Коледни подаръци купуваме и за среща с ЯНУАРСКИТЕ мъничета жадуваме!

• 13 023
  • 289
  •   1
Отговори
# 210
Hi и от мен!

Какво е това мрачно време, бе момичета. Тука май ще напече след малко, нито дъжд, нито сняг. Rolling Eyes

Евито, защо личната трябва да ти попълва обменната карта? Моята ми я връчиха на миналата ЖК и нищо такова не ми споменаха. newsm78

мики, значи ще чакаме намаленията януари и ще действаме.  Mr. Green

Ей, момичета какви са тия контракции? Я се дръжте, рано е още Stop

# 211
Евито, защо личната трябва да ти попълва обменната карта? Моята ми я връчиха на миналата ЖК и нищо такова не ми споменаха. newsm78
Ами не знам, всичко друго ми бяха приготвили, направление, списъци, болнични, но такова ме питаха дали имам, а аз нямам от преди и си купих едно картонче за 0,80ст., в което личната трябва да впише нещо, сигурно данни и после те да я попълнят на следващата консултация с техните изследвания и така.
Аз може и да имам таквоа при личната, де да знам... newsm78

# 212
Добро утро и от мен! Да взема и аз да се оплача набързо. В петък бях на консултация, с бебо всичко е наред, но аз имах кръвно 145/90  #CrazyКато се уплаши тая ми ти докторка, тича купи ми лекарство /Допагит/ и искаше да ме вкара в болницата, ама аз се дръпнах, кой ще ми гледа детето? Събота и неделя само готвих и лежах, добре че Софи ми е самостоятелна та си полежах, защото на тати му беше мноого лошо  Mr. Green Сега пак на работа и дано някой не ме ядоса, та пак да вдигна кръвното.
И аз нищо не съм приготвяла още, но нали има още време.
И при нас е мрачно и вали дъжд Sad
Лека седмица!

# 213
Добро утро и от мен. Да ви се оплача , аз контракции още не съм имала, но през последните 3 дни бебо е много мързелив едва помръдва по два-три пъти през деня и от тогава имам нещо като предменструални болки. Нещо ме хвана шубето  Cry Днес съм на ЖК и  за пътния лист  Laughing , надявам се доки да каже няколко успокоителни думи

# 214
Добро утро,
Валя, Ели  дръжте се, има още време до срещата с бебчетата!
Не бързайте като мен .  Naughty

Аз сега ставам и чакам да стане 11 часа, за да получа сведения за бебка .
Дано да ми кажат, че е пораснала поне с  50 грама .

За памперсите - аз сега купувам на Памперс .
Не знам дали са хубави, още не мога да преценя .

# 215
Цитат
Аз може и да имам таквоа при личната, де да знам...

Пфууу, май наистина всеки лекар си разглежда ЖК както си иска. Аз в четвътрък съм пак и ще взема да ги питам, че и моята е една отнесена... #Crazy

# 216
 Усмивка , само хубави новини от бебка ти пожелавам и скорошно прибиране вкъщи. 

# 217
Eто го и Мартин:

Забравих да спомена - полезна вещ за болницата- ръкавици, че ние така хубаво се украсихме  Wink

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 10:41 от angiе

# 218
  • Бургас
angiе ,мила нещо не се отваря.Отваря началната на снимка бг.
Я опитай пак ако имаш възможност ,много искам да видя малкия сладур.  Hug

# 219
Добрутро или добър ви ден..  Hug Аз напоследък първо хапвам и после сядам пред компа, че иначе не ме свърта на едно място  Crazy черпя с ябълкови кексчета  bowuu

Анджи, мнооого е сладък бебокът, много да го нацелуваш.

На мен утре ще ми разписват пътния лист, днес имам уговорка с докито от МД да се видим и консултираме. така че тази седмица съм я попълнила откъм ангажименти  Sunglasses

Момичета, дръжте се. Какви са тез контракции Naughty Ели, щом са толкова начесто защо не идеш на док да погледне. Моят лекар ми каза, че станат ли на 5 минути и марш в болницата.

И пак един дъвкан въпрос. КАМИЗОЛКИТЕ - защо са? Вижда ми се малко прекалено и боди и камизолка и после блузка...  newsm78

# 220
  • на плажа
 Добро утро!
 Какъв бонбон е Марти  Heart Eyes! Да ти е жив и здрав!
 И аз си нямам контракции, ама май е още ранко, та не се притеснявам. Вчера понакупихме почти всичко - легълце, дюшече ( на взехме матраче, защото става много високо, а нашето легълце е от преносимите и бебчо ще изпадне ), хавлийки, още дрешки, одеалца - едно испанско с цип и копченца и едно обикновено, а взех и една ватиранка пеленка с възглавничка. Сега ще ги наснимам и ще ги кача  Heart Eyes.

# 221
Тедсън - аз камизолките не ги разбирам и не ги употребявам. Въпрос на мнение - обличам боди, гащиризон или ританки +блузка и евентуално някакъв елек или жилетка, ако гащиризонът/блузката са от по-тънките.

За одеялцето - аз го пера на 40 с центрофуга, нищо че пише на ръка и т.н.

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 11:25 от angiе

# 222
Добро утро, да се позапиша и аз – една от най-малко активните из форума. Вече трети понеделник съм си вкъщи и се чудя вече каква “програма” да си измисля.
Утре съм на ЖК – гледам, обсъждате обменната карта; на мен точно утре се пада да ми я дадат, но в папките, които получаваме в у-щето на 9 месеца, са посочени 2 документа – направление за хоспитализация (валидно 30 дни) и въпросната карта. Това не е ли всъщност картона, в който са записани данните от всички прегледи? Утре твърдо съм решила да настоявам да ми вземат секрет, че нещо май се ослушват…
До лекцията за къпане най-вероятно няма да стигна, но пък вече я посетих през октомври (лошото е, че няма възможност всеки да “пипне” куклата бебе, а пък само с гледане и записки не става).
Може би ще дойда на отворените врати във 2-ра градска – това ми е нещо като резервен вариант за раждане без плащане, ако лекарят ми не е в София, когато дойде момента. Чувала съм, че там гледали с добро око на всяка бременна, независимо със или без избор на екип, а и се поддържа ред и хигиена.
В тази връзка се чудя, във ВИПовете в ТК още ли пускат по всяко време цялата рода?

# 223
  • София
Момичета, за мазането със зехтин - преди малко четох есна книга за грижа за новороденото и там тачно това пише. При наличие на корички по главичките да се маже вечер с бебешко олио и сутрин да се разресва- падали коричките.

Аничка - аз също си купих такова одеало от пакостник и го изпрах в пералнята на  градуса и с центрофуга но не е мръднало- само дето ми се струва ,че беше прекалено скъпо. По-късно си купих от един магазин за 15 лв испанско одеало- струваше 15 лв , но не ставаше на чувалче , но материята беше същата . Ти за колко го купи твоето.Питам защото си мисля че  нещо ме метна продавачката. За него дадох 77 лв. newsm78

# 224
angiе,Марти е голям сладурко! Да го нацелуваш мнооооооого!
iramira , честити ти покупки...Утре ще дойдеш ли на лекцията на 9 месеца? Дано се посъберем повече мами и да "съгрешим" с някоя тортичка!

Общи условия

Активация на акаунт