за бебетата от 0 до 6 месеца, съвети за бъдещи мами

• 90 791
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Ще следя! Hug Hug Hug

# 106
Вече искам да тичам по магазините, да пазарувам, да пазарувам.
Изчетох толкова много работи, а има толкова време.

# 107
  • В горичката, до рекичката
Ще следя    bouquet

# 108
дано не повтарям някого , ако е така извинявайте -вземете си кош за мръсните пелени , който е ароматизиран и никога , ама никога не казвайте , че може и вие да го изхвърлите  Naughty Stop мирише ужасно , когато се изхвърля ooooh! Outta Joint иначе  си е много удобно пускате пелената , увива се със завъртането на диска и сте ок.
Вземайте всеки миг , за да можете да се радвате на детето си - не си мислете , че къщата трябва да блести  или вечерята да е невероятна -гушкайте си бебока излежавайте се заедно сутрин и играйте с него - това няма да се повтори никога
-посещавайте всякакви клубове свързани със среща с родители и други бебета , много е приятно , ние например ходим да пеем , нищо че бяхме на 6 седмици и не бяхме , беше му интересно и се радваше
-измислете си хоби -спасява положението , когато сте изнервена или гой будува , а на вас ви се спи или го чакате да се събуди за нощно хранене- аз например му правя бродерии , с които ще му украся играчките или стаята и му правя завивките -аз се радвам много на това , защото знам че съм направила нещо специално за него и то само от мен .В този ред на мисли , направете нещо специално за него и ще усетите колко удовлетворена ще сте!
-бъдете усмихнати , радвайте им се и независимо от безсънните нощи и тревогите около тях тяхната усмивка си остава най - ценното нещо на света!!!

# 109
  • На тиха улица
Запис за страхотната тема.  bouquet

# 110
дано не повтарям някого , ако е така извинявайте -вземете си кош за мръсните пелени , който е ароматизиран и никога , ама никога не казвайте , че може и вие да го изхвърлите  Naughty Stop мирише ужасно , когато се изхвърля ooooh! Outta Joint иначе  си е много удобно пускате пелената , увива се със завъртането на диска и сте ок.

това е т.нар. дайпер джини нали? хубав съвет само дето не мисля, че се продава в бг, аз поне не съм го срещала някъде

# 111
Съжелявам, ако сте засегнали въпроса, а съм пропуснала да го видя... но да попитам! Как е правилно една майка да поставя детето си да спи?  newsm78
На гръб!
На очи!
На една страна!
Аз слагам малката Светлозара на една страна, така ми препоръчаха, но съм чела, че децата било добре да се поставят по гръб  newsm78 . Вие как мислите?

# 112
дайпер джини - сигурно е същото , тук го наричат напи рапър- аз обаче мисля че го видях м СОМО , дано не греша  newsm78 бебенцето го слагай на гръб , но може и на страна - не мисля че е грешка , аз го слагах по едно време и по корем , така се чувстваше по -добре

# 113
axel_chiara слагам я на една страна тя вече сама се обръща по гръб... Този въпрос е насочен за бебенцата които все още немогат да се обръщат...

# 114
  • София
И още нещичко - крем Бочко Grinning много по-добър от повечето скъпи и маркови кремчета
Peace Peace Peace
и аз съм на това мнение
СУПЕР Е...

# 115
дайпър джини-  проучете дали работи. има такива, които не са направени добре и миришат ужасно.
Аз иначе използвам и мирише малко при чистене, но ако се изхвърлят на 2-3 дни, не е зле. Преди да вържа найлоновата торбичка, изтривам хубаво с дезинфекционен препарат.

за спането- само на гръб в началото заради СИДС ( синдром на задушаване- ако така се казва на български). След 3-4 месец, когато детето може да се обръща няма значение. Сина ми сам започна да  се обръща и да спи на корем, никога не съм го слагала в тази позиция.

# 116
  • София
Ние още от раждането се мажем само с Бочко и съм много доволна! Peace

# 117
Аз да попитам течните гелове за бебета ,които са за тяло и коса нали не лютят на очичките дори и да влезе сапунка там.Приготвила съм си на Бюбхен.И тези бебенца много ми е чудно как не се задавят като ги хранят по гръбче  Laughing

# 118
Въпрос към майките на летните бебета. С какво ги обличахте по време на големите жеги. Пак ли трябва да имат дълга ританка и камизолка, а отдолу боди лятно. И като сложим и памперса не му ли става много спарено на бебо. Или може с някакви бебешки килотки и чорапки. И отдолу само памперс. Без друго бельо. Дъщеря ми беше зимно бебе, но сега близнаците ги чакаме през юли /живот и здраве/ и не съм сигурна за дрешките.
И на мен ми е интересна темата, въпреки че имам вече пораснала дъщеря, невероятно много неща се забравят!

# 119
Само по лятно боди и чорапки, но синът ми се роди, когато беше 40 градуса навън.  Имало е дни, когато беше и само по памперс, иначе не издържаше. През нощта слагах само по-плътно памучно боди.

Общи условия

Активация на акаунт