мама!!!!!!!!!!!!!!

bg

# 247
Оххх, Слава Богу, че всичко е свършило и то добре. Браво на Мони и на силната мама.
За напред такива работи да няма.

# 248
  • София
Браво!Важното е че всичко завърши добре!Много се радвам за вас!

# 249
БРАВО НА ДЕТЕТО!!!РАДВАМ СЕ ЗА ВАС! cheers   bigdance2   bigdance2   bigdance2

# 250
Браво! Страшно много се радвам!!!!!!

# 251
Hands Clap   Hands Clap   Hands Clap Браво на Мони Sign Exclamation Хайде това да е само един неприятен спомен за мама и да не се повтаря повече. #Milti  #Milti  #Milti  newsm76

# 252
Браво на малката Мони!Радвем се за вас! #Milti

# 253
Браво, да си отдъхнем най-после! Чак ги сънувах тези батерии, едни такива разядени и черни, но не бяха в коремчето й, а навън! Без майтап
Горкичката Мони, геройка! Колко пъти само ака, милото, то от толкова разхлабващи храни. Сега може би трябва нещо за прочистване на стомахчето. Някой лекар да каже, аз се сещам за активен въглен, знам че той обира разни отрови при хранително натравяне, а също и прясно мляко (адаптирано)

# 254
Бравооо на детенце!!!
Хайде сега изхвърлете всичко , което по размер може да премине през устата и хранопровода и да нямате повече ужасни случки от този род!
Много се радвам  #Milti  - първото което поглеждах в темите всеки път беше дали има добра новина за проклетите батерии.........

Общи условия

Активация на акаунт