Работещи майки 2006 г. - тема 11

• 23 180
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
... ти се върна... буквално, повърна, предполагам.
съчувствам тимного. сори за лошоиразения хумор

ааа.... след ЛС разбрах... ама като не чета редовно други теми, не съм в час.
спам мъка спам...

да не съм голословна.... във фотографската тема имаме една група, в която ... всъщност 2 групи.
в едната снимаме децата всеки ден и коментираме снимките, а в другата веднъж седмично. идеята е да направиш нещо като фотодневник на детето.
аз във всекидневната не пускам, защото ще е всекинощна, нали не се виждаме редовно денем  Младежа...

ето линк:

КАЙО

ВСИЧКИ

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 17:56 от kalina na kayo

# 76
Майра, пак ще кажеш, че сме те взели за опитно зайче, ама една позната смучеше лукчета по цял ден и пиеше сода... Hug ако нищо не помага си мисли за бебето заслужава си да потърпиш още малко  Hug   Wink

Аз няколко пъти правя грешка да се включвам в подобни теми ... този път ще се въздържа ако мога  Wink

# 77
Майра, пак ще кажеш, че сме те взели за опитно зайче, ама една позната смучеше лукчета по цял ден и пиеше сода... Hug ако нищо не помага си мисли за бебето заслужава си да потърпиш още малко  Hug   Wink

Няма лукчета тук, а днес пристигнаха последните колеги май преди Коледа Rolling Eyes От газирано ми се гади много - пробвах - с и без лимонов сок вътре..не става Sad

Затова пък си имам 3 бутилки боза и съм най-най-щастливия човек днес Mr. Green Ако имаше и една мазна баничка.... ама хайде да не ставам алчна Wink

# 78
Mайра, аз имах съвсем малък период на неразположение и наистина ми помагаха лук4етата или разни люти или лимонови бонбони.Чувала съм за бира Crazy, но не съм порбвала Grinning
МОмичета, сори 4е не се вклю4вам, но поне ви 4ета. ХИ4 ми го няма настроението и имам доста ядове и разправии Close, та-  в общи   линии пасувам пред компа.Поздрави на всички Hug

# 79
Майра на мен ми слагаха едни инжекции и в началото ми помагаха нещо с Ц........... започваха.

# 80
майра, пиеш някаква форма на деган /церукал (ваня може би това има пред вид) аз бях на деган 3-4 таблетки на ден няколко месеца, и веноно ми го вливаха, пак повръщах много, но не знам без него как би било...
не вреди на бебето, подтиска центъра за повръщане в мозъка

# 81
 smile3505

Забранявам всякаква разговори по темата! Ще отчаяме съвсем тези, на които предстои Mr. Green

# 82
Ние няма да говорим ама ти внимавай да не се обезводниш.

# 83
smile3505

Забранявам всякаква разговори по темата! Ще отчаяме съвсем тези, на които предстои Mr. Green
вярваш ли че предния път един единствен път ми се е догадило чак в 6-ти месец след като се наядох до припадък с риба  Joy
Така че отказване няма, да почваме да дерзаеме, а кога ще стане Божа работа  Praynig

# 84
Кате, поправи ме ако греша, но  ми се струва че ти ми беше препоръчала  фирма "Веста" за направа на кухня newsm78 Та- трябват ми отзиви за тях Rolling Eyes

# 85
на мен ми се пригади само веднъж - на следващия ден, след като разбрах, че съчм бременна с иван... Явно си беше от самовнушение, че аз много си бях повярвала първата седмица... след това не съм имала никакви проблеми на този фронт.

# 86
  • на правилното място, в точното време
С беба мнго ми се гадеше, но не съм  п...ла. Изядох трушията  и ядях много кисели бонбони. Впоследствие открих лимоните.
Майра - пусни си блутута- ще ти пратя една мазна Хасковска баница  hahaha hahaha hahaha
Да се поФаля- имам си нов телефон- много съм слушала сигурно и добрия белобрад старец в лицето на моя мустакат любим ми донесе Nokia 6300.  newsm44 newsm68
Айде и вие бъдете послушни,знае ли се,може и на вас нещичко да донесат.  Hug

# 87
Кате, поправи ме ако греша, но  ми се струва че ти ми беше препоръчала  фирма "Веста" за направа на кухня newsm78 Та- трябват ми отзиви за тях Rolling Eyes
Ами на мен те ми правиха кухнята и 2 гардероба, аз лично съм много доволна. Всичко беше направено в срок, на много прилични цени, аз нямах и кой знае какви изисквания, защото не разполагах с много средства. Имат малко офисче на самболийски, там жената на компютър ти прави проекта и ти размества както ти си ги искаш нещата, вземат ти точни мерки , казват след 20 дни сме готови, на 19-тия звънят удобно ли е да си оставят нещата 1 ден преди монтажа идват точно бачкат бързо, чистят и заминават!
Моята кухня е средната на снимката  в кухни/ Кухни от МДФ - рамкови http://www.westa91.com/index.php?mId=catalog&sId=kitchen
Наскоро преди 3 месеца и една приятелка ги ползва и беше доволна  Peace

# 88
Мерси за бързия отговор Hug.Аз ходих при тях вече,  Една възрастна жена леееееееко ме подразни Crazy, а също така ме отсвириха за м. февруари... Rolling Eyes.Но  другото, което чета като отзиви от теб ми харесва Wink- няма какво пове4е да искам Peace.А колко ти излезе кухнята?

# 89
Оф, равия, да ти завиди човек... Моят въж като един голям романтик вчера ми даде едни пари и каза тичай нещо да си купиш, че не ми се занимава... изобщо хамалогията пак на мен  Joy Joy Joy. Ама нали си го обичам, а и такъв си го взех та няма кво да се оплаквам....

Общи условия

Активация на акаунт