СПЕШНО! Глътна две батерии!!! - Ур-р-ра!!!

• 38 762
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Браво!  #Milti
Май всички сме ги мислили вашите батерии последните дни... най-важното е, че всичко е минало добре!
Хубаво е, че споделяш за батериите - със сигурност и аз ще имам едно наум за тях!

# 256
Много се радвам, че всичко мина благополучно и без проблеми  #Onfire  #Onfire  #Onfire !

# 257
Браво на детето! Хайде, мамче, успокой се сега и си почини Grinning .

# 258
Браво на Мони!
Много се радвам, че всичко завърши добре! #Milti  #Milti  #Milti

# 259
Браво на Мони! Браво и на мама, че успя да издържи изпитанието! Стискам палци да не ви се случват повече никакви неприятности. Целувки!

# 260
  • Sofia
Чъдесна новина! Радвам се че вече са излезли батериите! Днес все пак ще идете пак на лекар нали? Може наистина да трябва да пие нещо, ако й  е раздразнен стомаха!

# 261
Браво на детенце. много се радвам за вас. #Milti

# 262
  • Варна
Бравооо!Да сте живи и здрави и двете! Хубава новина!  Hands Clap

# 263
Следих темата непрекъснато тези дни Simple Smile

Браво и на двечките: за положените усилия на Мони и за геройското търпение на мама Чоколина Simple Smile))

# 264
Много хубава новина.
Хайде едно много спокойно лято ви пожелавам.

# 265
Браво на Мони! Много се радвам!

smile3525

# 266
Много се радвам че всичко мина успешно. Grinning Браво и на двете.Сега мама Чоколина да се успокои и оттърси от напрежението тези дни,а малката красива принцеса да е все така засмяна и здрава. People Angel

# 267
  • София
Слава богу, че направо ми настрхна косата като прочетох.

Радвам се, че вече сте добре! Laughing  Laughing  Laughing

# 268
ЧЕСТИТООО! Много,много се радвам че батериите са вън!   #Milti  #Milti  #Milti Знаех си, че всичко ще се оправи! БРАВО , БРАВО на сладката Мони! Цункай я от нас! Всички вече си отдъхнахме, и най-вече ти chocolina! БРАВО!

# 269
ох, изстрадахме ги тия батерии, важното е, че най-накрая излязоха пущините! мнооооооого се радвам, да нацелуваш малката принцеса Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт