ДЕКЕМВРИ е, настана време мама да се срещне с бебе!

• 12 438
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
Ето че след близо 9 месеца, в които моята прекрасна съпруга споделяше Вашите притеснения, радости и трепетни очаквания, и на мен се отдаде шанс (или по-скоро щастливата възможност) да предам радостната вест, че днес 10.12.2007 г., в 7:57 часа, получих най-прекрасния подарък - роди се нашата малка дъщеричка Адриана, с тегло 3,068 кг. и висока (за сега) цели 50 см.
Много се радвам, че и майката и бебето са добре!
Не мога да опиша с думи какво е щастието и вълнението, което изпитвам докато пиша тези редове... Искам да пожелая на всички Вас, бъдещи майки, леко раждане, а Вас бъдещи татковци наистина Ви завиждам за прекрасните емоции, които Ви предстоят...

БЛАГОДАРЯ ТИ, РОСИ, ЗА ПРЕКРАСНАТА ДЪЩЕРЯ. НЕКА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!

# 241
Честито на щасливия татко на малката Адриана ! Да вие жива и здрава и много послушна ! А на мама бързо възстанояване и поздрави!
Даренце, добре дошла миличка  Hug , радвам се , че отново си сред нас .Разказвай как е с малкия юнак... Heart Eyes

# 242
Честито на новите мами и татковци!

Дари, добре си дошла.

Мен вече треска ме тресе за срядата. Тази нощ не съм спала качествено - въртях се като вретено, изпотих се 100 пъти - въобще картинка. А милото сладко си похъркваше до мен......

Иначе добро утро на всички и лек и спокоен ден.

# 243
добро утро мили момичета,
Дари, добре дошла Hug хайде с нетърпение чакаме да видим малкия Филип Heart Eyes
Роринка, честита дъщеричка, да расте здрава, умна и красива за радост на мама, тати и батковци (ако не се лъжа) Hug

# 244
  • София
Честито на Рорина и щастливия татко за най-хубавия подарък - малко сладко момиченце Адриана! Нека расте здрава, умна и да се чувства щастлива в голяма мъжка компания!   bouquet

Дари, добре дошла и от мен Hug

# 245
Честито на Рорина!Много хубаво име сте избрали за бебка!

Дари,добре си се завърнала!

Били с паднала тапа може и да преносиш,тя няма много общо с раждането(е преди да родиш трябва да ти падне тапата,естествено.) и контракцийте(както ти каза и Цвети).Тапата е една слузеста "запушалка" на шийката на матката(надявам се да не бъркам точното й местополжение)и тя предпазва плода,един вид защитна стена.Лошо е ако падне по рано в седмия осмия месец,защото я няма вече тази преградна стена(и риска от раждане се повишава,но виж Мунлайт два месеца изкара с паднала тапа и разкритие).

Като споменах Мунлайт,как е тя и бебчето някой знае ли?Дано всичко е наред при тях!

# 246
Честито на Розита и Стела Мария! Да са ви живи и здрави бебчетата и много, много да ги радвате! На Рорина пожелавам същото! А нейния мъж направо ме разплака, много мило ми стана.  newsm51
Дари, добре завърнала се! Разказвай когато имаш време   remybussi

# 247
Честито на Рорина и щастливия татко, да ви е жива и здрава принцесата и много радост да ви носи   bouquet

Сложих няколко снимки на Филип в албума ,скоро ще сложа още ,но сега нямам време да ги сваля от телефоните с които снимах  Grinning снимките са пресни от пътуването вчера и банята като се прибрахме  Grinning http://www.snimka.bg/album.php?album_id=199854

много ми е послушен ,пу-пу, кърмим се успешно от третия ден на сам. Имам кърма за целия китайски народ и се надявам така да се задържи дълго време.
Целувки, пак ще се включа по късно ,че сега ме викат спешно  Laughing

# 248
Дари, какъв е сладък Филип. Пу, пу...... Много радост да ви носи Simple Smile

Радвам се, че се справяш с кърменето.

# 249
НОВИНКА!
Днес BEBOBO е станала мама на Дамян - 3.700кг. и 50см. Всичко е минало ок и тя е много щастлива!

Да й е жив, здрав, много щастлив с гуууууууууууулям късмет Wink да носи радост на всички в къщи!

Били, аз бях писала по-рано, че моята тапа падна след като родих Joy, абе не много нормална  работа, но факт...

# 250
Честито на Бебобо и Рорина!!! Много щастие ви пожелавам с бебенцата, много здраве и да ви слушкат !

# 251
ЧЕСТИТО НА РОРИНА И НА БЕБОБО! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ МАЛКИТЕ АДРИАНА И ДАМЯН!
Дари, добре дошла Hug
Очакваме новини от Амадис и Анайс.
Аз, момичета, срам - не срам продължавам да работя, макар и от вкъщи. Аз съм в строителството и бях поела един хотелски комплекс в Силистра, който сега е пред акт 16 и има огромна документация по предаването и най-вече защита на цените и стойността на комплекса пред инвеститора. Има голяма вероятност да изпратят мъжа ми в София по същия въпрос (ние сме от един отбор) и това много ме притеснява, защото точно сега никак не ми се остава сама, но каквото дойде. Та след вчерашния ми ден (и не само) пред компа, снощи бях като разглобена и бебка не спя да ме рита. Вече ме болят костите на таза, а сутрин ме болят ставите на ръце и крака, чак пръстите на ръцете ме болят.  Днес съм почнала от 7 сутринта и сега съм в почивка. Дано приключи по-скоро всичко това, защото пък е напълно възможно и бебка да ни изненада Joy
Целувки на всички!

# 252
  • София
Честито на новите мами с новите бебенца!

Рорина, да ти е жива и здрава Адриана! Да е умна, разумна, животът й да е спокоен и изпълнен с удовлетворение и радости!

Бебобо, да ти е жив и здрав Дамян! Да е силен, смел и да постига победи във всичко!

Дари, Филип е много сладък! Още от сега устенцата му са много хубави и добре оформени - ще има да целува с тях момите! Mr. Green Joy

# 253
Честито на Рорина и Бебобо,да са им живи и здрави дечицата! Дари,добре дошла отново,много е сладък малкия Филип Simple Smile Днес ще стискаме палци на Амадис и  Анейсfingerscrossed

# 254
Добро утро и от мен!Момичета естествено,че веднага се обадих на моя лекар. Прегледаха ме,но нямах разкритие.Гледаха ме на видеозон и всичко си е ОК.Записа на тоновете също беше ОК.Явно това,4е ми е паднала тапата си е съвсем нормално все пак термина ми е на 26.12.
4ЕСТИТО НА МАМИТЕ С НОВИ БЕБ4ЕТА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!!!

Общи условия

Активация на акаунт