ДЕКЕМВРИ е, настана време мама да се срещне с бебе!

• 12 438
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Честити бебоци на Рорина и Бебобо, да растат много послушни и усмихнати деца, да радват мама и тати, а и цялата рода  Hug Бързо възстановяване на мамчетата  Peace
Аз тази нощ пък само сънувах, как ми се появяват контракции и после се раждат я 2, я 4 деца  Crazy Но в сънищата пък никаква болка не съм изпитала, ама ич, направо мн странно, та последно беше, че раждам 3 момчета и 1 момиче. Е това не знам на какво се дължи, айде раждането ясно, ама бройките  #Crazy
Били, значи няма какво да се притесняваш, щом всичко е ок при доки. А Иве, на теб тапата ти е паднала после, ама ти беше с цезерово, при нормално раждане, не мисля, че това може да се получи.
Междудругото днес на вън е много приятно слънчево, ама мен ме мързи да се разхождам, но ще направя едно хубаво проветряване на апарт Simple Smile А майчетата с бебчовци, да ги извеждат по терасите, че от утре го дават яко застудяване и сняг, макар, че от другата сряда го дават пак затопляне, луда зима. То май всички станаха такива напоследък.

# 256
Честита принцеса на Рорина! Нека е здрава и щастлива, късметлийка е тя - ще бъде носена на ръце от трима мъже и една щастлива мама!   bouquet
Честит да е хубавеца Дамян на Бебобо! Да е здрав и само радост на носи на мама и татко!   bouquet
Добре дошли у дома на Дари и Филип!  Hug
На Дарика малко й се сърдя, че беше обещала да се обади като тръгнат, ама заради Филип всичко й прощавам. Да го нацелуваш от мен, перфектен е! Сега вече мога да влизам да раждам и аз.  Joy След ужасната нощ, която изкарах, ми се иска да е колкото се може по-скоро.

# 257
Тази сутрин мама barfly роди момиченце  bouquet малката красавица тежи 3150 и е висока 49см. Да им е жива и здрава сладуранката. Мама Деси  каза че се чувстват добре с бебка, операцията е минала също добре и очакват другата седмица да ги изпишат Hug

# 258
Честито на Бебоо и Рорина. Нека двете малки слънчица ви радват много, нека са здравички и много послушни, радост за мама и гордост за тати! Hug Hug

ДОбро утро и от нас с Елена.

Дари добре дошла. Малкият Филип е прекрасно бебче.

Точно имаше слънце и се зарадвах и само чаках Елена да се събуди и да я "опаковаме" и изведа на терасата, а тя така сладко спинка и слънцето се ски докато се събудим Sad

Дано се покаже отново.
Значи слагаме шапчица, пеленка и одеалце. Трябва ли да и е завито личицето когато я изведа или да е открито?

# 259
Честито на Бебоо и barfly!

# 260
Честито бебчета на вече обебелите се мамчета.Да са ви живи и здрави малките и сладки рожбички и нека да растат здрави и щастливи и много да ви радват. Hug Hug Hug

# 261
Честити бебчета на Рорина, Бебобо и Барфлай, да бъдат умни и добрички, здрави и преследвани от късмет!
Много сладък Филип на Дари, а как ви завиждам за падналото пъпче...

# 262
Амадис има дъщеричка Александра

ще пиша повече после че малката се дере

# 263
Честити бебчета на Барфлай и на Амадис! Много здраве и безгрижно детство им пожелавам!

# 264
  • София
Леле, каква реколта имаме днес. И не е приключила, като имаме предвид Анайс.

Честито на барфлай, бебобо и Амадис! нека бебчетата растат щастливи, здрави и умни, а мамите и татковците безкрайно се гордеят с техните рожбички!
[/color]  Hug
Дари и Дани, много са ви сладки малките шушулки! Grinning А момата една такава финна Flutter

# 265
  • София
Здрасти момичета!
Леле колко много бебета!

Честито на Рорина, Бебобо, Амадис и barfly! Много да ви слушат бебчетата и много радост да ви носят!   bouquet

Филип на Дари е страхотен красавец, и Борянка на Дани! Много да ги нацелувате!

Аз снощи спах добре. Надявам се утре вече да съм в добро здраве! Бях в поликлиниката за кръвно и тонове и ме изненада, че докторката иска да ида пак чак на 21 декември, ако не съм родила.
А едни кошмари сънувах снощи, даже и си поплаках насън. Много беше гадно  Cry

# 266
Честито на Барфлай и Амадис! Да са им живи и здрави малките принцеси!   bouquet  bouquet

# 267
Сладураната на Амадис се казва Александра, тежи 2.500кг. и 49см. - истинска манекенка Hug
Всичко е минало нормално, Амадис беше много развълнувана, понеже ми се обади, а не прати sms, та и пожелах бързо възстановяване и да цунка малката от всички нас Peace

# 268
ЧЕСТИТО НА АМАДИС И БАРФЛАЙ! НАЙ - ДОБРОТО ЗА ТЕЗИ МАЛКИ ДЕЧИЦА И ЗА ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ - ПОЖЕЛАВАМ ИМ ГО ОТ СЪРЦЕ!

# 269
Честито момиченце на Amadis, да радва мама и тати и да порастне хубавица и умница!

Общи условия

Активация на акаунт