Коледни подаръци купуваме и за среща с ЯНУАРСКИТЕ мъничета жадуваме!

• 13 018
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Анджи,страхотен сладур.Колко ви изписаха от болницата?

До сега на мене са ми давали само направление за РД.С другите раждания. GrinningЧудя се какви са тези обменни карти? newsm78 Дали ще ми дадат нещо подобно този път? newsm78

# 226
  • София
Направо вече се обърках. Нямам ните обменна карта нито направление. От кого трябва да ги взема , като не ходя на ЖК?

Извинявам се за още по-тъпия въпрос, но какво е това Ла редута? ooooh!

Анджи ,бебчо е много сладък да ти е жив и здрав. Дано скоро да го гушкаш.

Ели, като гледам ти си почти с моя термин, направо се притесних - не съм приготвила още чанта ,нито съм купила всичко необходимо за бебка. Аз контракции не съм усещала ,но не съм сигурна дали просто не разбирам че имам контракции. Аз ще ходя чак на 20 на консултация, дано не се окаже късно тогава да приготвям багажа. Embarassed

# 227
  • София
Много е миличък Марти,въпреки че е отворил голяяяма уста:)
Май утре добра компания ще се съберете за тази лекция,да взема и аз да се надигна и да дойда,да се запознаем,а и какво е казала асиди да хапнем по торта:)

# 228
  • на плажа
 Качих си част от покупките Grinning.
 Асиди, щом е за тортичка съм първа  Wink. В колко беше срещата - 8,45 пред Плиска ли?

# 229
Клои - роди се 2600, а го изписаха 2570 - много добре според мен.

Мен си ме наблюдаваха там където и родих, та не съм запозната с всички тези обменни карти, направления и чудесии - всичко си беше там.

# 230
  • Бургас
Браво Анджи,значи малкия си е папкащо бебче.Пу-пу нека да папка.  Peace

А ти как се чувстваш сега?Как го приема каката?Радва ли му се,помага ли?Извини ме ако питам,но вие сте първите,които сте си вкъщи с бебо вече и ми е интересно да знам как я карате? Embarassed Grinning

# 231
Здравейте, очакващи януарски мами..Пиша тука за да ви се похваля..станах леля т.е. една от вас (е малко поизбързала Wink)...Impatient...си има бебче..Дребоса се излюпи днес по обед...почти 2.700 и 47см висок - малък мъж..Все още не знам как се казва Embarassed...но като разбера и това ще напиша..Поздрави на всички..  bouquet

Последна редакция: пн, 10 дек 2007, 12:58 от Release

# 232
juju1 Ла редута е един френски сайт за покупки.Ето линка:
http://www.laredoute.fr/
Относно одеалцата,моето е такова
http://images20.snimka.bg/004603854.jpg
и го изпрах на ръка,остана си толкова пухено,колкото си беше.
Честито бебче на Impatient Бързо възстановяване на мама и малкия мишок  bouquet

# 233
  • В полите на Пирин планина
Здравейте!

Лелеее - още нови бебенца! Честито на избързалите мами и дечица - живи, здрави и много послушни!

После ще се включа по-подробно!

# 234
привет и от мен! само аз ли спя по толкова много? Embarassed не се оплаквам, де Simple Smile

на нас на училището за родители ни казаха, че през зимата бебчо трябва да е облечен с боди с дълъг ръкав, ританки и блузка или гащеризонче. без шапка вкъщи. така облечен и спи, завит разбира се. ние сме купили гащеризончета, защото ми се струват по-лесни за обличане, поне като за начало. иначе взех и ританки, памучни, български, по 2 лв. мислех да ги слагам под гащеризончето, ама това беше преди да ни каже учителката Simple Smile сега се чудя...

относно козметиката и аптечката - ние взехме шампоан за глава и тяло, бебешко олио и бариерен крем, спирт 95 градуса, пудра топоцин, дигитален термометър. трябва да взема и физиологичен разтвор. лепенки за пъпче ми казаха, че не е необходимо, защото като се отлепят, бебчо го боли, няма проблем ако леко се намокри пъпчето, стига да не се потапя под водата. после със спирт и памуче се подсушава.
какво още е добре да се вземе?

анджи, много е сладък мартин!

честито бебче на Impatient и бързо възстановяване!

# 235
Честито на мамчето с новото януарско бебече smile3501
Коконка, снимай се да видим новата прическа   newsm03
Ели, изчакай малко да минат празниците, аз честно казано незнам какво са контракции, а при болезнените къде и как боли?
Анджи, Мартинчо е такъв сладур  love001 Да ти е жив и здрав!!!
Днес толкова задачи имаме да вършим с моя а пък времемето е толкова кофти newsm61 Замислям се дали да не взема скринчето и легълето по рано от двайсти както си бяхме запланували.

# 236
Impatient, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ!!! Още един малък мъж в януарския отбор. Да е жив и здрав и много радост да носи на мама и тати. Heart Eyes

Анджи, много сте сладки (пу-пу). Да, разкажи как се държи каката, помага ли или го гледа само отдалече? Laughing

# 237
  • София
Здравейте момичета!
Много добре започваме седмицата - с още едно нетърпеливо бебче - януарче!
Честито на Impatient!!!!    bouquet  bouquet  bouquet
Да й е жив и здрав малкия мъж!!!

Да се отчета и аз. Днес бях на преглед при доки и за пръв път записвахме тонове - всичко е ОК. Бебка си е точно в седмицата. Лошото е че аз нещо съм си решила че ще раждам по Коледа, а пък точно тогава моят лекар ще отсъства. Та ще трябва да стискам кълки.   Sad
За контракциите - както често се оплаквах, при мен контракциите бяха ежедневие. Да обаче откакто пих едно хомеопатично лекарство и понамаляха. Не знам дали от внушение или така си е щяло да стане, ама е факт. За пръв път се лекувам хомеопатично и чак не мога да повярвам че действа.  Thinking
За одеалцето - моето е като на Vania_84 и към него имаше цяло упътване как точно се пере на ръка и то без много да се мачка и търка. Та не посмях да го мушна в пералнята.    newsm78  После пък трябваше да се суши в хоризонтално положение, та три дни съхна върху няколко хавлии. Ама като гледам повечето си го перете в пералнята, та другия път хич и няма да му мисля много.

В събота и аз се сдобих с нова прическа - подкъсих си доста косата и се боядисах. Нали трябва да сме хубави за срещата с малкото човече.   Heart Eyes   Тази седмица е ред на козметичката и сме готови. Е чантата още е в насипно състояние, че трябва да поизпера някои неща за болницата, ама до това все не стигам. Но както каза и доки време е - другата седмица ще съм 37 г.с. и бебето ще е напълно доносено, та ще го чакаме всеки момент.

# 238
Голям сладкиш тоя Мартин:)) и колко му е голямо облеклото...хихи
Честито на Impatient за нейния мъж...Да расте здрав и усмихнат!
Аз съм с контракции и болки ниско долу в корема от четвъртък...и съм на магнерот и на нош-па...днес бях на дофтор. Помислих, че бебка се е обърнала седалищно и си изкарах акъла ама не била. Каза, че се преуморявам с малкия и трябва повече да лежа. Ама то само едното излизане навън с тия якета, чорапогашници, ботуши и на двамата...направо си е уморително.
Лек ден на всички отиваме да полегнем, щото нощес Мама не спи от тия болки и пишкане.

# 239
  • София
Честито бебче на Impatient! Да и е живо здраво и много да слушка мама и тате.

И като си помисля че аз съм само с три дни по-късен термин ,почва да ме хваща страх. Ако бебечето реши да се ражда по празниците и докторът си е пийнал не знам какво ще правя. Въпросът е дали навреме ще разбера че почвам да раждам или може да стане късно. Embarassed

Май ще трябва да си приготвя по-рано чантичката.
Много ми се идва утре на курса  на Плиска, но доки каза да лежа повече и не знам дали ще се реша. А м същото време съм толкова боса, дори не знам как се държи бебчето. Shocked

Дано само са ни живи и здрави. Всичко друго ще се подреди Whistling

Общи условия

Активация на акаунт